top of page
Pitch Perfect Sales Mock-Ups .png

PITCH
PERFECT
SALES.

Verhoog je omzet en maandelijks terugkerende betalingen door het beheersen van ijzersterke verkooptechnieken & strategieën vol zelfvertrouwen en overtuiging, zodat jouw klantenbestand en bankrekening consistent blijft groeien.

Nu van € 797,- voor € 597,- of in termijnen.

P.P.S. I've got you!

Hey ondernemer.. wat als

verkopen simpeler zou zijn 🤯?
 

Toen je besloot om je eigen onderneming te beginnen, had je verschillende vaardigheden in hetgeen wat je het liefste doet en waar je super goed in bent - fast forward naar vandaag, ben je er denk ik wel achter, dat dit niet de enige ballen zijn die je omhoog moet houden!

Naast je vak, ben je namelijk ook in 1 klap: marketeer, social media manager, planner, grafisch vormgever EN verkoper! Echter, om een winstgevend en duurzaam bedrijf op te zetten, is alleen goed zijn in je expertise uitoefenen niet genoeg. Je hebt tenslotte klanten nodig! De basis voor een winstgevend bedrijf is toch echt 'sales'. En hoe beter jij hierin bent, hoe meer succes je gaat behalen met je bedrijf. Ik snap dat verkopen misschien wel helemaal niet je ding is, maar als solopreneur, moeten we deze hoed helaas erg vaak opzetten.

In deze cursus ga ik je laten zien hoe je verkopen veel simpeler en leuker maakt. Ik ga je laten zien dat je in een verkoop gesprek niet hoeft te pushen, ongemakkelijk hoeft te voelen, of weg wilt kruipen achter je stoel wanneer je de investering benoemt. Ik ga je laten zien dat het mogelijk is om buiten je comfort zone te stappen, zodat jij vol zelfvertrouwen en overtuiging nieuwe klanten kunt onboarden.

vermenging

WAT ALS JE
 

PITCH

PERFECT

SALES...
 

...onder de knie hebt!

 

​💰 Je komt zelfverzekerd en overtuigend over, omdat je precies weet WAT je moest zeggen, HOE je het moest zeggen, zodat je lead super graag met jou WILT werken.

 

💰 Je lead zegt JA omdat ze zich volledig verbonden voelen met jouw aanbod en enthousiast zijn om de oplossing die jij presenteert. 

 

💰 Verkopen voelt als een soepel en oprecht leuk gesprek in plaats van ongemakkelijk en oncomfortabel.

 

💰 Je hebt een framework geoptimaliseerd, die je pitch ondersteunt, zodat het gesprek voor jou en je lead voelt als een oplossing en niet als een harde verkoop.

 

💰 Je bezit alle verkooptechnieken + je hebt een duidelijke strategie hoe je jouw aanbod en kansen kunt presenteren samen met bezwaren weerleggen, om het gesprek te sturen.

StudioPhylicia_Peggy_76.jpg
"Cheers to many more sales to come!"
Mosterdkleurige Sjaal

WANNEER JIJ PRECIES WEET
 

WAT JOUW LEAD

WILT HOREN & MOET VOELEN...

 

​Kun jij verkopen en motiveren als de beste via:

 

💰 In 1:1 verkoopgesprekken

 

💰 In je funnels en e-mail marketing

 

💰 Via Stories en Instagram posts

 

💰 In de DM en PM

 

💰 In je website teksten en nieuwsbrieven

 

💰 Je bezit alle verkooptechnieken + je hebt een duidelijke strategie hoe je jouw aanbod en kansen kunt presenteren OP ELK PLATFORM samen met bezwaren weerleggen, om het gesprek te sturen.

DEZE STRATEGIEËN
RESULTEREN IN:
2.png

Let me tell you this...

Ik had mijzelf voorgenomen, om NOOIT een baan in Sales te nemen...

Toen ik studeerde aan de HRO (Small Business en Retail Management) had ik een grote hekel aan 'sales'. Ik moest verkoop gesprekken voeren met klasgenoten en dit resulteerde in een dikke onvoldoende. Zacht gezegd: Ik HAATTE het. Cold calling? Mij niet gezien. Ik had mijzelf voorgenomen om NOOIT, maar dan ook NOOIT een baan te nemen waarin ik moest verkopen. Little did I know...

Toen ik zelfstandig ondernemer werd, had ik letterlijk niet eens nagedacht over het feit dat ik sales moest gaan doen, laat staan überhaupt leads krijgen... Ik vond mijn eerste verkoop gesprekken onwijs spannend, ik kon een week lang wakker liggen van een geplande afspraak. Maar toen het aankwam op 'iets' voor mijzelf verkopen, ging het veel makkelijker. Ik had geen skills, geen structuur, ik deed maar wat. Maar wat ik deed, deed ik met passie en vol enthousiasme, want ik was heilig overtuigd van mijn aanbod. En ook erg enthousiast over het uitvoeren ervan, wat de klant natuurlijk ten goede kwam. ;). Ik was grafisch vormgever en ik verkocht branding pakketten. Creatief 100% - ondernemers skills 0%.

