top of page

Goede teksten (copywriting) leveren mij maandelijks meer dan € 20k + op (coaching EN passief) en ik deel hier nu mijn strategieën met jou! Ontvang direct toegang!

Mock-upMCT.png

NU TIJDELIJK 37,-

DIRECT TOEGANG

the Magnetic Copywriting Toolkit

Je ontvangt direct toegang tot de online academy met WINSTGEVENDE COPYWRITING VIDEO'S, WERKBOEKEN, TEMPLATES en andere tools, om jouw publiek te betrekken en van volgers terugkerende BETALENDE KLANTEN te maken!

💰Schrijf geweldige teksten en creëer echte verbindingen met je publiek, zodat ze zich gehoord en gezien voelen, ze je vertrouwen en van je willen kopen
💰Tools om je aanbod te VERKOPEN + wordt elke dag betaald (óók met een klein publiek!)
💰Altijd inspiratie voor goede content en gereed in slechts een paar minuten per dag

Klaar om teksten te schrijven die zo goed zijn dat mensen slechts vanuit één post kopen?

Read that again!

 

Ze gebruikte een van mijn sjablonen en strategie en verdiende die dag meteen € 1600,- voor een van haar programma's.

 

Zorg ervoor dat je altijd iets LEUKS en boeiends hebt om over te praten + mis nooit meer een dag waarop je moeiteloos verkoopt.


Ontvang prompts en tools om je te helpen op een niet-sleazy manier over je aanbod te praten, klanten te onboarden en elke dag betaald te krijgen.

Als je weet wat je moet schrijven, kan verkopen zó eenvoudig zijn! En met deze Messaging Toolkit, help ik je het ook makkelijker te maken.

 

Wanneer je de taal van jouw droomklant leert spreken, win je onmiddellijk hun vertrouwen. Combineer dat met het vermogen om door het lawaai heen te breken en de aandacht te trekken, en je hebt alles wat je nodig hebt om een enorm succesvol en zeer winstgevend bedrijf op te bouwen zonder 24/7 drukte.

Met deze cursus leer je hoe je de taal van jouw droomklant spreekt en hele magnetische sociale media-inhoud schrijft die klanten aantrekt en jou heel graag willen betalen.

IMG_6856.jpg

Ontvang een bewezen verkoop framework

 

Ontvang het verkoop messaging framework wat ervoor zorgt dat jij elke dag een terugkerend inkomen verdient, door middel van ijzersterke copywriting technieken. Of je nu je high-ticket wilt verkopen of je low-ticket cursus.

Direct implementeerbare tips & tricks

 

Kant en klare stappenplannen, voorbeelden en richtlijnen. Zodat jij op een niet-sleazy manier over je aanbod kunt praten, makkelijk op ideeën komt om content te creëren en elke dag met plezier komt opdagen.

Bespaar zeeën aan tijd en frustratie

 

Niet langer uren, dagen en weken besteden aan het overtuigen van mensen om jouw aanbod te kopen. Bezwaar na bezwaar. Je wordt het beu om steeds de waarde van je aanbod uit te leggen.

Say goodbye to this!

StudioPhylicia_Peggy_65.jpg

Magnetic Copywriting Toolkit is voor de online dienstverlener, consultant of cursusmaker die de frustratie van het weerleggen van bezwaren achter zich wilt laten en elke dag moeiteloos verkopen wil genereren met behulp van ijzersterke teksten.

Je voelt dat het je lukt, je verdient tenminste geld, houdt van je werk en je weet precies waar je het over hebt (verdomd goed)!
 
Maar... je werkt keihard en besteedt uren, dagen en weken aan het overtuigen van mensen om jouw aanbod te kopen. Bezwaar na bezwaar. Je wordt het beu om steeds de waarde van je aanbod uit te leggen.
 
HET. IS. WAARD. HET. - Waarom zien mensen dit niet?

 

Maar wat als het eenvoudiger, efficiënter en veel minder belastend zou kunnen zijn?

