top of page

THE BUSINESS MODEL BLUEPRINT.

Ontwikkel in 1 dag, de kern van jouw Business Model die jou meer omzet oplevert en 100% aansluit op jouw skills, visie en leven.

 

Stel je voor dat je in staat bent om een winstgevend business model te creëren dat aansluit bij jouw unieke visie en levensstijl (niet die van je coach), waardoor je een bedrijf opzet dat voor jou werkt, ook als je op vakantie bent.

 

Visualiseer hoe je je omzet kunt verdubbelen of zelfs verdrievoudigen door strategieën toe te passen die specifiek voor JOU werken, en niet slechts een copy-paste zijn van de methoden van iemand anders.

Dit leer ik je in The Business Model Blueprint, ontworpen om je te ondersteunen bij het creëren van een bedrijfsmodel met een passende aanbod suite door authentiek in lijn te zijn met jouw persoonlijke waarden en doelen.

StudioPhylicia_Peggy_18.jpg

Struggle jij met het vinden van een business model dat echt werkt voor JOU, een model dat niet alleen succes oplevert, maar ook voldoening en rust brengt? 🤯
 

Heb je een eigen bedrijf waar je 24/7 in lijkt te werken? Waarschijnlijk heb je het businessmodel van iemand anders overgenomen. Iemand die WEL energie heeft om elke week weer al die taken aan te kunnen. Want wat voor hen klopt, kan voor jou voelen alsof je een vierkant blokje in een rond gat probeert te duwen. Als jouw businessmodel niet zo is opgezet dat JIJ het vol kunt houden, raak je uitgeput.

Klinkt bekend? Je bedrijf lijkt een zware last te zijn, alsof je 100 dingen tegelijk moet doen. Social media bijhouden, minstens 5 keer per week posten, stories maken, een nieuwsbrief versturen, funnels opzetten, en oh wacht, ook nog sales calls plegen, terwijl je ook nog eens wekelijks klanten bedient. Als dit zwaar aanvoelt, dan moet je BEDRIJF veranderen, je BUSINESS model, niet JIJ,  je waarden of hoe je jouw leven leidt.

Zelfs als je veel geld verdient, is dit niet de juiste manier en niet JOUW ideale businessmodel. Het kan veel eenvoudiger. Je kunt een bedrijf runnen dat voor jou perfect aanvoelt. Een bedrijf waarin je weer plezier hebt in ondernemen, waarbij je kunt ontspannen terwijl je nog steeds omzet genereert. Een bedrijf dat je kunt aanpassen aan jouw situatie en levensstijl (stel je wilt op vakantie zonder omzet te verliezen).

Je moet essentiële zakelijke vaardigheden beheersen en je hebt strategische OPTIES nodig.

 

Zodat je kunt kiezen wat past bij jouw levensstijl en de hoeveelheid energie die je beschikbaar hebt om dit bedrijf te runnen.

Ja, het is mogelijk. In The Business Model Blueprint leer ik je hoe je een winstgevend businessmodel kunt creëren dat klanten steeds weer terugbrengt, waardoor je niet alleen financiële overvloed krijgt, maar ook de ruimte, tijd en vrijheid om van het leven te genieten.

vermenging

Voordat je the Business Model Blueprint hebt ontdekt:

😵 Je voelt je gevangen tussen je bedrijf en je persoonlijke leven. Het lijkt alsof je bedrijf je leven dicteert in plaats van dat jij je bedrijf kunt bouwen rondom jouw gewenste levensstijl.
 

😵 Ondanks mogelijke financiële successen voel je je ellendig in je bedrijf. Het ontbreekt je aan voldoening en rust, omdat je bedrijf niet goed aansluit bij jouw levensvisie en waarden.
 

😵 Je worstelt met het gebrek aan eigenheid in je bedrijf. De opgelegde frameworks en strategieën voelen niet authentiek aan en passen niet bij jouw unieke manier van zakendoen.

 

😵 Je ervaart financiële onzekerheid in je bedrijf. Ondanks mogelijke successen voel je je voortdurend gestrest over geldzaken, omdat je bedrijfsmodel niet voorziet in een stabiel en voorspelbaar inkomen.

