top of page
Enlight924.JPG

Een stap-voor-stap roadmap om jouw droomklanten succesvol te onboarden...

Business Expansion Suite is een 12 maanden groepsprogramma waarin we samen aan de slag gaan om jouw heldere businessmodel uit te bouwen tot een ground breaking framework waarmee jij maandelijks een terugkerend basis inkomen creëert, impact maakt op jouw klanten en ze geweldige transformaties bezorgt.
 
Want jij onderneemt niet langer vanuit onzekerheid, stress en ‘moeten’. Maar jij onderneemt vanuit een plaats van rust, structuur en een duidelijke visie. Wat resulteert in concrete resultaten, die bijdragen aan jouw langere termijn plan en hogere omzetten.

...ZONDER JE SCHULDIG EN ONZEKER TE VOELEN DOOR ZELFVERZEKERD TE VRAGEN WAT JE VERDIENT!

BES -Logo.png

INTRODUCING MIJN SIGNATURE JAARPROGRAMMA
BUSINESS EXPANSION SUITE 2.0

Je houdt van wat je doet, maar inconsistente verkopen en te laag geprijsde diensten zorgen ervoor dat je twijfelt aan jezelf.

Je vak uitvoeren is niet moeilijk, klanten dienen doe je met veel plezier. Alleen het creëren van een stabiel terugkerend inkomen krijg je niet voor elkaar...

Consequent opdagen, als je weet dat je niet het geld verdient dat je waard bent, wordt een grotere uitdaging. Een deel van jou is klaar om de handdoek in de ring te gooien, maar diep van binnen ben je niet klaar om het soort groei op te geven en de impact waarvan je weet dat je die kunt hebben.

 

Je bent klaar voor een bewezen systeem die jou de kans geeft om jouw online bedrijf te laten groeien met voorspellende inkomsten en succesvolle verkopen al dan niet via1:1, met live lanceringen of evergreen (het hele jaar door verkopen). 

 

Het aantrekken van je ideale klanten en het hebben van een consistent terugkerend maandelijks inkomen is absoluut mogelijk wanneer je het bewezen framework bezit dat jou gaat helpen je aanbod te optimaliseren en te implementeren.

Ik ga je helpen met het opzetten van jouw algehele online business strategie, een die jouw marketing, omzet, aanbod en activiteiten volledig verenigt tot een goed lopend gestroomlijnd online bedrijf. Met de korte- (direct nieuwe klanten) en lange termijn (terugkerende klanten) strategieën, haal je zo snel mogelijk jouw return on investment.

Dit zeggen de deelnemers:

Scherm­afbeelding 2023-03-16 om 12.13.09.png
IMG_7691.JPG

WAAROM jouw bedrijf niet groeit,
ondanks alles wat je er voor doet...

Na jaren in de wereld van marketing en communicatie te hebben doorgebracht, leerde ik al snel dat de meeste mensen gefocust zijn op de VERKEERDE problemen om hun bedrijf te laten groeien en consistent klanten aan te trekken.

 

Let op, want dit is een van de belangrijkste (en fundamentele dingen) die je ooit in je bedrijf zult leren en als je het nu niet meteen gaat veranderen, kan het je veel tijd, geld en frustratie kosten.

 

Het probleem is dat jij geen duidelijke structuur, strategieën EN plan hebt binnen jouw bedrijf. En hoe zit dat dan met alle strategieën die je eerder hebt geprobeerd? Als je probeert om de strategieën van ANDEREN voor jouw bedrijf te laten werken, kan dit tot op zekere hoogte werken.

 

Maar.. die oplossingen hadden als doel om je beter te laten jongleren met alle ‘taken’. Niet om eerst 'deze taken’ op te lossen en erachter te komen of je ze wel of niet wilt behouden.

 

Productiviteitshacks uitproberen, een groter publiek proberen te krijgen om de verkoop te stimuleren, programma’s, cursussen en advies aanschaffen vanuit verschillende hoeken van het internet... Die oplossingen leggen allemaal TIJDELIJK een pleister over jouw probleem, in plaats van het ECHTE probleem op te lossen.

 

Maar er is één reden waarom, ongeacht al die oplossingen... geen enkele strategie hoe dan ook gewerkt zou hebben. Nieuwsgierig waarom?

 

Ben jij iemand die deze mentaliteit heeft: "Zij moeten iets weten wat ik niet weet" = zoekt een kans om meer te leren?

