top of page

LET OP: Online dienstverleners, coaching en cursusmakers, ben jij klaar voor jouw hoogste omzet ooit in kwartaal 4?

Mock-up-zondertekkst_edited.png

NU TIJDELIJK 37,-

FESTIVE MARKETING ROADMAP

Jouw succesvolle Feestdagen Sales Plan voor maximale verkoop 

EN HOUD TIJD OVER OM SAMEN MET JE FAMILIE TE GENIETEN VAN DEZE DAGEN


We gaan aan de slag met JOUW verkoopplan voor de feestdagen o.a. Black Friday, Cyber Monday + hot seat coaching met live Q&A.

Na deze cursus heb jij een kant en klaar plan de campagne voor de holiday season verkoop. Ik ga je precies laten zien hoe je jouw aanbod succesvol kunt inzetten EN op de beste manier zodat JIJ opvalt in alle drukte tijdens deze periode.​

Dit betekent: geen stress omtrent last minute verkopen, duidelijke feestdagen deals omtrent je aanbod en een kristalheldere online content strategie wat resulteert in een hogere omzet. 

Klaar voor jouw hoogste omzet in Q4 ooit?

IMG_6794 2_edited.jpg
Scherm­afbeelding 2023-11-01 om 10.50.59.png

Read that again!

 

Een 1:1 klant zorgde ervoor dat ze in kwartaal 4 al zoveel plekken verkocht voor haar aanbod dat in januari lanceerde dat ze het nieuwe jaar al startte met € 16.750,-

 

 

Of een klant die aan de hand van deze video's, werkboeken & planning zo'n helder plan had dat ze met nog maar 3 dagen in de lancering al een omzet had van € 19.450,- EN tijd overhield om deze periode te kunnen focussen op andere dingen dan alleen maar verkopen.

 

En dat allemaal met de strategieën die ik met jouw deel in deze cursus.

En wat een oud klant in bovenstaande screenshot deelt, prep is key!  Ik leer je in deze roadmap precies WAAR jij op moet focussen, wat zorgt voor een hogere omzet, welk aanbod, welke deal en welke content je moet maken om je hoogte omzet ooit te behalen.

Verkoopstrategie voor de Feestdagen

 

Je leert hoe je kunt beslissen of een Black Friday/holiday season-uitverkoop geschikt is voor jouw bedrijf en hoe je je kunt onderscheiden van alle anderen die verkopen tijdens deze drukke periode. Ook zul je overwegen of het aanbieden van iets nieuws aan oude klanten of het lanceren van nieuwe producten of diensten tijdens de feestdagen de juiste zet is. Deze transformaties zullen je helpen om je verkoopresultaten te optimaliseren en je bedrijf te laten opvallen in een competitieve markt..

De juiste contentstrategie zodat je opvalt

 

Je leert hoe je een doelgerichte contentstrategie kunt ontwikkelen die is afgestemd op de feestdagen. Dit omvat het begrijpen van het soort content dat opvalt te midden van de verkoopchaos en het beheer van je contentplanning voor het vierde kwartaal (Q4). Je zult in staat zijn om prijswijzigingen en aanbiedingen te overwegen die specifiek gericht zijn op Black Friday en Kerst, wat je helpt om je doelgroep effectiever te bereiken.

Planning en Tijdmanagement

 

Je leert hoe je je content, aanbiedingen en bonussen kunt plannen voor Q4 en je kunt voorbereiden op de drukte. Dit omvat ook overwegingen over het organiseren van een verkoop als je al in de startmodus bent voor je dienst of programma in het eerste kwartaal (Q1). Het resultaat van deze acties is dat je een goed doordacht plan hebt voor je verkoopplanning, waardoor je niet alleen succesvoller zult zijn in je zakelijke doelen, maar ook tijd overhoudt om te genieten van kostbare momenten met je familie.

Scherm­afbeelding 2023-09-27 om 14.09.25.png

Deze roadmap is speciaal ontworpen voor online dienstverleners, coaches en cursusmakers die zich herkennen in de volgende situaties:

 • Je bent de hele tijd bezig met verkopen en hebt dus geen quality tijd met je familie. Je wilt je werk beter kunnen plannen, zodat je meer tijd kunt doorbrengen met je dierbaren.

 • Je investeert tijd en energie in te veel dingen, waardoor niets 100% van je aandacht krijgt. Je zoekt naar manieren om je inspanningen te stroomlijnen en je focus te verbeteren.

 • Je hebt nog geen duidelijke structuur in je verkoopplanning. Je wilt een georganiseerde aanpak ontwikkelen om je verkoopstrategie effectiever te beheren.

