top of page

I’M NOT HERE TO PLAY SMALL. NEITHER SHOULD YOU.

1:1 VIP CONTAINERS

ER ZIJN 2 SOORTEN VIP TRAJECTEN. BUSINESS GROWTH ACCELERATOR & VIP E-SUITE

(FULL-SERVICE CONTAINER)

Business Growth Accelerator is een 1:1 3 OF 6 maanden coaching container ontworpen om jouw online bedrijf op alle vlakken op te schalen. Denk aan coaching omtrent; tech & systemen, funnels, onboarding management, brand & web design, copywriting, marketing & sales. Dit high level coaching traject is voor de (startende) online dienstverlenende ondernemer, of de ondernemer die zijn offline bedrijf wilt omzetten naar online en die er klaar voor is een hogere omzet te genereren en meer vrijheid te ervaren.

Dit is voor jou als:

 • Je bent een online dienstverlener en je hebt moeite om een stabiel terugkerend inkomen te genereren

 • Je bent bereidt tijd en energie te steken in het toepassen en implementeren van strategieën en tools

 • Je trekt de verkeerde mensen aan die je ghosten nadat je je aanbod hebt gepitcht

 • Je bent goed in wat je doet, maar je weet niet hoe je je kennis moet verpakken in een digitaal aanbod waar mensen een hoge ticketprijs voor willen betalen

 • Je neemt klanten aan uit wanhoop, niet uit verlangen, je bent klaar om de klanten te kiezen waarmee je WILT werken

 • Je hebt de exacte stappen nodig om social media te gebruiken om leads te genereren en converteren op de automatische piloot ... en je hebt een bewezen verkoopsysteem nodig om te matchen.

 • Je hebt behoefte aan een bewezen en duidelijk framework wat je kunt implementeren in je bedrijf zodat je een hogere omzet genereert en meer vrijheid ervaart.

1:1 BGA Coaching Traject

VIP E- (expansion) SUITE is een full-service 1:1 coaching en implementatie container ontworpen om jouw online bedrijf op alle vlakken op te schalen. Met de nadruk op DONE FOR YOU implementatie van tech & systemen, funnels, onboarding management, brand & web design, copywriting, marketing & sales. Dit high level consulting & implementatie traject is voor de ondernemer, expert, professional en leider, die klaar is met 'playing it small', impact wil maken met zijn of haar diensten en hun bedrijf tot nieuwe niveaus van succes wil opschalen.

Dit is voor jou als: 

 • Je bent een online serviceprofessional of ondernemer met een online bedrijf dat cursussen, digitale producten, groepsprogramma's, masterminds, high-ticket services en/of coaching aanbiedt.

 • Je weet dat automatisering en de juiste systemen je bedrijf kunnen laten schalen, maar je vindt het ingewikkeld en focust liever op de leuke dingen van je bedrijf

 • Toch ben je er klaar voor om het verkoopproces voor elk van je soorten aanbod volledig te automatiseren, zodat je niet hoeft continu in sales-modus bent en handmatig moet verkopen.

 • Je weet niet zeker hoe je jouw marketing moet testen en verbeteren om het conversieproces te versnellen

Je hoeft niet langer te focussen op tech, een funnel in elkaar te zetten of de funnels van andere succesvolle ondernemers te implementeren. Met dit DONE FOR YOU programma, implementeer ik de funnels die passen binnen jouw bedrijf en voor JOU geschikt zijn.

VIP E-Suite
(Full-Service)

STRATEGISCH BUSINESS

CONSULT & ADVIES

BRAND & MARKETING

CONSULT & IMPLEMENTATIE

SALES CONSULT & LEAD PIPELINE 

GROEI IMPLEMENTATIE

PROGRAMMA MODEL

CONSULT & IMPLEMENTATIE

bottom of page