School had voor mij een soort stigma over verkopen heen gelegd, het 'koude' verkoop scenario, waardoor ik er altijd heel erg tegenop keek. Totdat ik er achter kwam, dat het niets meer is dan een oplossing bieden voor iemand anders zijn probleem. 

Fast forward naar vandaag (10+ jaar later), doe ik met plezier 'verkoop' gesprekken, voelt het ontspannen en relaxt aan en kan ik mij moeiteloos navigeren, zonder dat het aanvoelt als 'pushy' of opdringerig. En ja, ook ik heb hiervoor buiten mijn comfort zone moeten treden, maar ik heb heel veel manieren ontwikkeld om dit makkelijker en comfortabeler te maken.

Verkopen hoeft niet moeilijk of ongemakkelijk te zijn. Wanneer jij de juiste kansen en mogelijkheden aan je lead presenteert, zullen ze met plezier en enthousiasme 'JA' zeggen.

Ben jij klaar om moeiteloos verkopen & maandelijks terugkerende betalingen te genereren, door het beheersen van ijzersterke verkooptechnieken vol zelfvertrouwen en overtuiging, zodat jouw klantenbestand en bankrekening consistent blijft groeien?

WAT STAAT JOU TE WACHTEN BINNEN
 

PITCH

PERFECT

SALES...

 

​Hier een kleine insider wat je kunt verwachten:

 

💰 Het opbouwen van een sterk fundament voor verkoop: Inzicht in de opzet van verkoopgesprekken en de rol van relatie en verbinding.

💰 Het beheersen van het verkoopgesprek: Het creëren van de juiste setting voor succesvolle interacties en essentiële strategieën voor effectieve communicatie.

💰 Omgaan met uitdagingen in verkoop: Het herkennen en aanpakken van veelvoorkomende obstakels en strategieën voor het overwinnen van weerstand.

💰 Je aanbod leren uitwerken met kansen en transformaties, zodat je die moeiteloos kunt presenteren, inclusief downsells en upsells.

💰 Leer hoe je vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwt VOORDAT je het gesprek ingaat, zodat het vertrouwen er tijdens het gesprek al deels is.

💰 Pre-kwalificatie: Effectieve methoden voor het kwalificeren van leads en het onderscheiden van echte behoeften van bezwaren, zodat je geen gesprekken voor 'niks' hoeft te voeren (ain't nobody got time for that!)

💰 Het overwinnen van scepsis en het leveren van bewijs: Gebruikmaken van op resultaten gebaseerde casestudy's en strategieën voor het verstrekken van aanvullend bewijs.

💰 Afsluitstrategieën: Bereidheid tonen om te helpen en de nadruk leggen op de gevolgen van inactiviteit en het aanmoedigen van besluitvaardigheid.

StudioPhylicia_Peggy_25.jpg

Hey, rustig maar - zolang je nog geen closer kunt inhuren - I've got you!

Voordat je gaat stressen over verkoop gesprekken, moet je begrijpen dat hier een heel proces aan vooraf gaat.  En hoe beter jij dit proces optimaliseert, hoe MAKKELIJKER de uiteindelijke verkoop gaat.

In dit programma, leer ik je het hele proces, inclusief het opwarmen en vertrouwen winnen van je lead, VOORDAT ze bij jou op gesprek komen. 

Dit betekent: 
💰 Geen verkeerde leads op gesprek, zodat je geen tijd verspilt (want naast verkoper, ben je ook social media manager, content creator, marketeer en fotograaf, remember? ;)
💰 De lead komt al met kennis over jou en je aanbod het gesprek in ( en ja, er zijn ook gewoon manieren om je investering van te voren al te delen ;) Hoe? I teach you inside!

💰 Je hebt al (deels) vertrouwen opgebouwd (middels je funnel en / of korte gesprekken vooraf), waardoor je tijdens de call geen sceptische en ongemakkelijke vragen hoeft te beantwoorden

💰 Je gaat met een gerust hart het gesprek in, omdat je de lead al een klein beetje hebt leren kennen in de pre-kwalificatie fase en je dus al mooie kansen op voorhand hebt klaarliggen ( en ik leer je het gesprek zo navigeren dat ook tijdens het gesprek besproken problemen voor jou super makkelijk in kansen om te zetten zijn). 

Al met al, voel je al wat opluchting? Dit is géén cold-sales vibe (zoals mijn hogeschool ervaring ;).