 • Je hebt nog geen idee hoe jouw feestdagen deal eruit gaat zien. Je hebt behoefte aan begeleiding en inzichten om een winnende aanbieding te creëren voor het feestseizoen.

 • Je hebt er überhaupt nog niet aan gedacht? "Oh shit, Black Friday komt eraan". Je realiseert je dat je voorbereidingen moet treffen voor het feestelijke seizoen en Black Friday, maar je hebt nog geen idee waar te beginnen.

 • Je weet niet hoe je kunt opvallen met je content in de feestdagen drukte online. Je wilt leren hoe je aandacht kunt trekken en betrokkenheid kunt genereren te midden van de concurrentie.

 • Je weet niet hoe je jouw aanbod strategisch kunt inzetten met een goede deal EN dat die goed opvalt in de drukte. Je wilt leren hoe je je aanbod doordacht kunt presenteren en effectief kunt promoten tijdens de feestdagen.

Deze roadmap is bedoeld om jou te helpen deze uitdagingen te overwinnen en een doelgerichte strategie te ontwikkelen voor kwartaal 4 marketing en verkoop, zodat je niet alleen je bedrijf kunt laten groeien, maar ook meer tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is: quality time met je familie.

Wat als ik jou een stap-voor-stap effectieve strategie (getest en bewezen) geef, om jouw aanbod op een effectieve manier te verkopen tijdens de drukste periode van het jaar én je houdt tijd over voor de leuke dingen, wat dat is waar je het tenslotte voor doet toch?

Met de Festive Marketing Roadmap...

ZEG DOEI TEGEN

😱  Je voelt je overweldigd door de drukte van de feestdagen, zonder voldoende tijd om te ontspannen en te genieten van quality time met familie.

 

😱 Je weet niet hoe je de verspreiding moet maken tussen tijd en energie over te veel verschillende taken en projecten, waardoor geen enkel aspect de aandacht krijgt die het verdient.
 

😱 Je hebt geen duidelijke verkoopplanning of strategie, wat leidt tot inefficiëntie en verwarring, je weet niet wat je nu precies moet verkopen en wat werkt

😱 Je hebt geen helderheid over hoe de feestdagen aanbieding eruit moet zien, wat leidt tot gemiste kansen.

😱 Woops, plotseling realiseren dat de feestdagen eraan komen zonder voorbereiding, wat leidt tot stress en weinig resultaten.

😱 Je verliest zichtbaarheid in de online feestdagen drukte vanwege gebrek aan een effectieve contentstrategie, die zorgt dat jij je hoofd boven het maaiveld uitsteekt.

😱 Je hebt moeite om het aanbod strategisch te positioneren, waardoor het in de menigte verdwijnt en niet opvalt.
 

😱 Je benut niet het potentieel van het feestseizoen om jouw omzet te verhogen en je bedrijf te laten groeien, zonde.

EN INPLAATS HIERVAN:

🤩  Door jouw verbeterde tijdmanagement en planning ben je in staat om stress tijdens de feestdagen te verminderen en meer tijd door te brengen met vrienden en familie.

🤩 Door het stroomlijnen van werk en het prioriteren van taken zorg je voor betere concentratie en meer impact in je werk. Je weet nu wat werkt, dus focus je daar op.

 

🤩 Door jouw duidelijke structuur in je verkoopplanning resulteert dit in een omzet-verhogende en effectieve strategie.
 

🤩 Je kunt een overtuigende en strategische aanbod creëren die aansluiten bij de behoeften van je doelgroep en de marktvraag.
 

🤩 Door de roadmap te volgen, ben je goed voorbereid op de feestdagen en kun je de kansen ten volle benutten.

 

🤩 Een verbeterde contentstrategie zorgt ervoor dat je opvalt en betrokkenheid genereert in de online feestdagen drukte.
 

🤩 Je kunt je aanbod strategisch positioneren, zodat het opvalt en klanten aantrekt te midden van de concurrentie.
 

 🤩 Door effectieve marketing en verkoopstrategieën toe te passen, kun je groeikansen benutten en je bedrijf laten groeien met extra potentie voor volgend jaar.

Veel online dienstverleners, coaches en cursusmakers struggelen tijdens de feestdagen. Ze denken dat hun grootste problemen tijdsdruk en stress zijn, veroorzaakt door de hectische periode. Ze geloven dat ze te veel aan hun hoofd hebben, dat ze hun aandacht overal versnipperen en dat ze simpelweg geen duidelijke structuur hebben in hun verkoopplanning. Maar dat is niet het echte probleem...

Het echte probleem is dat ze struggelen met onzekerheid over hun aanbod en geen idee hebben hoe ze moeten opvallen in de drukte. Ze beseffen vaak pas op het laatste moment dat de feestdagen eraan komen, en dat is wanneer de paniek toeslaat.

