top of page

Je e-book komt eraan!

Maar wacht even, ik heb nog een verrassing voor je!

Terwijl je de video (duurt 1 minuut) bekijkt, ontvang je het e-book binnen no-time in je inbox! Bekijk de video voor de verrassing!

Gebruik code 'TOOLKIT' voor de korting!

Alleen NU voor maar € 37,- i.p.v. € 347,-

90% KORTING

WAT VINDEN DE CURSISTEN?

BENIEUWD WAT KLANTEN VAN DE ONLINE ACADEMY VINDEN?

Hieronder vind je enkele recensies van klanten. Al meer dan 2500 cursisten gingen je voor!

  • Instagram

Ik ben een maand geleden met het instappakket van Peggy om wat meer grip te krijgen op het hele social media gebeuren rond mijn eigen onderneming waar ik social media pas sinds kort ben gaan toepassen. De cursus is mij goed bevallen: een actieve schrijfwijze en concrete opdrachten om je van A naar B te brengen. Eindelijk een cursus waar je iets aan hebt. Iets waar ik zelf ook voor sta in de cursussen die ik zelf aanbied. 

 

Echter, nu ik van A naar B ben gekomen met behulp van de instapcursus wilde ik de rest van het alfabet ook op orde hebben. Ik heb wat rond gekeken op Internet naar passende oplossingen, maar uiteindelijk toch weer bij Peggy en haar academy uit gekomen. De wijze waarop zij didactische toepassingen aanwendt om informatie over te brengen blijft voor nu het meest passend bij de manier waarop ik het beste leer. Ik heb nu weer twee cursussen aangeschaft en heb deze vluchtig doorgenomen. Ik zie nu al dat ik er geen spijt van ga krijgen. 

 

Ik raad het iedereen aan om in ieder geval een cursus te proberen. 

bottom of page