top of page

 🎉🎉 DE DEUREN ZIJN GEOPEND - WE STARTEN IN DE WEEK VAN 17 JUNI 🎉🎉

PASSIVE
MICRO
OFFERS.

Bouw jouw semi-passieve instapproduct om dagelijks 5 tot 30 nieuwe betalende klanten binnen te halen, terwijl je tegelijkertijd je ecosysteem opbouwt met leads die bereidt zijn te investeren in je high-ticket aanbod.

Dit is een 12 weken hands-on programma met groepscoaching sessies en toegang tot de online academy waarin we samen aan de slag gaan om jouw micro product(en) neer te zetten.

StudioPhylicia_Peggy_55.jpg

Ontdek hoe succesvolle online ondernemers de strategie van ‘micro offers’ gebruiken, om hun dagelijkse omzet te verhogen, zonder meer uren of harder te hoeven werken. 🤯
 

In 2020 begon ik met het implementeren van mijn instapniveau product en binnen slechts één maand genereerde ik €7000 in inkomsten met alleen mijn Micro-product. De volgende maanden brachten €5000, €7500, €4800 binnen - de cijfers waren daar. En dat door mij te richten op het aantrekken van kopers die bereid zijn hun tijd, geld en energie te investeren in mijn programma's.

Het idee om een microproduct te creëren waar leads moesten betalen om te profiteren van mijn expertise kwam voort uit mijn frustratie. Ik had veel geld, tijd en energie gestoken in een gratis content en weggever, om er vervolgens achter te komen dat de leads verre van hoogwaardig waren. Het waren 'freebie zoekers' die niet echt geïnteresseerd waren in mijn programma's of diensten. Ze vulden echter wel mijn e-maillijst (hallo maandelijkse kosten) en bombardeerden me regelmatig met vragen via e-mail of DM. Geef ze een vinger en ze nemen je hele hand.

Hoe dan ook, ik had er genoeg van. Ik wilde een betaald product creëren waardoor alleen serieuze leads binnenkwamen, waardoor de kans groter werd dat ze uiteindelijk zouden investeren in mijn duurdere programma's.

Fast forward naar vandaag, na talloze tests, creaties, ontwikkelingen en hard werk - heb ik een winstgevende Micro-product strategie ontwikkeld.

Weet je, de strategie is één ding, maar het verschil tussen een GOED microproduct en een SLECHT microproduct zal bepalen of je winstgevend zult zijn en of deze leads uiteindelijk zullen overgaan naar je hoger geprijsde aanbod.

 

Een microproduct is slechts een deel van je verkoopstrategie voor je duurdere diensten en producten, maar misschien wel het BELANGRIJKSTE domino steentje dat, wanneer correct geplaatst, ervoor zal zorgen dat de rest van de steentjes óók omvallen.

Ben jij er klaar voor?

vermenging

Ik heb de M.I.C.R.O. formule ontwikkeld, die zichzelf keer op keer bewijst, zowel voor mijzelf als voor klanten..

🫣 Zonder de noodzaak om een product te creëren en dan te ontdekken dat het 'best veel extra werk' is.

🫣 Zonder enorme sommen geld te besteden aan advertenties met nul resultaat.

🫣 Zonder het risico van het creëren van een product dat uiteindelijk NIET verkoopt.

Want, dit is waarschijnlijk iets wat je net hebt bedacht na het lezen van deze teksten.

Niemand heeft daar tijd voor! Vaak bevindt het goud zich al in iets wat je al hebt gemaakt, en uiteraard ga je eerst testen of het product wel aanslaat.

Omdat iets wat verkeer genereert, niet per se iets is waar mensen direct voor willen betalen, gaan we in mijn M.I.C.R.O. strategie in 5 stappen jouw goud ontdekken en uitwerken.

StudioPhylicia_Peggy_76.jpg
"Cheers to getting paid very day!"
DEZE STRATEGIEËN
RESULTEREN IN:
IMG_9702.jpg

Deze klant creëerde een stabiele terugkerende omzet flow  met een micro-product van € 18,- die haar klanten vervolgens in een opwarm e-mail reeks, haar hoger geprijsde programma's introduceerde. De teller staat nu zelfs op 12K.

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt, met dit soort bedragen. Leads betalen je om toegevoegd te worden aan jouw business eco-systeem.