Wat als je geweldige magnetische teksten zou kunnen schrijven en echte verbindingen met je publiek zou kunnen creëren, zodat ze zich gehoord en gezien voelen, ze je vertrouwen en van je willen kopen?

Vanwege jou, jouw sfeer, jouw energie en jouw magnetisme.

Laten we een strategie opstellen die bij jou past en die je precies laat zien hoe je jouw doelen kunt bereiken, met de juiste hulpmiddelen om daar echt te komen.

Wat als ik jou een stap-voor-stap effectieve strategie (getest en bewezen) geef om jouw aanbod op een manier aan jouw publiek te communiceren die ervoor zorgt dat het direct verkoopt?

Met de Magnetic Copywriting Toolkit...

ZEG DOEI TEGEN

😱 moeite om met nieuwe ideeën te komen om jouw publiek te informeren #brainfog...

 

😱 continu bezwaren moeten weerleggen, omdat ze de waarde van je aanbod niet inzien, je voelt je gefrustreerd...
 

😱 moeten vechten voor de aandacht van je publiek, je ervaart niet langer plezier om content te delen ...
 

😱 moeite met het vertellen van je merkverhaal en hoe je mensen kunt laten zien dat je dezelfde pijnpunten ervaart...
 

😱 worstelen met het creëren van geweldige teksten die je doelgroep aanspreken, het kost je zoveel tijd...
 

😱 de mensen die wel op je berichten reageren, lijken “net niet” klaar om te kopen en zien niet onmiddellijk de waarde in je aanbod

😱 werken zonder doelen en / of strategie, waardoor je je verloren voelt...

😱 je besteedt veel tijd aan het plaatsen van inhoud die weinig betrokkenheid krijgt en voelt je gefrustreerd omdat je geen plan of framework hebt dat echt werkt.

EN INPLAATS HIERVAN:

🤩 beheers de copywriting- en vertelvaardigheden die je ‘windowshoppers’ omzet in levenslange terugkerende klanten

 

🤩 Creëer je overtuigende inhoud die goed wordt opgepikt, je publiek laat groeien, vertrouwen opbouwt en je positioneert als de duidelijke autoriteit en leider in je branche.

 

🤩 moeiteloos verhalen vertellen waar mensen zich mee kunnen identificeren, zodat ze je gaan vertrouwen en met je willen samenwerken...

 

🤩 je werkt vanuit jouw unique selling point, zodat je een merk kunt opbouwen dat opvalt, wordt opgemerkt en duidelijk communiceert hoe je je ideale klanten kunt helpen.

 

🤩 je hebt veel ideeën en inspiratie over hoe je je publiek kunt informeren... content maken is weer fun!

 

🤩 weet precies welke strategieën je moet gebruiken om jouw lezer aan te zetten tot actie... HELLO SALES!

DE MEESTE mensen richten zich op het proberen oplossen van de verkeerde problemen om hun bedrijf te laten groeien en consistent nieuwe klanten aan te trekken.

Dit is een van de belangrijkste (en fundamentele) dingen die je moet leren, en als je het nu niet goed begrijpt, kan het je veel geld en tijd kosten.

Daar waar de meeste van mijn klanten (en misschien ook jij) denken dat ze een verkoop- of marketingprobleem hebben (ze denken dat ze de verkeerde strategieën of verkoopmethoden gebruiken...), missen ze de ALLERBELANGRIJKSTE stap die voor alles komt;

 

De MANIER waarop je communiceert over wat je doet!

Zonder duidelijke communicatie zal je publiek waarschijnlijk niet begrijpen wat je te zeggen hebt en bezwaar maken tegen je aanbod, laat staan de werkelijke waarde van je werk zien.

Dit is waarom deze toolkit iets voor jou is: het geeft je alle tools en strategieën om consistent ijzersterke teksten schrijven, een fluitje van een cent te maken. En niet zomaar *alle aanwijzingen*, maar winstgevende aanwijzingen, alle tips en tricks die daadwerkelijk tot verkoop leiden.