 

😵  Je ervaart een gebrek aan echte vrijheid in je bedrijf. Je bent misschien wel succesvol, maar voelt je nog steeds gevangen in een systeem dat niet past bij jou, het voelt zwaar en als hard werken. Hier heb je je vaste baan toch niet voor opgegeven?

Nadat je the Business Model Blueprint hebt toegepast:

​🔥 Je ervaart een nieuw gevoel van vrijheid. Je bent niet langer gevangen tussen je bedrijf en je persoonlijke leven, maar hebt de vrijheid om je bedrijf op te bouwen rondom jouw gewenste levensstijl. Je bepaalt zelf hoe je werkt en wanneer, waardoor je een gezonde balans vindt tussen werk en privé.
 

🔥 Je geniet van een diep gevoel van voldoening omdat je bedrijf nu echt aansluit bij jouw levensvisie en waarden. Rust en tevredenheid zijn teruggekeerd in je leven, omdat je nu werkt aan iets wat echt bij je past.
 

🔥 Met het nieuwe businessmodel dat je hebt gecreëerd, straalt je bedrijf nu authenticiteit en eigenheid uit. Je hebt de opgelegde frameworks en strategieën achter je gelaten en bent nu trouw aan je unieke manier van zakendoen. Dit maakt je bedrijf authentiek en onderscheidend in de markt.

🔥  Je hebt nu een stabiele financiële basis in je bedrijf. Je hebt geleerd hoe je een bedrijfsmodel kunt opzetten dat voorziet in een voorspelbaar inkomen, waardoor de constante stress over geldzaken is verdwenen. Je ervaart nu gemoedsrust en vertrouwen in je financiële toekomst.

 

🔥 Je bent niet langer gebonden aan een systeem dat niet bij je past, maar hebt een model opgebouwd dat echt voor jou werkt. Het harde werken voelt nu niet meer als een last, maar als een vervulling van je passie en doelen.

2.png

Wat ontvang je precies...?

 In dit programma leer je middels video lessen en werkboeken.

In de Business Model Blueprint, wordt je stap voor stap geleid door een reeks videolessen en werkboeken om een winstgevend bedrijfsmodel te creëren dat perfect aansluit op jouw doelen en wensen.

In de eerste videoles ontdek je hoe je het ideale business model kunt identificeren dat niet alleen succesvol is, maar ook voldoening en rust brengt. Je leert hoe je kunt herkennen of je jouw huidige business model ontgroeid bent en klaar bent voor verandering.

Vervolgens duiken we dieper in de operationele aspecten van een effectief business model. Je verkent verschillende bedrijfsmodellen, inclusief low, mid en high-ticket aanbiedingen, om te ontdekken welke het beste bij jouw bedrijf past.

In de volgende fase leer je over de persoonlijke aspecten die je moet overwegen bij het ontwerpen van jouw ideale bedrijfsmodel. Je leert ook het verschil tussen actief en passief inkomen en hoe je beide kunt benutten voor maximale winstgevendheid.

Je leerst alles over de drie soorten aanbiedingen - DFY (Done For You), DWY (Done With You), en DIY (Do It Yourself) - en hoe je ze strategisch kunt implementeren in jouw bedrijf.

 

Je leert ook over de klantenreis en hoe je een passend bedrijfsmodel kunt ontwerpen dat naadloos aansluit op de behoeften en verwachtingen van jouw klanten.

EN niet onbelangrijk, je leert hoe je een terugkerend inkomen kunt genereren door het creëren van een Aanbod Suite die klanten steeds weer terugbrengt.

Daarnaast ontvang je werkboeken en planners om je te begeleiden bij elke stap van het proces, inclusief een Back to Basic werkboek en een strategische gids voor het uitwerken van jouw Aanbod Suite.

 

Met dit programma ontwikkel je niet alleen de nodige vaardigheden om een winstgevend bedrijfsmodel te creëren, maar bouw je ook aan de stevige basis van een bedrijf dat perfect aansluit op jouw unieke visie en levensstijl.