IMG_9782.jpg
IMG_0237_edited.jpg

Deze klant voegde verschillende kleine programma's en cursussen toe aan haar programma suite wat klanten de mogelijkheid geeft om van haar expertise te proeven. Dit resulteerde al snel dagelijkse betalingen. Dit ging om een product van € 27,-

2.png

Is this you...?

 Je e-maillijst blijft groeien, maar de sales blijven uit.🤯

Ben je de eindeloze cyclus van koude DM's, gratis weggevers, complexe lanceringen en webinars die nergens toe lijken te leiden zat?

Toen ik begon met het helpen van online ondernemers, heb ik diverse methoden uitgeprobeerd om nieuwe klanten aan te trekken.

Van: Gratis weggevers, workshops, webinars, challenges...

Je kunt het zo gek niet bedenken, ik heb het geprobeerd. Eerlijk gezegd, sommige leverden echt wel resultaten op. Er kwamen gesprekken uit voort. Maar met dit succes kwam al snel het volgende probleem...

Hoewel er afspraken werden ingepland... Was het merendeel van de mensen ongekwalificeerd en niet in staat om te investeren!

En omdat deze ijskoude leads simpelweg nog niet klaar waren om te kopen, converteerde slechts een handvol.

Het grootste probleem was de TIJD die werd verspild aan gesprekken met freebie seekers, die uiteindelijk nooit tot aankoop overgingen.

Dit resulteerde in een enorme drempel om überhaupt een gesprek met mij in te kunnen plannen, want mijn tijd is heilig. Totdat ik ontdekte dat de bron van het probleem lag bij mijn gratis weggever. Deze trok de verkeerde, ongekwalificeerde leads aan. Hij was heel waardevol, maar omdat het 'gratis' was - trok het ook een heel ander publiek.

Toen ik begon met het implementeren van doelgerichte micro-producten, genereerde ik veel beter gekwalificeerde leads + ik bespaarde ZEËEN aan tijd! Dit leidt regelmatig tot klanten die rechtstreeks van mijn micro-producten van € 17, € 27 of € 37,- doorgaan naar mijn hoogst geprijsde aanbod.

En dat gun ik jou ook!

Je huidige situatie

Na dit programma

🤯 Je spendeert uren aan een gratis content, weggevers, je e-maillijst groeit, maar niemand lijkt klaar om te kopen. Je voelde je gefrustreerd en ontmoedigd door het gebrek aan waardevolle leads.

🤯 Je merkt dat potentiële klanten terughoudend zijn om met je in zee te gaan omdat ze je bedrijf niet goed kennen of vertrouwen. 

🤯 Je besteedt veel kostbare tijd en middelen aan het achtervolgen van leads die uiteindelijk niet geïnteresseerd zijn in je aanbod, waardoor je energie en motivatie afneemt.

🤯 Je vind het moeilijk om je ideale klanten te identificeren te midden van de wirwar van leads, wat resulteert in een onsamenhangende benadering van je marketingstrategie.

🤯 Je weet niet goed hoe je potentiële klanten effectief kan leiden naar je high-ticket aanbod, waardoor je omzetpotentieel onbenut blijft en je veel kansen laat liggen.

💡 Dankzij deze strategie, hoef je niet langer uren te verspillen aan een gratis weggever die weinig resultaat oplevert. Je ziet nu een gestage stroom van waardevolle leads binnenkomen, klaar om te converteren naar betalende klanten.

💡 Je instapproduct fungeert als een vertrouwensmechanisme, waardoor ze zich comfortabeler voelen om met je in zee te gaan. Het resultaat? Soepelere verkoopgesprekken en een hogere conversieratio.
 

💡 Met dit systeem focus je je energie op hoogwaardige leads die klaar zijn om te kopen, waardoor je motivatie, productiviteit en omzet toenemen.

💡 De weg naar je high-ticket aanbod is helder en moeiteloos geworden. Ons systeem leidt potentiële klanten naadloos van je instapproduct naar je hoogwaardige aanbod, waardoor je omzetpotentieel wordt gemaximaliseerd en geen enkele kans meer onbenut blijft.

Bouw je semi-passieve instapproduct uit om dagelijks 5 tot 30 nieuwe betalende klanten aan te trekken, terwijl je gelijktijdig je netwerk opbouwt met leads die klaar staan om te investeren in je high-ticket aanbiedingen.

IK GA JE LEREN BINNEN
 

PASSIVE MICRO OFFERS...