 

Ze struggelen met het creëren van effectieve content die de aandacht trekt in de online feestdagen chaos. Hun aanbod verdwijnen in de menigte, en ze missen groeikansen die binnen handbereik liggen.

Het is tijd om de echte problemen aan te pakken en de juiste oplossingen te vinden.

 

Met de juiste begeleiding en de implementatie van een strategische roadmap, kun je niet alleen de stress verminderen en meer quality time met je familie doorbrengen, maar ook je bedrijf laten groeien tijdens het feestseizoen, of dit nu voor kwartaal 4 is of dat je een (nieuw) aanbod wilt lanceren in Q1 van het nieuwe jaar. 

Ik ga je precies laten zien hoe je jouw aanbod succesvol kunt inzetten EN op de beste manier zodat JIJ opvalt in alle drukte tijdens deze periode.

Dit betekent: geen stress omtrent last minute verkopen, duidelijke feestdagen deals omtrent je aanbod en een kristalheldere online content strategie wat resulteert in een hogere omzet.

 IK INTRODUCEER...

De Festive Marketing Roadmap

Mock-Up_edited.png

Festive Marketing Roadmap

ONTVANG MIJN SIGNATURE FRAMEWORKS:

JE AANBOD EN LANCERING-STRATEGIE

ZICHTBAARHEID EN CONTENT STRATEGIE

TIJDSPLANNING EN VRIJE TIJD STRATEGIE

PeggyBranding11.jpg

YOU GET

AANBOD

Ik leer je hoe je je kunt onderscheiden van alle anderen die verkopen tijdens deze drukke periode. Daarnaast gaan we dieper in op hoe je slimme bonussen kunt inzetten om je aanbod nog aantrekkelijker te maken.

Ik leer je of het verstandig is om je prijzen aan te passen op basis van Black Friday en Kerst, en welke strategie daar het beste bij past.

PeggyBranding58.jpg

YOU GET

ZICHTBAARHEID

Ik leer je welk soort content je moet delen om op te vallen in de verkoopchaos van de feestdagen. We bespreken hoe je ervoor zorgt dat je de juiste mensen bereikt, zelfs wanneer iedereen content post. Samen bouwen we aan een effectieve contentstrategie. Met mijn begeleiding en expertise help ik je om je bedrijf klaar te stomen voor een succesvolle  marketingcampagne, terwijl je tegelijkertijd meer quality time met je dierbaren kunt doorbrengen.

PeggyBranding52.jpg

YOU GET

TIJDSPLANNING

Ik leer je hoe je grip krijgt op deze drukke periode, zodat je kostbare tijd overhoudt om samen met je familie door te brengen, want dat is natuurlijk waar deze periode OOK om draait. Ik leer je hoe je een doordachte strategie kunt ontwikkelen voor het plannen van content, aanbiedingen en bonussen in het vierde kwartaal (Q4). Samen bereiden we je voor op een succesvolle campagne.

Klaar voor een big return op jouw investment?

DIT ALLES VOOR EENMALIG

ipv €297

START NU VOOR EENMALIG 37,-

Festive_edited.jpg

Hi, Ik ben Peggy.
 

Ik ben afgestudeerd als 'multimediadesigner' en voor de opleiding Small Business And Retail Management. Ik heb mijn eigen bedrijf opgericht waarin ik online ondernemers heb geholpen bij het vormgeven van hun sterke persoonlijke merk.

 

Ik hielp hen met hun algehele online communicatie, het schrijven van hun merkverhaal, sociale media en hun visuele online branding. Ik ben expert in het omzetten van online marketingstrategieën in effectieve en creatieve uitingen die niet alleen aanspreken, maar ook winstgevend zijn.

Ik heb mijn persoonlijke Instagram-account laten groeien tot meer dan 35.000 volgers en ik heb mijn creatieve kant gecombineerd met de zakelijke kant, waarbij ik dezelfde succesvolle strategieën heb geïmplementeerd voor mijn klanten om hun online servicebedrijven te laten groeien en schalen via sociale media.

Na meer dan 10 jaar ervaring in de online marketing- en creatieve industrie kan ik zeggen dat ik een expert ben in sociale media, online bedrijfsmarketing en effectieve communicatie.

Met deze roadmap help ik ondernemers zoals jij te bevrijden van constante stress en werkdruk, terwijl je jouw aanbod op een authentieke, creatieve en impactvolle manier presenteert zodat jij opvalt en je hoofd boven het maaiveld uitsteekt.

Dus, laten we samen een duidelijk verkoop plan creëren voor de feestdagen waarmee jij maximale omzet genereert EN vrije tijd overhoudt om samen met je familie te genieten.