 

Nu is er niks mis met meer leren, als je dat niet had gedaan, zou je je bedrijf niet zijn begonnen of je als persoon niet zijn blijven ontwikkelen. Hele belangrijke dingen.

 

Maar jij hebt de overtuiging dat je door MOET gaan, MEER moet leren om goed genoeg te zijn om een succesvol bedrijf te hebben. Herkenbaar?

Om jouw online business te laten groeien en structureren en om consistent nieuwe klanten aan te trekken, moet je een sterke basis van marketing & communicatie beheersen...

MAAR ER IS EEN PROBLEEM...

Je ruilt tijd

in voor geld

Je bereikt je inkomensplafond omdat je niet meer tijd hebt om meer klanten te helpen. Dit beperkt je van het verdienen van meer geld en brand je op, omdat elke 'vrije' seconde die je hebt naar je bedrijf gaat.

Je bent de hele tijd bezig met verkopen

Elk vrij uur dat je niet met klanten werkt, doe je al dat zwaarbevochten conversiewerk.

Deze cyclus van het handmatig creëren, verkopen en koesteren van je publiek zorgt ervoor dat je het creëren van content 'haat'. Je hebt geen tijd om je te concentreren op de groei, ontwikkeling en uitbreiding van jouw bedrijf, omdat je HEEL. DE. TIJD. content aan het produceren bent.

Je implementeert andermans 

strategieën

Je legt alle puzzelstukjes met gratis informatie op het internet bij elkaar en probeert de strategieën van ANDEREN voor jouw bedrijf te laten werken.

Het kan tot op zekere hoogte werken, maar er is een verschil tussen het laten werken en weten wat echt werkt. Bijv. worstelen of het leven leiden dat je wilt.

Je investeert tijd en energie in teveel dingen

Je denkt dat je alle info moet consumeren van andere ‘experts’ zodat je genoeg weet om ook bepaalde resultaten te behalen. Je pakt elke kans en je investeert je helemaal arm! Je bent met 10 verschillende dingen bezig om maar snel geld te verdienen waardoor niks je volledige aandacht krijgt. 

Je gaat opzoek naar quick wins, je gaat je richten op dingen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt om maar verschillende manieren en opties te hebben om snel geld te verdienen.

 

Je raakt overweldigd en gestresst, want niks werkt.

Je trekt jezelf in twijfel...

De periodes zonder groei of vooruitgang stoppen je momentum en je vraagt je uiteindelijk af waarom je een bedrijf bent begonnen, wat al snel verandert in een gevoel van hopeloosheid en stress.

Je blijft vastzitten in het hamster-wiel van gedachtes als; ik ben niet goed genoeg, mijn ideeën zijn niet uniek, je blijft jezelf continu vergelijken met andere ondernemers, waardoor je verlamd raakt en onzeker wordt.

Je communiceert verkeerd...

Je werkt je kapot, besteedt uren, dagen en weken om mensen te overtuigen van het kopen van je aanbod. Bezwaar na bezwaar. Je wordt het zat om steeds de waarde van je aanbod uit te leggen.

 

HET. IS. HET. WAARD.

 

Waarom zien mensen dat niet?

IMG_7588 2.JPG

Zwaai vaarwel naar jouw ineffectieve bedrijfsmodel...

Het kernprobleem is dat jij momenteel geen concreet businessmodel hebt, een model dat de hele ervaring van het runnen van een succesvol online business omvat. Een die jouw marketing, omzet, aanbod en activiteiten volledig verenigt tot een goed lopend gestroomlijnt bedrijf. Een bedrijf dat een stabiel inkomen creëert in een steeds veranderende markt (en wereld). Een die van jou een impact volle leider maakt die zijn unieke visie onmisbaar nastreeft.

 

Een onduidelijk en ineffectief businessmodel zorgt ervoor dat je het gevoel hebt vast te zitten in je eigen bedrijf en je blijft raden wat je volgende stap zal zijn... Je probeert 10 verschillende 'manieren' om op korte termijn geld te verdienen. Hierdoor voel je je verward over welke platformen, strategieën en structuur je moet gebruiken voor je bedrijf...niks werkt, want niks krijgt jouw volledige aandacht.

 

Je bent in de war over welke marketingtechnieken WEL werken, omdat de technieken die je hebt geprobeerd ingewikkeld zijn of niet authentiek aanvoelen...

Je bent in de war omdat je content niet lijkt te werken...