Geen overweldiging meer, geen twijfel meer, geen afwachten meer, geen bezwaren meer. Je hoeft alleen maar te leren hoe je een boodschap kunt communiceren die je ideale klant doet zeggen: “WOW - dat ben ik! Ik heb dit nodig. Wat kost het en wanneer kunnen we beginnen?"

 

De oplossing voor al jouw verkoop-zorgen is slechts één klik verwijderd.

P.s. Dit is 100% mogelijk óók met een klein publiek!

 IK INTRODUCEER...

the Magnetic Copywriting Toolkit

Mock-upMCT.png

the Magnetic Copywriting Toolkit

ONTVANG MIJN SIGNATURE FRAMEWORKS:

MAGNETIC

CONTENT FRAMEWORK

MAGNETIC

COPYWRITING FRAMEWORK

MAGNETIC

STORY FRAMEWORK

StudioPhylicia_Peggy_60.jpg

YOU GET

CONTENT

Ik laat je zien hoe je jouw merkboodschap schrijft en communiceert, zodat je echt verbinding maakt met je publiek en je community opbouwt.

StudioPhylicia_Peggy_76.jpg

YOU GET

COPYWRITING

Raak niet langer gefrustreerd elke keer dat je probeert te verwoorden wat je doet... Ik leer je de manier waarop je jouw aanbod en diensten kunt communiceren, zodat mensen bereid zijn te kopen!

StudioPhylicia_Peggy_46.jpg

YOU GET

STORY

Ik laat je zien hoe je jouw boodschap deelt via stories en communiceert, zodat je echt verbinding maakt met je publiek en je community opbouwt.

Wanneer je dit implementeert...

Schermafbeelding 2022-04-03 om 12.41.39.png
Schermafbeelding 2022-04-03 om 12.30.29.png
IMG_5097.jpg

Klaar om teksten te schrijven die zo goed zijn dat mensen slechts vanuit één tekst kopen?

Read that again!

 

Ik stuurde vorige week een mail uit en dit was het resultaat, in 1 dag. Meer dan €5000,- omzet.

Mijn key take-away waarom deze mail zoveel verkopen had opgeleverd?

👉🏼 Herkenning: Ik vertelde hoe mijn ervaring was, wat herkenbaar was voor veel ondernemers. Dit zorgde voor herkenning.
👉🏼 Transparantie: Ik vertelde hoe ik mijn programma’s had ingericht aan de hand van deze teleurstellende ervaringen (die waarschijnlijk voor heel veel mensen overeenkomen). Ik was dus heel transparant hoe een samenwerking met mij in elkaar zit en wat je kunt verwachten.
👉🏼 Emoties: Ik sprak over mijn emoties, hoe ik iets had ervaren en welke emoties dit bij mij opleverde. De lezer kon zich hoogstwaarschijnlijk emotioneel verbinden door in een soortgelijke situatie gezeten te hebben.

Dus, wil jij weten hoe je pakkende teksten schrijft zodat jouw ideale klant zich hierin herkent, je vertrouwt en zich gemotiveerd voelt om bij je te kopen?

Dit alles leer ik jou in deze cursus!

IMG_6315 2.jpg

Klaar voor een big return op jouw investment?

DIT ALLES VOOR EENMALIG

ipv €297

START NU VOOR EENMALIG 37,-

Wanneer je start met de Magnetic Copywriting Toolkit...

IMG_4763_edited.jpg
Schermafbeelding 2022-04-15 om 10.16.56.png
IMG_5484.jpg
IMG_4761.jpg
IMG_2712 2.jpg
IMG_1338.jpg
IMG_4765.jpg
MIB2_edited.jpg
Magnetic Instagram Blueprint_edited.jpg

Communiceer op een manier dat mensen de werkelijke waarde van jouw aanbod zien en een enthousiaste fan worden.

StudioPhylicia_Peggy_70.jpg

Hi, Ik ben Peggy.
 

Ik ben afgestudeerd als 'multimediadesigner' en voor de opleiding Small Business And Retail Management. Ik heb mijn eigen bedrijf opgericht waarin ik online ondernemers heb geholpen bij het vormgeven van hun sterke persoonlijke merk.