👉 hoe je micro-producten maakt die zo goed zijn dat mensen steeds opnieuw kopen


👉 en hoe je zoveel vertrouwen creëert bij je leads dat ze doorstromen, waardoor je bedrijf binnen de kortste keren verdubbelt of verdrievoudigt

👉 hoe je zorgt dat klanten je aanbod afmaken, zodat ze echt de transformatie doormaken en meer willen

 

👉 hoe je vanuit jouw micro-aanbod een funnel maakt om ze door te laten stromen naar je high-ticket aanbod

 

👉 hoe je jouw aanbod valideert voordat je het maakt

 

👉  wanneer/waar je upsells/downsells/cross-sells moet doen

En nog veel meer... Dit programma is 1000% strategie EN implementatie om MEER geld te verdienen... terwijl je MINDER werkt 💃🥂

StudioPhylicia_Peggy_59.jpg

INTRODUCING

 

PASSIVE MICRO OFFERS

Ontwikkel jouw semi-passieve instapproduct om dagelijks 5 tot 30 nieuwe betalende klanten binnen te halen, terwijl je tegelijkertijd je ecosysteem opbouwt met leads die bereidt zijn te investeren in je high-ticket aanbod.

 

Dit is een 12 weken hands-on programma met groepscoaching sessies en toegang tot de online academy + dagelijkse community.

FASE 4
 

SEMI-PASSIEVE FUNNEL

👉 Ontwikkel je semi-passieve funnel die achter de schermen altijd loopt


👉 Je leert HOE je deze funnel in elkaar zet zodat deze optimaal presteert

👉 Je ontvangt kant en klare templates zodat je alles simpel kunt integreren.

 

FASE 5
 

LANCEREN

👉 Tijd om je aanbod te lanceren. Dit doen we via organische kanalen maar ook met ads. Ontvang direct betalende klanten.


👉 Ontvang alle strategieën om extra omzet te genereren inclusief upsell en cross-sell strategieën.

👉 Je stoomt je leads klaar voor je high ticket aanbod.

FASE 6
 

VUL JE ECOSYSTEEM

👉 Ontvang een stappenplan om je TOF te blijven vullen


👉 Ontvang een stappenplan om deze kopers op een call te krijgen

👉 Leer hoe je jouw micro-product vervolgens opschaalt. 

FASE 1
 

CUSTOMER JOURNEY

👉 Krijg je klant kristalhelder en begrijp de problemen die zich voordoen VOORAFGAAND aan je hoofdaanbod


👉 Je leert hoe je jouw product naadloos aansluit op de behoeftes van je klant in deze fase.

👉 Je creëert een heldere transformatie statement, zodat er geen verwarring is

 

FASE 2
 

TEST JE AANBOD

👉 Je test je aanbod voordat je het gaat creëren, zo bespaar je zeeën aan tijd en frustratie EN weet je zeker dat het gaat verkopen


👉 Je genereert direct al omzet, en raakt dan gemotiveerd om het daadwerkelijk te creëren.

👉 Je hebt direct feedback en kunt je product optimaliseren voordat je het echt gaan lanceren.

 

FASE 3
 

CREËER JE PRODUCT

👉 Ontvang een stap voor stap roadmap hoe je simpel en snel je product in 1 weekend kunt ontwikkelen


👉 Ontvang best practices en je weet precies WAT je moet toevoegen om het een no-brainer te maken

👉 Je maakt een product wat mensen echt af willen maken en ze klaarstoomt voor de upsell naar je high-ticket aanbod

background.png

Ben jij de volgende...?

 Resultaten van klanten die deze strategie volgen 💸

IMG_8314 2_edited.jpg
StudioPhylicia_Peggy_42.jpg

IS DIT GESCHIKT VOOR JOU?
 

PASSIVE MICRO OFFER IS VOOR JOU WANNEER...

 

💸 Je hebt een dienst, cursus, programma, groep, mastermind (een op expertise gebaseerd aanbod of dienst). Géén webshops.

💸 Je hebt al 1 duidelijk programma en hebt hier ook al klanten voor. Zonder een hoofdaanbod, heeft een micro aanbod weinig zin.

 

💸 Dit programma is voor jou als je meer gekwalificeerde leads wilt die je in je TOF al betalen.