Je hebt het gevoel dat je de hele tijd moet verkopen.. mensen overtuigen omdat ze je veel bezwaren geven... Je hebt geen idee hoe je je kunt onderscheiden van de massa en dit zet je aan het twijfelen aan jezelf en wat je te bieden hebt.

 

Maar je WEET dat je mensen KAN helpen met je GENIOUS. Je hebt een missie. Je wilt het gevoel hebben dat je erbij hoort...

 

Laat mij je helpen... Laat me je een duidelijke richting, begeleiding en doelen geven.

 

We gaan jouw business plan optimaliseren, versimpelen en automatiseren. Je creëert een KERN aanbod, met een duidelijk winst plan. Je content en communicatie worden magnetisch, waardoor jij in een duidelijke boodschap communiceert naar jouw ideale klant, zodat jij deze makkelijk kunt onboarden.

1.png
2.png

GET ON BOARD:

Business Expansion Suite

 

LET'S TAKE YOU TO NEW HEIGHTS

Breid je aanbodsuite uit

Wij gaan een KERN aanbod en productsuite ontwikkelen met een duidelijk lange termijn winstplan. Een duidelijk business plan. Geen quick wins die uiteindelijk niks opleveren. Naast jouw high ticket of service, is er een 'passief' aanbod dat je het hele jaar door kunt verkopen. Je verkoopt 1:veel.

Je krijgt duidelijkheid, structuur, een helder toekomstplan waar jij 100% aandacht op kan vestigen, wat ECHT werkt waarvan je de resultaten zult gaan zien.

Jouw content wordt magnetisch

We gaan jouw social media content optimaliseren. Jouw content en communicatie wordt magnetisch voor je ideale klant, zodat jouw inbox overstroomt met verzoeken en betalende klanten.

We creëren een plan om extra bereik te genereren, zodat jij gezien wordt door jouw ideale publiek. Op het social media kanaal dat bij jou past en op een manier die past bij jouw authentieke zelf. Of dit nu een LIVE masterclass is of bijvoorbeeld een podcast.

Automatiseren en versimpelen

We optimaliseren jouw verkoopproces, implementeren automatische systemen & ontwikkelen opschalingstechnieken. Je leven is in één klap een stuk relaxter.

 

Je onderneemt niet langer vanuit onzekerheid, stress en ‘moeten’. Maar jij onderneemt vanuit een plaats van rust, structuur en een duidelijke visie. Wat resulteert in concrete resultaten, die bijdragen aan jouw langere termijn plan.


Ben jij klaar voor je nieuwe toekomst?

De strategieën zorgen voor
GROTE TRANSFORMATIES

Schermafbeelding 2022-10-26 om 21.52.00.png

"Mijn doel was om een consistent inkomen te genereren en echt te werken met de doelgroep op een manier die bij mij past. Ze heeft een hele persoonlijke benadering. Ze is super scherp en oplossingsgericht."

 

Valerie helpt jou als ambitieuze vrouw in herstel, om weer in verbinding te komen met wie je écht bent. Ze helpt je af te komen van onrust, de saboterende inner critic en belemmerende patronen, zodat je vanuit kracht en zelfvertrouwen je potentie kunt waarmaken en je naar the next level kunt gaan!

Bekijk haar Instagram profiel hier!

Recensie Valerie

IMG_0714.JPG

Is dit programma voor jou geschikt?

 • Je bent een (online) dienstverlener, cursusmaker of coach/consultant en je hebt moeite om een stabiel terugkerend inkomen te bereiken. Of je nu 3 maanden bezig bent, of al 3 jaar.

 • Als beginner, ben je helemaal zoekende naar alles omtrent je business opzetten. Je bent opzoek naar een roadmap die in 1x werkt voor jouw bedrijf.

 • Momenteel probeer je allerlei strategieën maar niks lijkt te werken.

 • Je hebt het idee dat je alleen maar AAN je bedrijf werkt in plaats van IN je bedrijf

 • Je hebt niet de autoriteit of invloed die je verdient - je inhoud is onzichtbaar in plaats van dat het klanten aantrekt

 • Je bent goed in wat je doet...maar je weet niet hoe je je kennis moet verpakken in een digitaal aanbod waar mensen een hoge prijs voor willen betalen

 • Je hebt de exacte stappen nodig om sociale media te gebruiken om leads te genereren en converteren op de automatische piloot ... en je hebt een bewezen verkoopsysteem nodig dat hierbij past

 • Je hebt veel kennis, maar je hebt behoefte aan duidelijkheid over hoe je dat verpakt in een digitaal aanbod dat een hoge prijs verdient en hoge resultaten oplevert voor jouw klanten

 • Je hebt geen idee hoe je een automatische funnel maakt, zodat je je cursussen / online programma's op de automatische piloot kunt verkopen

  Herken je jezelf? Dan is dit groepsprogramma PERFECT voor jou!

