top of page
Peggy Leenders - Foto Over Mij Pagina

Hey, ik ben Peggy

Ik help servicegerichte ondernemers die klaar zijn om een magnetische online business op te zetten met behulp van sociale media, funnels en automatisering.

Ik ben een online business consultant, (evergreen) funnel en online branding specialist in één. Ik woon in Singapore met mijn man Martin en mijn hond Sam(wise) Jackson (mooie naam toch ;).

Lees snel verder!

MIJN VERHAAL

Mijn Human Design is Generator. Ik sta altijd open voor nieuwe innovaties die bestaande systemen verbeteren. Maar ik ga verder dan structuur. Ik ben een natuurlijke synthesizer die altijd streeft naar hogere niveaus van integratie in alles wat ik doe. Ik gedij goed in een positie van leiderschap of invloed (vandaar mijn rol als business coach :).

In 2016 ben ik afgestudeerd aan mijn eigen bedrijf bij de HRO (Small Business and Management) waarin ik onderzoek heb gedaan naar het opbouwen van een publiek/community, om aan hen te kunnen verkopen.

Mijn Lifestyle Instagram @Peggyleenders was geboren. Ik heb alles getest over hashtags, volgers en tips en trucs. Op mijn hoogtepunt had ik 35.000 volgers. Ik werkte met de tofste merken (YSL, Estée Lauder, Rituals, Samsonite, Cluse, Amazon, etc.) Ik leerde alles over influencer marketing en alle do's en don'ts op het gebied van social media.

Uiteindelijk begon ik deze kennis te delen met andere bedrijven en hielp ik hen als freelancer succesvolle Instagram-pagina's op te zetten.

Daarnaast heb ik parttime bij verschillende bedrijven gewerkt om met behulp van online marketing, social media en het opzetten van automatische funnels groei en omzet te realiseren.

Estee Lauder Campagne Peggy Leenders

Hier heb ik meegedaan aan een campagne van Estée Lauder voor het nieuwste product. Ook heb ik meegewerkt aan de commercial voor Blue Light Eye Cream.

Estee Lauder Campagne Peggy Leenders

OVER MIJ

MIJN MISSIE

Peggy Leenders
"Zodat ik anderen kan opleiden en ze ook op het hoogst mogelijke niveau kan laten komen."

Mijn levenswerk is om alle informatie die ik heb verzameld en de situaties die ik tegenkom samen te brengen.

Zodat ik anderen kan opleiden en ze ook op het hoogst mogelijke niveau kan laten komen.

Van mijn DFY opdrachten voor opdrachtgevers ben ik overgestapt op het delen van mijn kennis in de vorm van het verkopen van online cursussen (3000+ verkocht) en coaching.

 

Eerst heb ik gecoacht in Social Media Marketing. Uiteindelijk werd mijn bedrijf zo'n succes dat ik andere mensen begon te leren hoe ze een succesvol online bedrijf konden opzetten met behulp van tools met marketing, communicatie en branding.

Ik specialiseerde me in coaching, online cursussen, funnels bouwen en automatisering. Ik werk hard aan het ontwikkelen van mijn vaardigheden en zelfontplooiing. Ik investeer veel in trainingen, cursussen, (business) coaches en masterminds.

Mijn missie en uitdaging is om mijn creatieve innovatie direct in het leven van anderen te brengen. Ik ben iemand die niet graag aan één ding vasthoudt en ik ontdekte ook dat ik niet voorbestemd ben om mijn doelen te bereiken zonder deel uit te maken van een collectief lichaam.

 

Een community en draagvlak zijn erg belangrijk en daar hecht ik veel waarde aan in mijn coaching.

MIJN DOEL

Ik sta voor rechtvaardigheid, eerlijkheid en vertrouwen.
Ik ben hier om mensen aan het lachen te maken.
Ik ben hier om mijn ideeën te delen, mensen te helpen aan de slag te gaan en enthousiast te worden over hun leven en bedrijf.
Ik ben hier om een breed scala van mijn interesses en wijsheid te delen.
Ik ben hier om mensen eraan te herinneren dat het leven rijk is als je weet waar je moet zoeken.


Mijn diepste doel in het leven is om de gave van verrijking te manifesteren.

Peggy Leenders

Ik ben hier om je te helpen een bedrijf te creëren waar je van houdt, het magnetisch te maken en de mensen aan te trekken met wie je graag werkt.

bottom of page