 

💸 Als je wilt opschalen zonder je tijd voor geld in te ruilen

 

💸 Als je meer terugkerend inkomen wilt

Dit programma is perfect voor jou als je niet langer vast wilt zitten in de cyclus van 100 gesprekken per maand, in de hoop een gekwalificeerde lead te vinden. Als je wilt opschalen zonder je kostbare tijd te ruilen voor geld, als je verlangt naar meer terugkerend inkomen en direct vertrouwen wilt opbouwen, zodat je leads vol vertrouwen doorstromen naar je high ticket aanbod. 

Over mij, Peggy

 

Met meer dan 10+ jaar ervaring in online marketing en sales, heb ik een heleboel aan kennis opgedaan die ik graag met jou wil delen.

 

Als ondernemer heb ik mijn eigen weg bewandeld en ontdekte ik hoe ik een strategische aanbodsuite kon creëren, die mijn omzet in korte tijd verdrievoudigde.

 

Mijn specialiteit? Het ontwikkelen van een winstgevende online strategie met een passende aanbodsuite die klanten steeds opnieuw doet terugkomen.

Fast forward naar vandaag heb ik al meer dan 5000+ online cursussen en programma's verkocht. Nu is het jouw beurt om te profiteren van mijn bewezen methoden en successtrategieën.

Ik heb zelf ervaren hoe het mogelijk is om de omzet in mijn bedrijf binnen korte tijd te verdrievoudigen, zonder dat ik daarvoor meer hoefde te werken. Ik bespaarde zelfs meer tijd. En dit is geen geheim dat ik voor mezelf houd - ik wil jou de tools, strategieën en kennis geven die je nodig hebt om hetzelfde te bereiken.

Dit programma biedt jou de mogelijkheid om te leren hoe je net als ik een terugkerende inkomstenstroom kunt creëren, zelfs als je slaapt ;).

 

Ontdek hoe je jouw aanbodsuite effectief kunt inzetten en optimaliseren, zodat je meer zekerheid ervaart en je bedrijf kunt laten groeien zonder constant aan het werk te zijn. Een strategie die je kwalitatieve leads oplevert, die doorstromen in naar je high ticket aanbod.

Laat mij je helpen om jouw aanbodsuite te optimaliseren, zodat je meer vrijheid en tijd voor jezelf creëert, terwijl je klanten blijven terugkomen voor meer.

 

Ik sta klaar om je te begeleiden bij het combineren van jouw expertise en aanbod met een doeltreffende leadstrategie. Ben je er klaar voor?

Liefs, Peggy

StudioPhylicia_Peggy_50.jpg

DE EXCLUSIEVE BONUSSEN
 

DEZE BONUSSEN WIL JE NIET MISSEN

 

Om jouw succes te garanderen en je ervaring te verrijken, krijg je bij deelname aan dit programma toegang tot twee exclusieve bonussen. Deze bonussen zijn zorgvuldig samengesteld om je te helpen bij elke stap van het proces en om je leven nog makkelijker te maken bij het creëren van digitale microproducten.

Passive Mock-up.png

BONUS 1


M.I.C.R.O Template Vault

 

Een uitgebreide bibliotheek met templates en voorbeeldmaterialen die je helpen om je microproduct snel en effectief te ontwikkelen.
 

Bespaar tijd en moeite door gebruik te maken van kant-en-klare templates voor e-books, checklists, werkboeken en meer. Deze resource library biedt alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan en een professioneel product te creëren.

Ter waarde van € 175,-

t.w.v
€175,-

BONUS 2


3 Co-Create Sessies

 

Deelname aan drie exclusieve co-create sessies, waarin we samen aan de slag gaan om jouw digitale microproduct te ontwikkelen. Tijdens deze sessies in groepsvorm krijg je persoonlijke begeleiding, antwoorden op al je vragen en directe ondersteuning bij technische elementen en andere aspecten van je microproduct.

Met deze exclusieve co-create sessies krijg je de kans om niet alleen te leren, maar ook direct te implementeren met de steun en expertise die je nodig hebt. Dit versnelt niet alleen je leerproces maar zorgt er ook voor dat je met vertrouwen je digitale microproduct kunt creëren en lanceren.

Ter waarde van: € 450,-

t.w.v
€450,-
Scherm­afbeelding 2024-04-07 om 21.09.01.png

KLAAR VOOR EEN BIG RETURN
OP JOUW INVESTERING?

Het benutten van de micro offer strategie is een slimme en goede manier om kwalitatieve, betalende leads in je TOF te krijgen. De deuren zijn geopend!

Neem deel vanaf € 267- (3 termijnen) BTW verlegd.
START DATUM: Week van 17 juni

bottom of page