Recensie Karima

Het meest complete programma wat ik ooit gevolgd heb! Naast dat ik 1:1 klant ben bij Peggy vind ik dit groepsprogramma ook zeer waardevol i.v.m. het groepselement. Ook deze ronde heb ik weer verlengd!

 

Karima was net startende als Business Coach voor Muslima Makers. Als moeder, zelfstandig ondernemer met een eigen online winkel EN nu met haar nieuwe bezigheden als business coach, kon ze wel wat hulp gebruiken! Luister hiernaast wat Karima van het groepstraject vind!

Bekijk haar Instagram profiel hier!

IMG_1283.jpg
IMG_1279.jpg
IMG_1285.jpg
IMG_1280.jpg
IMG_1282.jpg
IMG_1986 2.jpg
IMG_1387.jpg
IMG_1281.jpg
IMG_1404.jpg

12 maanden toegang tot de wekelijkse Q&A's

De opzet van het programma zorgt ervoor dat jij jezelf toewijdt aan de groei in je bedrijf. Je ontvangt de juiste support om jezelf te committeren aan de doelen die je zet en ze dus ook te behalen.

 

Je stelt je EIGEN intenties, je eigen DOELEN, en je weet vanaf het begin WAT je wilt en wat je uit het programma wilt halen.

 

Ik geef je de tools om te testen en te analyseren, je bevindingen te delen met de groep, je programma's te optimaliseren en te leren van jouw klanten en mij als mentor.

 

Ik begeleid je met het maken van de juiste beslissingen, ik leer je waar je op moet focussen om de naald in je bedrijf te verplaatsen.

 

De opzet van het programma, de 12 maanden toegang is met opzet zo ingedeeld. Dit geeft jou de kans om alles te implementeren op jouw tempo, wat goed aanvoelt, en wat voor jou consistent bij te houden is. Juist voor als je bijvoorbeeld hiernaast nog werkt, of een gezin te onderhouden hebt.

 

Je ervaart hierdoor minder stress, je voelt je niet opgejaagd en dit haalt de druk weg om het maximale uit het programma te halen binnen een bepaalde tijd.

 

Hierdoor kun je op jouw tempo focussen en uitvoeren. Wat ervoor zorgt dat je het ook kunt bijhouden en kunt VOLHOUDEN.

 

Door met een groep te werken, ben je niet alleen. Je ontvang steun vanuit mij en een groep met like-minded ondernemers. Je ontvangt feedback om te GROEIEN en te LEREN, om beter te worden.

 

Het programma zorgt ervoor dat je buiten je comfort zone gaat zoeken en handelen.

 

Alles wat ONBEKEND is wordt als 'risicovol' of 'onveilig' bestempeld. En daarom ga je bewust op zoek naar bekende problemen en ga je die eerst oplossen... Dingen waarvan we weten HOE we ze moeten oplossen.

 

En DIT is waar jij in je comfort zone blijft hangen en niet groeit. Want GROEI, zit in de 'onveilige en onbekende' plek...

 

Want groei vind plaats BUITEN je comfort zone en succes vind plaats, wanneer je groeit.

 

Ik trek je uit je comfort zone, geef je die schop onder je kont en geef je tools en manieren die samengaan met hoe jij WILT handelen. Wat bij jou past als persoon. Niet wat voor een ander werkt, maar wat voor JOU werkt.

 

Ben jij toe aan een duidelijk plan met richtlijnen die jou en je bedrijf begeleiden naar meer rust, vrije tijd en een hogere omzet?

PeggyLeenders13.JPG
DSC_0266.JPG

In dit programma, leer je:

 

HOE JE DE BASIS VAN JOUW BEDRIJF LEGT, STRUCTUREERT EN VEREENVOUDIGT, ZODAT JE GEMAKKELIJK KUNT BEGINNEN MET HET VERKOPEN VAN PROGRAMMA'S, CURSUSSEN EN DIENSTEN, HET HELE JAAR DOOR

 

 • Je hebt een kristalhelder stappenplan om een winstgevende online business op te bouwen.

 • Je programma's/cursussen verkoop je het hele jaar door, dus je ontvangt Stripe/Mollie-betalingspop-ups on. the. go!