MOCK_UPS - The Business Model Blueprint_edited.png

VIDEO ACADEMY

 

9 videolessen in de online academy de jou stap-voor-stap meenemen in het opzetten van een passend business model.

WERKBOEKEN & PLANNER

 

Werkboeken en planners waarin je zelfstandig je eigen business model kunt uitwerken.

GROEI EN WINST OPTIMALISATIE

 

Leer de kennis en strategieën om  een business model op te zetten zodat je vaardigheden het beste tot hun recht komen.

BUSINESS MODEL BLUEPRINT

 

Ontvang je eigen Business model Blueprint

Werkboeken

+

 Ontwikkel je strategie aan de hand van de werkboeken. Ik stel je de juiste vragen, zodat jij een model ontwikkeld wat 100% aansluit op JOU.

Website-mock-up.png

INTRODUCING

 the Business Model Blueprint

2.png

Academy met videos

+

 Ontdek het winstgevende Business Model, het operationeel business model en persoonlijk business model door middel van mijn coaching in videos.

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen en een transformatie te ondergaan die niet alleen je omzet verhoogt, maar ook voldoening en rust brengt? Met het Business Model Blueprint programma ontwikkel je de essentiële vaardigheden en krijg je strategische inzichten om een winstgevend bedrijfsmodel te creëren dat perfect aansluit op jouw unieke visie en levensstijl.

3.png

Mijn unieke signature business blueprint

+

Ontvang toegang tot mijn unieke Business Model Blueprint en kom erachter hoe je heel simpel, een business model vormgeeft die 100% bij jou past.

IS DIT GESCHIKT VOOR JOU?
 

Business Model Blueprint is voor jou wanneer...

 

💸 Je worstelt met het vinden van een business model dat echt bij jou past en dat niet alleen succes oplevert, maar ook voldoening en rust brengt.

💸 Je voelt je gevangen tussen je bedrijf en je persoonlijke leven en wilt een bedrijfsmodel dat jouw leven ondersteunt in plaats van dicteert.

💸 Ondanks mogelijke financiële successen voel je je ellendig in je bedrijf en ontbreekt het je aan voldoening en rust.

💸 Je hebt behoefte aan een bedrijfsmodel dat authentiek aanvoelt en aansluit bij jouw unieke manier van zakendoen, en niet slechts een kopie is van wat anderen doen.

 💸 Je ervaart financiële onzekerheid in je bedrijf en wilt een stabiel en voorspelbaar inkomen creëren.

💸 Je verlangt naar echte vrijheid in je bedrijf, waarbij je succesvol bent zonder je gevangen te voelen in een systeem dat niet bij jou past.

StudioPhylicia_Peggy_25.jpg

Met meer dan 10 jaar ervaring in het runnen van mijn eigen business, heb ik geleerd dat succes niet gebaseerd kan worden op een standaardformule.

Over mij, Peggy

 

Met meer dan 10 jaar ervaring in het runnen van mijn eigen business, heb ik geleerd dat succes niet gebaseerd kan worden op een standaardformule.

 

Door intensieve samenwerking met honderden individuele klanten heb ik ontdekt dat iedereen een unieke aanpak nodig heeft die past bij hun specifieke leven en bedrijfsomstandigheden.

Ook ikzelf heb meegemaakt hoe het is om een bepaalde strategie over te nemen van een coach. Ik zette hier in het begin heel veel geld mee om, maar het koste mij zoveel energie. Ik voelde niet het enthousiasme en de manier HOE ik de omzet vergaarde, voelde niet in lijn met hoe ik dingen het liefste zou doen. Het voelde niet in lijn met mijn voorkeuren en maakte het runnen van mijn bedrijf zwaar en belastend.

Ik had een strategie nodig die het runnen van mijn bedrijf moeiteloos en plezierig maakte. Waar ik 100% achter stond, die nog steeds succesvol was, maar die voelde als moeiteloos ondernemen. Ik begon te werken aan het ontwikkelen van mijn eigen bedrijfsmodel dat echt resoneerde met mij. Ik voelde een hernieuwd gevoel van opwinding en doel.

