top of page

PROFITABLE
PROGRAM
SUITE.

Transformeer je bedrijf van een eenmalige transactie per klant naar een continue stroom van terugkerende klanten.

 

Het is mogelijk om aanzienlijk meer te verdienen wanneer klanten herhaaldelijk bij je terugkomen om te kopen. Stop met het hard werken op sociale media om nieuwe klanten binnen te halen en vertrouw op je bestaande klantenbestand om je bedrijf te laten groeien en een stabiele stroom van terugkerende inkomsten op te bouwen.

Dus als je niet alleen veel geld wilt verdienen, maar ook de ruimte, tijd en vrijheid wilt om te leven, is de Profitable Program Suite iets voor jou!

Hey ondernemer.. wat als je bedrijf niet langer afhankelijk was van enkele verkopen, maar elke maand een voorspelbare stroom van inkomsten genereerde? 🤯
 

Stel je voor dat je niet langer 's nachts wakker ligt van de angst voor het verliezen van klanten of het constant moeten najagen van nieuwe leads op sociale media.

Wat als je in plaats daarvan zou leren hoe je een aantrekkelijk aanbod kunt creëren dat klanten steeds opnieuw laat terugkomen?

In de Profitable Program Suite leer je:

  • Hoe je diverse soorten aanbod creëert die mensen keer op keer laten kopen en betalen voor al je volgende producten en diensten.

  • Mijn bewezen aanbodstrategie waarmee ik +30k maanden heb behaald terwijl ik slechts 4-5 uur per dag werk.

  • Hoe je jouw aanbod gebruikt om klanten naar je high-ticketdiensten te leiden zonder te hoeven lanceren.

  • Manieren om het 1:1 hamsterwiel te vervangen door schaalbare aanbiedingen en maandelijks meerdere vijfcijferige inkomsten te genereren (hello veiligheid en voorspelbaarheid!).

  • Alle essentiële details voor het maken van onderscheidende diensten en producten: van inhoud tot prijsstelling tot structuur van de container, gesprekken en ondersteuning.

 

En nog veel meer!

vermenging

Wat als je elke maand een stabiel inkomen zou ontvangen vanuit terugkerende klanten?

​💰 Omdat jij niet langer afhankelijk bent van sporadische verkopen, maar een loyaal klantenbestand hebt opgebouwd dat keer op keer terugkomt om bij jou te kopen.

 

💰 Omdat je precies weet WAT jouw klant nodig heeft en WILT kopen en je de volgende oplossing al klaar hebt staan en presenteert wanneer ze hier behoefte aan hebben.

 

💰  Je creëert extra omzet, omdat je precies weet waar je upsells moet presenteren die super logisch zijn en een echte no-brainer zijn voor je klant (add-on please! 💸💸💸)

 

💰 Je kunt je aanbod nu precies aanbieden op een manier die jou dient in verschillende fases van je leven. Geen tijd voor 1:1? Dan focus je op je evergreen programma's.

 

💰 Je weet je grenzen duidelijk aan te geven, je programma's te runnen op een manier die moeiteloos aanvoelt en die je de headspace geeft om van je leven en gezin te genieten.

StudioPhylicia_Peggy_76.jpg
"Cheers to recurring income come!"
DEZE STRATEGIEËN
RESULTEREN IN:

Deze klant creëerde een stabiele terugkerende omzet flow  die in december al een omzet in de pijplijn had zitten voor 2023 van € 16.750,- Dit betekend geen stress voor de aankomende maanden, omdat je al weet wat de basis gaat zijn die je elke maand terugkerend ontvangt. 

Deze klant veranderde de opzet van haar aanbod zodanig, dat het haar minder tijd kost, maar meer omzet oplevert. En hierbij gaat niks ten koste van de transformatie van de klant, want de inhoud van het programma is zo geoptimaliseerd, dat klanten de beste resultaten krijgen. 

Deze klant voegde verschillende kleine programma's en cursussen toe aan haar programma suite wat klanten de mogelijkheid gaf om van haar expertise te proeven. Dit resulteerde al snel in wekelijkse aanvragen voor haar 1:1 programma en achter de schermen voor een doorlopende cash injectie van de passieve programma's.

2.png

Is this you...?