 

Ik hielp hen met hun algehele online communicatie, het schrijven van hun merkverhaal, sociale media en hun visuele online branding.

Ik heb mijn persoonlijke Instagram-account laten groeien tot meer dan 35.000 volgers en ik heb mijn creatieve kant gecombineerd met de zakelijke kant, waarbij ik dezelfde succesvolle strategieën heb geïmplementeerd voor mijn klanten om hun online servicebedrijven te laten groeien en schalen via sociale media.

Na meer dan 10 jaar ervaring in de online marketing- en creatieve industrie kan ik zeggen dat ik een expert ben in sociale media, online bedrijfsmarketing en communicatie.

Dus, als je klaar bent met het pushen en proberen mensen te overtuigen waarom ze jouw aanbod nodig hebben, wat je een slecht gevoel geeft, je ondergewaardeerd en onbegrepen doet voelen...

LAAT ME JE HELPEN DE WAARDE VAN JE AANBOD TE COMMUNICEREN, ZODAT JE ONWEERSTAANBAAR WORDT VOOR JE IDEALE KLANT.

Om je bedrijf te laten groeien en voortdurend moeiteloos nieuwe klanten aan te trekken...

moet je eerst deze problemen oplossen...

Je laat niet zien wie je werkelijk bent

Je teksten en content en lijken precies op alle andere merken. Je weet niet zeker hoe je een aantrekkelijk persoonlijk merk moet creëren dat je waarden en persoonlijkheid weerspiegelt, zodat je een connectie kunt maken met je publiek.

Je verschijnt niet consistent.

Je voelt je overweldigd door het produceren van content, het kost je zoveel tijd! En wanneer je post, doe je dat zonder een duidelijke strategie of doel en voel je je gefrustreerd omdat niemand reageert. Waarom al die moeite doen?

Online verkopen voelt onmogelijk

Het lijkt je niet te lukken om te communiceren zonder je opdringerig of onauthentiek te voelen, laat staan dat mensen de waarde van je aanbod inzien. Je bent klaar met alle bezwaren. Je voelt je onzeker en onbegrepen.

Je onduidelijke marketingboodschap.

Je communiceert niet duidelijk wat je aanbiedt, waardoor je ideale klant in de war raakt over wat je doet of verkoopt en of jouw aanbod geschikt voor hen is. Hierdoor besluiten ze uiteindelijk NIET te kopen.

Ik zal je leven een stuk eenvoudiger maken... Stem af op je nieuwe toekomst:

🤩  Je weet hoe je magnetische educatieve content moet schrijven. Jouw publiek ziet jou als de expert waar ze naartoe gaan, en je voelt je zelfverzekerd om jezelf te laten zien!

🤩  Je storytelling is geweldig, mensen voelen een connectie met jou en vertrouwen je, ze willen met je samenwerken!

🤩  Je hebt je persoonlijkheid weten te vertalen in je teksten, dus nu is het heel eenvoudig om geweldige magnetische content te creëren en je ideale klant te onboarden!

🤩  Je barst van de ideeën over hoe je jouw publiek kunt educeren, inspireren en koesteren. Hallo, consistentie!

🤩  Je weet precies welke strategieën je moet gebruiken om je lezers in je privéberichten te krijgen...HELLO SALES!

Als je wilt ontdekken HOE je jouw droomklanten kunt binnenhalen via magnetische content en de autoriteit in jouw niche kunt worden... waar wacht je dan nog op?

NU is jouw tijd voor verandering...

Als je er genoeg van hebt om telkens gefrustreerd te zijn wanneer je probeert te communiceren wat je doet en wat je te bieden hebt... als je er genoeg van hebt om potentiële klanten achterna te zitten in een poging hen te overtuigen van de waarde van je aanbod...

Dit is wat je moet doen om te krijgen wat je wilt...