Vandaag heb ik een bloeiend bedrijf dat me de vrijheid geeft om pauzes te nemen en toch inkomen te genereren. Ik voel me verbonden met mijn werk en heb een gevoel van gemak bij het runnen van mijn bedrijf.

 

Dit gun ik jou ook! Ik weet precies wat er bij komt kijken om jouw eigen unieke business model te ontwikkelen. Eentje die zorgt dat alles op zijn plek valt. Die fijn aanvoelt en omzet oplevert, zonder dat je het idee hebt dat je een programma of dienst uitvoert waar je onzeker over bent, of zwaar aanvoelt.
 

Dit programma biedt jou de mogelijkheid om te leren hoe je net als ik een business model kunt creëren, die jou de omzet, vrijheid en leefstijl geeft, dat zelfs wanneer je ziek bent, op vakantie bent of een andere reden hebt om even niet bezig te zijn met je bedrijf, nog steeds stroomt.

 

Ik sta klaar om je te begeleiden bij het combineren van jouw expertise, vaardigheden en aanbod met een doeltreffend business model. Ben je er klaar voor?

Liefs, Peggy

StudioPhylicia_Peggy_19.jpg

Wat je moet begrijpen:

Veel omzet genereren in je bedrijf,  is het niet waard als je ellendig voelt op de manier HOE je dit omzet...

 

Daarom leer ik jou VERSCHILLENDE bewezen frameworks voor het opbouwen van een bedrijf. Want hoe ik, je coach, je mentor, die cursusmaker die strategie ook zou vormgeven... het zal jou geen geluk brengen als dit niet goed bij JOU past.

 

In plaats daarvan focus ik op het aanleren van zakelijke VAARDIGHEDEN.

 

Omdat vaardigheden je in staat stellen om je bedrijf op te bouwen rond jouw gewenste levensstijl. Als een op maat gemaakte jurk of pak die 100% past, naadloos aansluit en je er geweldig uit laat zien inclusief extra handigheden voor de spullen die jij altijd met je meedraagt. 🔥

 

Hetzelfde geldt voor je bedrijf!

 

👉 Ben je meer een creatieveling dan een verkoper, maar wil je wel dat je producten als warme broodjes over de toonbank gaan? Top!

Ontwikkel je creatieve storytellingvaardigheden en je zult zien hoe je zonder agressieve verkoopgesprekken moeiteloos je producten of diensten verkoopt.
 

👉 Ben je een meester in het opzetten van advertenties, maar gruw je van het idee om constant content te creëren? Top!

Laat het continu creëren en plaatsen van content achterwege en richt je op gerichte advertenties en slimme e-mailautomatisering om je doelgroep te bereiken en te converteren.
 

👉 Ben je meer een groepsmentor dan een individuele coach, maar wil je toch een breed publiek bereiken?

Laten we samen een betaalbare digitale cursus creëren en deze op grote schaal promoten, zodat je impact maakt op een groot aantal mensen zonder urenlang 1-op-1 te hoeven coachen.

 

ALLE strategieën werken, maar niet allemaal passen ze bij JOU en bij wat jij WILT.

 

Dus stop alsjeblieft met jezelf ellendig te maken door te proberen om plannen, strategieën en frameworks uit te voeren die waardeloos voelen of je niet geven wat je wilt.

 

En alsjeblieft, stop met genoegen te nemen met minder dan je droomleven.

 

Dit is HET moment waarop je eist dat je je doelen zult bereiken, maar dat de weg ernaartoe ook goed voelt.

 

DAT is wanneer je zowel financiële overvloed ALS echte vrijheid zult ontgrendelen in je business. ✨

MOCK_UPS - The Business Model Blueprint_edited.png

KLAAR VOOR EEN BIG RETURN
OP JOUW INVESTERING?

 
Start vandaag nog! Van € 247,- voor eenmalig € 37
Gebruik code 'THEMODEL'

Background - website.png
Recensie Peggy LeendersRecensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy LeendersRecensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
bottom of page