 Implementeer jij iemand anders zijn business model voor JOUW bedrijf?

Stel je voor dat je dagelijks worstelt met het vinden van nieuwe klanten voor je bedrijf. Je hebt al veel tijd en moeite gestoken in het ontwikkelen van producten en diensten, maar je merkt dat deze maar niet aanslaan bij je doelgroep. Elke dag voelt als een strijd om te overleven, terwijl je ziet dat concurrenten (of jouw coach?) wel succesvol zijn met hun aanbod.

Je voelt je gefrustreerd en overweldigd door de constante druk om te presteren. Je bent onzeker over welke stappen je moet nemen om je bedrijf te laten groeien en je inkomen te stabiliseren. Elke keer dat je een nieuwe strategie probeert, lijkt het alsof je alleen maar meer tijd en geld verspilt zonder resultaten te zien.

Je voelt je vastzitten in een neerwaartse spiraal van teleurstelling en wanhoop, waarbij elke mislukking je zelfvertrouwen verder ondermijnt. Je begint te twijfelen aan je capaciteiten en vraagt je af of het überhaupt mogelijk is om succesvol te zijn in je bedrijf EN met het aanbod wat je nu hebt.

Maar wat als er een oplossing was? Wat als je toegang had tot een programma dat je stap voor stap begeleidt bij het ontwikkelen van een winstgevende aanbodsuite die klanten steeds weer terug laat komen? Een programma dat je leert hoe je een onderscheidend aanbod creëert die resoneert met je doelgroep en hen keer op keer aanspoort om bij jou te blijven kopen.

Wil je verandering? Dan zul je een keuze moeten maken. Elke dag dat je blijft vasthouden aan een verkeerde aanbodsuite of verkeerde communicatie waardoor je klanten afstoot, stel jij jouw eigen succes uit.

Ben jij klaar om moeiteloos maandelijks terugkerende betalingen te genereren met een ijzersterke aanbodsuite die 100 procent aansluit op jouw tijd, leven en energie, en klanten die van je willen blijven kopen?

IK GA JE LEREN BINNEN
 

PROFITALBE

PROGRAM

SUITE...

👉 hoe je aanbiedingen maakt die zo goed zijn dat mensen steeds opnieuw kopen


👉 en hoe je zoveel leverage creëert dat het je bedrijf binnen de kortste keren verdubbelt of verdrievoudigt

👉 hoe je een A+ klantbeleving creëert

 

👉 hoe je verschillende containers opzet

(groepsprogramma's, masterclasses, masterminds, enz.)

 

👉 hoe je je aanbod correct prijst

 

👉 hoe je grenzen stelt en communiceert

 

👉  wanneer/waar je upsells/downsells/cross-sells moet doen

👉 hoe je terugkerende inkomsten creëert versus het maximaliseren van je contante verkoop/je inkomen een boost geven

Dit programma is 1000% strategie om MEER geld te verdienen... terwijl je MINDER werkt 💃🥂

StudioPhylicia_Peggy_25.jpg
StudioPhylicia_Peggy_18.jpg

IS DIT GESCHIKT VOOR JOU?
 

PROFITABLE PROGRAM SUITE IS VOOR JOU WANNEER...

 

💸 Je hebt een dienst, cursus, programma, groep, mastermind (een op expertise gebaseerd aanbod of dienst). Géén webshops.

💸 Je hebt al 1 duidelijk programma en hebt hier ook al klanten voor. Als je nog geen klanten hebt voor je hoofdprogramma, dan is mijn andere programma, Pitch Perfect Sales - beter geschikt voor jou!

 

💸 Dit programma is voor jou als je niet afhankelijk wilt zijn van 1:1 als je belangrijkste aanbod.

 

💸 Als je wilt opschalen zonder je tijd voor geld in te ruilen

 

💸 Als je meer terugkerend inkomen wilt

 

💸 Als je jouw klanten op de BESTE manier mogelijk wilt dienen

 

💸 Als je een programma suite wilt bouwen die 100% aansluit op jouw visie, leven, tijd en energie (en niet die van je coach of concurrent die er veelbelovend uitziet, maar niet voor JOU werkt.)