StudioPhylicia_Peggy_64.jpg

Mijn bewezen C.A.A. Framework©

StudioPhylicia_Peggy_62.jpg

COMMUNICATE

Dit programma is gebouwd op communicatiepijlers. Het belangrijkste in je bedrijf is je communicatie. Je kunt een geweldig aanbod hebben, maar als je het niet goed kunt communiceren, zal niemand kopen. Ik zal ervoor zorgen dat je zelfverzekerd zult voelen bij het schrijven en ook tijdens de communicatie met klanten (verkoopgesprekken).

StudioPhylicia_Peggy_61.jpg

AUTHENTICITEIT

Je moet in overeenstemming zijn met jezelf en HOE je zaken doet. Het hoeft niet moeilijk te zijn als je doet waar je van houdt op een authentieke manier, en er is altijd een manier die bij je past, zodat je je comfortabel voelt. Je zult begrijpen dat wanneer je handelt als je ware zelf, dingen natuurlijk zullen verlopen, zodat je niet geïrriteerd of gestrest zult zijn omdat je niet weet wat je moet zeggen of schrijven.

StudioPhylicia_Peggy_57.jpg

AANTREKKING

Je berichten zullen magnetisch zijn. Je publiek zal het gevoel hebben dat je hun gedachten kunt horen. Je zult in staat zijn om op een ander niveau verbinding te maken, wat vertrouwen en erkenning met zich meebrengt. De ALLERBELANGRIJKSTE aspecten voor mensen, zodat ze bereid zijn je product te kopen. Dus je zult je niet opdringerig, ondergewaardeerd of onopgemerkt voelen, omdat klanten naar jou komen in plaats van dat jij naar hen op zoek moet gaan.

De inhoud van de toolkit

Je ontvangt direct toegang tot de online academy met WINSTGEVENDE COPYWRITING VIDEO'S, WERKBOEKEN, TEMPLATES en andere tools, om jouw publiek te betrekken en van volgers terugkerende BETALENDE KLANTEN te maken!

3.png

Academy met video's

 • Je ontvangt toegang tot de online academy.

 • Bekijk het in een gesloten omgeving, waar je toegang krijgt tot de strategieën en video's, zodat jij dit op je eigen snelheid, kunt implementeren in je bedrijf.

 • De strategieën worden allemaal ondersteund door voorbeelden, kant-en-klare templates, e-mail funnel copy en nog veel meer.

Mijn Signature Frameworks voor storytelling, Instagram captions & Stories

Eenvoudig te volgen, stapsgewijze frameworks om je te begeleiden bij het schrijven van krachtige teksten. Met deze tools weet je altijd in welke volgorde je sterke content kunt creëren.

 • Leer content creëren voor de "Know"-fase (de merkstrategie) met focus op merkpositionering, beloften, authenticiteit en herkenbaarheid.

 • Leer content creëren voor de "Like"-fase (de groeistrategie) met nadruk op communitybuilding, educatieve content en het smeden van verbindingen.

 • Leer content creëren voor de "Trust"-fase (de verkoopstrategie) waarbij je werkt aan het vestigen van autoriteit als expert, het overwinnen van bezwaren en het motiveren van aankopen.

 • Ontdek hoe je je content kunt afstemmen op verschillende doelen, zoals het vergroten van verkeer, bereik en het aantrekken van nieuwe volgers, profielbezoeken en opgeslagen berichten, evenals het stimuleren van aankopen, websitekliks, e-mails en DM's.

2.png
4.png

Werkboeken met uitleg

 • Dankzij de plug-and-play werkboeken en checklists is alles al voor je voorbereid, waardoor elk aspect van het schrijven van converterende teksten moeiteloos wordt.

 • Leer hoe je jouw merk- en aanbodverhaal schrijft dat het echt aanspreekt en vertrouwen opwekt

 • Alles over de 5 elementen van een sterke IG caption

 • Leer verkoop content schrijven en maak gebruik van de 6 triggers van overvloed

E-mail templates

 • Met mijn uitgebreide e-mail templates, hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden.

 • Of je nu e-mails wilt schrijven voor verkoop, het promoten van gratis weggevers, of wilt kiezen uit verschillende succesvolle sales e-mail strategieën, ik bied de perfecte templates die jouw e-mails in krachtige conversietools veranderen.