 • Beheers bewezen strategieën om elk aanbod, tegen elke prijs, op elk moment en met volledige duidelijkheid te lanceren.

 • Ontwikkel en bewijs een aanbod die elke prijs waard is; en voel je volledig zeker om het te verkopen!

 • Jij kent alle Social Media geheimen om content te creëren die jouw social media organisch laat groeien vol met ideale klanten.

 • Perfect gepositioneerd als de go-to-expert in jouw niche, dien alleen de mensen waarmee jij WILT werken.

 • Je werkt alleen met geweldige klanten en zorgt voor een enorme transformatie voor je klanten door middel van een kernaanbod.

 • Bouw financiële vrijheid EN zekerheid op voor jezelf en jouw gezin met een bedrijf dat je CONTROLEERT en waar je van houdt!

  Ben je er klaar voor?

Business Expansion Suite

BESTAAT UIT 3 FASES

01

ATTRACT

Je zult jouw aanbod neerzetten of herzien en jezelf positioneren als een autoriteit in jouw niche om een community van ideale mensen op te bouwen die jou kennen, leuk vinden en vertrouwen - en van je willen kopen. De belangrijkste stap voor het fundament van jouw bedrijf is het opbouwen van jouw community van ideale klanten. ​

 

Wij bekijken jouw unieke aanbod. Jouw signature framework, jouw systemen of bewezen methode waarmee je de problemen van jouw ideale klant oplost.

 

Met pre-sale en iteratieve lanceringsstrategieën begrijp je hoe je een volledige reeks producten kunt maken en tegen elke prijs en op elk moment kunt verkopen. Van live coachingprogramma's tot cursussen, de resultaten, functies, voordelen en alles daartussenin spelen een rol bij het verkopen van jouw programma's. Je leert snel de ins en outs van het ontwikkelen van een aanbodsuite die je ideale klant WIL en NODIG HEEFT, en hoe je deze het beste kunt positioneren.

02

STRUCTURE

Hoe verkoop je jouw programma en online cursussen? Om je online business te laten groeien en je verkopen te verhogen, heb je nodig: bereik (traffic), een bewezen systeem en resultaten.

Je leert het creëren van magnetische content, organische Instagram-groeistrategieën, conversie-copywriting, outreach-strategie en ideale klant communicatie onder de knie te krijgen om een sterke zakelijke basis op te bouwen.

Je laat je niet meer overweldigen door last minute te posten, maar je hebt een sterke (lancerings)strategie en planning voor je content en doelen.

Je leert de beste systemen, tools en programma's (van het instellen van terugkerende betalingen, aanvraagformulieren, Calendly, je verkoopfunnel, het bijhouden van verkoopstatistieken en nog veel meer) om alles meteen te implementeren, zodat je je bedrijf elke dag met plezier kunt runnen en kunt opschalen.

03

CONVERT

Je hebt je publiek opgewarmd en een geweldige programmasuite gebouwd.

 

Je bent klaar om je volgers om te zetten in klanten.

 

Je leert direct verkopen (DM), met een lancering, of evergreen via social media met alle aanwezige tools! Van verkopen op IG stories, met video, en high tickets sluiten tijdens verkoopgesprekken.

 

Bezwaren zijn geen probleem als je weet hoe je door verkoopgesprekken moet navigeren. Leer hoe je over jouw diensten kunt praten op een manier die jouw potentiële klanten ertoe aanzet te vragen HOE ze je zo snel mogelijk kunnen betalen en kunnen beginnen.

 

Je nieuwe aanbod en bedrijf zorgen voor vrijheid en een maandelijks terugkerend basisinkomen. Je gaat van slechts 1:1 naar 1:veel.

IMG_0700.JPG

Wat krijg je allemaal als je deelneemt?

ARE YOU READY FOR TAKE-OFF WITH YOUR BUSINESS? CLAIM JE TICKET!

BES - Workshop.gif

12 maanden lang
toegang tot de wekelijkse* groep coaching calls

WEKELIJKSE Q&A EN HOTSEAT COACHING - PICK MY BRAIN

✨ We hebben 1 wekelijkse groep coaching sessie voor een duur van 12 maanden, zodat je al je vragen kunt stellen. Dit betekent dat ik niet werk met een onderwerp per sessie (behalve de masterclasses). Dit zodat jij niet de druk voelt om perse bij elk gesprek aanwezig te moeten zijn, en je dus op jouw 'terms' deel kunt nemen aan het programma. Je neemt deel aan calls wanneer je hier behoefte aan hebt en vragen hebt, in plaats van dat ik jou forceer deel te nemen in een gesprek over een onderwerp waar je wellicht nog niet aan toe bent.
 