StudioPhylicia_Peggy_18.jpg

IS DIT GESCHIKT VOOR JOU?
 

PITCH PERFECT SALES IS VOOR JOU WANNEER...

 

💸 Je hebt een dienst, cursus, programma, groep, mastermind (een op expertise gebaseerd aanbod of dienst) die je wilt verkopen. Géén webshops.

 

💸 Je wilt niet alleen leren hoe je een verkoopgesprek voert, maar hoe je jouw aanbod OVERAL verkoopt (DM, E-mail, Landingspagina etc.).

 

💸 Je wilt in staat zijn om je verkoopvaardigheden te vertalen naar de klantreis, zodat je elk aanbod in je suite kunt verkopen.

 

💸 Je wilt alles weten over goede verkooptactieken, pre-kwalificatie en after-sales, zodat jij je leads 100% begrijpt EN begeleidt.

 

💸 Je wilt leren hoe je kunt verkopen op een authentieke manier (jouw manier) en vanuit een makkelijke en vriendelijke flow.

 

💸 Je bent klaar om obstakels te overwinnen, kansen te creëren, samenwerkingen op te zetten en terugkerende klanten te ontvangen.

Met de bewezen methodes in Pitch Perfect Sales zal elke lead die door jouw verkoopproces komt, begrijpen waarom ze tot jou en jouw aanbod werden aangetrokken.

Wat resulteert in een - "Wanneer kunnen we beginnen?"

Over mij, Peggy

 

Met meer dan 10+ jaar ervaring in online marketing en sales, help ik ondernemers met het creëren van een strategisch marketing- en merkverhaal dat niet alleen fascineert, maar ook converteert. Mijn expertise ligt in het ontwikkelen van een winstgevende online strategie.

Met mijn sterke focus op online marketing strategieën en verkopen, heb ik al meer dan 600+ coaching gesprekken gevoerd met 1:1 klanten en meer dan 3000 online cursussen en programma's verkocht. Nu is het jouw beurt om te profiteren van mijn bewezen methoden en successtrategieën.

Dit programma biedt jou de tools, strategieën en kennis die je nodig hebt om van jouw online bedrijf een succes te maken en op te schalen. Het is jouw kans om te leren hoe je o.a. verkoopgesprekken effectief kunt inzetten, te ontdekken hoe je jouw aanbod kunt optimaliseren en presenteren, online en tijdens gesprekken. Of dit nu in de DM is of face to face.

Laat mij je helpen je verkoopproces te optimaliseren, zodat je jouw aanbod voor zoveel mogelijk ideale klanten kunt presenteren.

 

Ik help je met het het combineren van jouw expertise en aanbod met een verkoopstrategie.

Waar wacht je nog op? Verkopen zul je toch moeten, dan kun je er maar beter ijzersterk in zijn en comfortabel bij voelen ;).

Liefs, Peggy

StudioPhylicia_Peggy_19.jpg

Wat kun je verwachten binnen
PITCH PERFECT SALES

Opwarm + pre-kwalificatie strategieën
 

Leer hoe je jouw publiek opwarmt en kwalificeert voor een gesprek

Lead Framework

 

Koude, warme en hete leads verdelen en benaderen op de gepaste manier afhankelijk van hun temperatuur

Klantenreis + aanbod blueprint

 

Je aanbod uitwerken voor verkoop aan de hand van de klantenreis en het meest passende oplossing.

Aanbod optimaliseren voor verkoop (hoofdaanbod, upsell, downsell)

Voorbereidt het gesprek in met genoeg mogelijkheden

Kansen en Transformatie Strategie

Leer kansen vooraf bepalen, tijdens het gesprek en hoe je de transformatie over kan brengen dat ze met jou WILLEN samenwerken

Sales gesprekken voeren Framework
 

Navigeer door verkoop gesprekken op een makkelijke, vertrouwde en zelfverzekerde manier

Bezwaren verleggen

Leer omgaan met bezwaren, sceptische vragen en andere situaties die kunnen gebeuren in een gesprek

Werkboeken en andere tools

Ontvang werkboeken en andere tools om je salesgame makkelijker te maken!

🥂 EXTRA BONUSSEN 🥂

16 PRODUCT MOCK UPS

voor op je landingspagina

Scherm­afbeelding 2024-02-20 om 15.34.17.png

23 PAG. PRIJZEN GIDS

om je aanbod na de call nog eens te sturen

Scherm­afbeelding 2024-02-20 om 15.42.26.png
StudioPhylicia_Peggy_22.jpg

KLAAR VOOR EEN BIG RETURN
OP JOUW INVESTERING?

Nu van € 797,- voor eenmalig 597 - of 3 termijnen van 199,-

Background - website.png
Recensie Peggy LeendersRecensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy LeendersRecensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
bottom of page