Dit programma is geweldig voor jou als je niet afhankelijk wilt zijn van 1 op 1 als je belangrijkste aanbod, als je wilt opschalen zonder je tijd voor geld te ruilen, als je meer terugkerend inkomen wilt, en als je je klanten op de BESTE manier mogelijk wilt bedienen.

Over mij, Peggy

 

Met meer dan 10+ jaar ervaring in online marketing en sales, heb ik een heleboel aan kennis opgedaan die ik graag met jou wil delen.

 

Als ondernemer heb ik mijn eigen weg bewandeld en ontdekte ik hoe ik een strategische aanbodsuite kon creëren, die mijn omzet in korte tijd verdrievoudigde.

 

Mijn specialiteit? Het ontwikkelen van een winstgevende online strategie met een passende aanbodsuite die klanten steeds opnieuw doet terugkomen.

Fast forward naar vandaag heb ik al meer dan 5000 online cursussen en programma's verkocht. Nu is het jouw beurt om te profiteren van mijn bewezen methoden en successtrategieën.

Ik heb zelf ervaren hoe het mogelijk is om de omzet in mijn bedrijf binnen korte tijd te verdrievoudigen, zonder dat ik daarvoor meer hoefde te werken. Ik bespaarde zelfs meer tijd. En dit is geen geheim dat ik voor mezelf houd - ik wil jou de tools, strategieën en kennis geven die je nodig hebt om hetzelfde te bereiken.

Dit programma biedt jou de mogelijkheid om te leren hoe je net als ik een terugkerende inkomstenstroom kunt creëren, zelfs als je ziek bent, op vakantie bent of een andere reden hebt om even niet bezig te zijn met je bedrijf.

 

Ontdek hoe je jouw aanbodsuite effectief kunt inzetten en optimaliseren, zodat je meer zekerheid ervaart en je bedrijf kunt laten groeien zonder constant aan het werk te zijn.

Laat mij je helpen om jouw aanbodsuite te optimaliseren, zodat je meer vrijheid en tijd voor jezelf creëert, terwijl je klanten blijven terugkomen voor meer.

 

Ik sta klaar om je te begeleiden bij het combineren van jouw expertise en aanbod met een doeltreffende verkoopstrategie. Ben je er klaar voor?

Liefs, Peggy

StudioPhylicia_Peggy_19.jpg

Wat je moet begrijpen:

Het benutten van je aanbodsuite is absoluut noodzakelijk als je je bedrijf snel wilt laten groeien.

Echte winst komt niet van een eenmalige aankoop, maar van herhaalde aankopen - de 2e, 3e, 5e keer en verder.

 

Als je slechts één aanbod hebt of een paar onsamenhangende aanbiedingen, trek je alleen maar klanten aan die één keer kopen. Je bouwt geen duurzame klantrelaties op.

Mijn eigen reis naar maandelijkse omzetten van meerdere cijfers is het bewijs dat dit werkt, en ik geloof oprecht dat ook jij deze resultaten kunt behalen.

Als je wilt voorkomen dat je potentiële inkomsten misloopt, moet je aanbiedingen lanceren die:

💰 een duidelijk doel dienen

💰 een helder pad bieden voor je klanten

💰 logisch passen bij je andere aanbiedingen

Anders ben je maar wat aan het proberen, zonder echt een goede strategie. En dan zie je wat er gebeurd: geen plezier meer in je bedrijf, je klanten blijven weg, ze kopen niet, omdat het niet logisch is of ze snappen niet wat je precies aanbied.

In Profitable Program Suite, leer ik je stap voor stap hoe je een aanbodsuite kunt opzetten die zorgt voor herhaalaankopen. Waar je klanten de volgende logische stap kunnen zetten in hun klantreis, en waar je langetermijnklanten kunt opbouwen die enthousiast zijn om steeds opnieuw bij je te kopen.

Scherm­afbeelding 2024-04-10 om 11.40.42.png

KLAAR VOOR EEN BIG RETURN
OP JOUW INVESTERING?

Het benutten van je aanbodsuite is DE slimste en beste manier om snel je bedrijf op te schalen. Start vandaag nog! Van € 797,- voor eenmalig 597 - of 3 termijnen van 199,-

Background - website.png
Recensie Peggy LeendersRecensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy LeendersRecensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
bottom of page