✨ Ik organiseer regelmatig LIVE workshops of nodig gast experts uit om over hun expertise te spreken.
 

✨ De strategieën die je gaat leren zijn over de jaren getest en geoptimaliseerd. Naast het feit dat iedereen anders is EN anders doet ondernemen, heb ik verschillende strategieën waarbij je 100% jezelf kunt zijn als het aankomt op een publiek online opbouwen (zichtbaarheid).
 

*Uitgezonderd mijn vakantie periode

Online Academy
TRAININGEN VOOR VOLLEDIGE STRATEGIE BEHEERSING

3.png

✨ Je ontvangt lifetime toegang tot de online academy. Een volledige ervaring van het creëren van jouw eigen succesvolle online bedrijf; bekijk het in een gesloten omgeving, waar je levenslang toegang krijgt tot de totale omvang van mijn expertise, zodat jij dit op je eigen snelheid, kunt implementeren in je bedrijf.
 

✨ Elke les is zo gestructureerd dat ideeën kunnen worden omgezet in implementatie. Je blijft niet achter met een stapel aantekeningen, je heb iets concreets dat je bedrijf vooruit kan helpen.
 

✨ Ook zullen er masterclasses plaats vinden met experts die extra uitleg zullen geven over een bepaald onderwerp.

Plug&Play templates
VOORBEELDEN, SPREADSHEETS, TEMPLATES ETC.

swipefiles.png

✨ De strategieën worden allemaal ondersteund door voorbeelden, kant-en-klare templates, e-mail funnel copy en nog veel meer.
 

✨ Je hebt toegang tot werkboeken en vragenlijsten. Alles zit strategisch in elkaar, zodat jij het direct kunt toepassen en implementeren.
 

✨ Alles staat klaar voor een optimale social media strategie inclusief kant-en-klare templates en teksten

Expert masterclasses
LEER VAN VERSCHILLENDE BRANCHE EXPERTS

Mock-up.png

✨ Ik organiseer regelmatig LIVE workshops of nodig gast experts uit om over hun expertise te spreken. Leer denken en handelen als een ondernemer, leer alles over Human Design en/of over Canva door officieel geverifieerde Canva expert Lynn Noppen en nog veel meer.

 

✨ Om de maand nodig ik een expert uit om over hun expertise te spreken.

BONUSSEN
JE ONTVANGT OOK DEZE GAVE BONUSSEN!

BonusFBads.png

t.w.v.
€ 349,-

SOCIAL ADVERTEREN

LEADS GENEREREN

Genereer leads en vergroot Je bekendheid met advertenties op FB en IG.

✨ Je ontvangt toegang tot de social ads module met hierin video's die jou leren HOE je goede en winstgevende advertenties opzet om zo jouw top-of-funnel te vullen met extra leads.

 ✨Leer welke afbeeldingen, plaatsingen en doelgroepen het beste werken en hoe je dit kunt testen en implementeren.

✨ Ontdek hoe je social ads kunt gebruiken in elke fase van jouw productsuite zodat je jouw e-maillijst kunt opbouwen of jouw masterclass vol kunt laten stromen.

✨ Ontvang kant-en-klare templates voor jouw advertenties

4_edited.jpg

t.w.v.
Priceless

BUSINESS LOUNGE

COMMUNITY

Ga samenwerken met andere ondernemers, sparren EN stel al jouw vragen in de Business Lounge Community.

 

✨ Dit is een online besloten groep waarin je toegang hebt gedurende het traject. 

Je kunt hier al je vragen stellen, netwerken + je ontvangt binnen deze groep allemaal extra's.

 

✨ Al met al PRICELESS.

Mock-upPlanner+map.png

t.w.v.
€ 147,-

PLANNERS

PLANNING

Deze planners zijn speciaal voor Business Expansion Suite ontworpen en kun je printen.

 

✨Aan de hand van de video's kun je de planners invullen en zo heel strategisch stap voor stap naar jouw beste lancering / hoogste omzet ooit toewerken. Dit geeft extra structuur en handvaten.

✨Daarnaast zijn er financiële planners, zodat je naar jouw omzet doelen toe kunt werken.

DE INVESTERING
KIES HET BETAALPLAN DAT BIJ JOU EN JE FINANCIËLE SITUATIE PAST

Investering
IMG_0711.JPG