 • Het is een gestroomlijnde en efficiënte manier om jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen.

1.png

Klaar voor een big return op jouw investering?

DIT ALLES VOOR EENMALIG

ipv €297

START NU VOOR EENMALIG 37,-

But wait!
De
bonussen

Je ontvangt nu tijdelijk deze toffe bonussen bij je investering!

Verhoog je engagement met Scroll-Stopping titel

Ik heb een verzameling van succesvolle content-voorbeelden samengesteld, samen met analyses om je te helpen begrijpen waarom deze inhoud zo effectief is. Deze voorbeelden dienen als praktische illustraties van de principes en technieken die in de Magnetic Content Toolkit worden behandeld. Ze laten zien hoe je deze principes in de praktijk kunt toepassen om boeiende en overtuigende inhoud te creëren.

Verhoog je sales met deze Call To Actions

Hier gaan we dieper in op de kracht van call to actions en laten we je kennismaken met vijf verschillende manieren om ze effectief in te zetten.

 

Of je nu wilt dat je volgers met je in gesprek gaan, een specifieke actie ondernemen, interactie bieden, je content delen of zelfs leads en sales genereren, deze vijf CTA-methoden zullen je helpen je doelstellingen te bereiken.

Ontdek deze waardevolle Copywriting Hulptools

Dit e-book is bedoeld om je te voorzien van de kennis en tools die je nodig hebt om een effectieve copywriter en contentcreator te worden.

Ik deel hier mijn favoriete programma's en apps ter inspiratie én om het je nog makkelijker te maken.

Waarom heb ik dit aanbod gemaakt?

De afgelopen jaren heb ik veel werk gestoken in mijn huidige programma's, waarin ik coaches en online service-ondernemers help bij het opbouwen van winstgevende online bedrijven en het automatisch aantrekken van nieuwe klanten.

Ik heb geleerd van mijn studenten dat ze zeer bereid zijn om hun bedrijf te laten groeien en uit te breiden, maar ze missen vaak een solide basis als het gaat om het creëren van content en het communiceren van wat ze aanbieden.

Na mijn afstuderen in Multimedia Design en Small Business en Retail Management heb ik jarenlang gewerkt in marketing en communicatie, en ik heb al snel geleerd dat DE MEESTE mensen zich richten op het proberen oplossen van de verkeerde problemen om hun bedrijf te laten groeien en consistent nieuwe klanten aan te trekken.

Dit is een van de belangrijkste (en fundamentele) dingen die je moet leren, en als je het nu niet goed begrijpt, kan het je veel geld en tijd kosten.

Daar waar de meeste van mijn klanten (en misschien ook jij) denken dat ze een verkoop- of marketingprobleem hebben (ze denken dat ze de verkeerde strategieën of verkoopmethoden gebruiken...), missen ze de ALLERBELANGRIJKSTE stap die voor alles komt;

 

De MANIER waarop je communiceert over wat je doet!

Zonder duidelijke communicatie zal je publiek waarschijnlijk niet begrijpen wat je te zeggen hebt en bezwaar maken tegen je aanbod, laat staan de werkelijke waarde van je werk zien.

Voor lange tijd heb ik ervoor gekozen om alleen mijn 1-op-1 klanten te helpen met het communiceren van de waarde van hun merk en aanbod...MAAR... ik wil het toegankelijk maken voor jullie allemaal.

Dus begon ik met het verzamelen van ALLE informatie en kennis die ik in de loop der tijd heb opgedaan.

Fast forward naar vandaag, ik ben klaar om een nieuw programma te lanceren dat je in feite alles leert wat ik in de afgelopen 10 jaar heb geleerd en ontwikkeld  op het gebied van communicatie.

Ben je er klaar voor?

StudioPhylicia_Peggy_53.jpg

Klaar voor een big return op jouw investering?

DIT ALLES VOOR EENMALIG

ipv €297

START NU VOOR EENMALIG 37,-

bottom of page