Om je aanbod moeiteloos te kunnen verkopen en op te vallen in de feestdrukte...

moet je eerst deze problemen oplossen...

Iedereen komt met een aanbod, deal, korting

Dit is een probleem omdat het resulteert in een oververzadigde markt waarin jouw ideale klant worden overspoeld met aanbiedingen. Hierdoor wordt het moeilijk om op te vallen en de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Verminderd bereik en toenemende concurrentie

Dit is een probleem omdat de toenemende hoeveelheid content die wordt gepost tijdens de feestdagen resulteert in een verminderd organisch bereik. Hierdoor kunnen jouw berichten moeilijk de juiste doelgroep bereiken, wat het effect van jouw marketinginspanningen beperkt. Daarnaast vergroot de toegenomen concurrentie de uitdaging om op te vallen.

Kosten van adverteren stijgen

Wanneer je ads inzet, zul je hier nu extra voor moeten betalen. Iedereen is aan het bieden voor een plekje op de tijdlijn. Dit is een probleem omdat de toegenomen vraag naar advertentieruimte tijdens de feestdagen leidt tot hogere advertentiekosten. Bedrijven moeten meer uitgeven om zichtbaar te blijven in een competitieve omgeving.

Uitdaging om Op te Vallen

Dit is een probleem omdat consumenten tijdens de feestdagen gewend zijn geraakt aan opvallende marketingcampagnes. Het wordt steeds moeilijker om iets 'bijzonders' te bieden en de aandacht te trekken. Hierdoor kan het zijn dat jouw marketinginspanningen niet het gewenste effect hebben en dat je moeite hebt om je doelgroep te bereiken.

Ik zal je leven een stuk eenvoudiger maken... Stem af op je nieuwe toekomst:

🤩  Door jouw content strategisch in te zetten, zorg je ervoor dat je opvalt, je ideale klant bereikt en dus je kop boven het maaiveld uitsteekt in alle feest drukte, waardoor je een gevoel van voldoening en trots ervaart als je ziet dat je aanbod opvalt en gewaardeerd wordt.
 

🤩  Door in te spelen op de juiste timing, zorg je ervoor dat jij eerder bent dan de rest en dus een voorsprong hebt. Dit zorgt ervoor dat jij top of mind blijft en uiteindelijk verkoopt, wat leidt tot een gevoel van vertrouwen en succes.

 

🤩  Door je planning en content van te voren te maken, zorg je ervoor dat je TIJDENS de feestdagen tijd overhoudt om samen met je familie leuke dingen te doen, wat resulteert in een gevoel van ontspanning en geluk doordat je waardevolle momenten met je geliefden kunt delen.

🤩  Je genereert een extra cash injection, mensen zijn tijdens deze periode al bewust dat alles veel geld kost. "Dit kan er dus ook nog wel bij," en dit geeft je een gevoel van financiële zekerheid en de mogelijkheid om extra omzet te genereren tijdens de feestdagen, of voor bijvoorbeeld kwartaal 1 van het nieuwe jaar.

🤩  Je begint volgend jaar met een sterke basis, een gevuld groepsprogramma of genoeg 1:1 klanten, wat je een gevoel van anticipatie en zelfvertrouwen geeft, wetende dat je bedrijf op de goede weg is voor een succesvolle start van het nieuwe jaar.

Als je wilt ontdekken HOE je jouw droomklanten kunt binnenhalen met jouw feestdagen deal en opvalt met je content... waar wacht je dan nog op?

De inhoud van de roadmap

Je ontvangt direct toegang tot de online academy met 28+ VIDEO'S, WERKBOEKEN, PLANNERS TEMPLATES en andere tools, om jouw publiek te betrekken en jouw hoogste omzet ooit te behalen.

Mock-up online academy_edited.png

Academy met video's

 • Je ontvangt toegang tot de online academy.

 • Bekijk het in een gesloten omgeving, waar je toegang krijgt tot de strategieën en video's, zodat jij dit op je eigen snelheid, kunt implementeren in je bedrijf.

 • De strategieën worden allemaal ondersteund door voorbeelden, kant-en-klare templates en nog veel meer.

E-booksmockup_edited.jpg

Werkboeken en checklijsten

 • Dankzij de plug-and-play werkboeken en checklists is alles al voor je voorbereid, waardoor elk aspect van het lanceren in Q4 duidelijkheid wordt.

 • Je ontvangt een feestdagen planner, zodat je alles stap voor stap kunt uitwerken en je geen stap mist.

Klaar voor een big return op jouw investering?

DIT ALLES VOOR EENMALIG

ipv €297

START NU VOOR EENMALIG 37,-

bottom of page