top of page

Business Suite

THE ONLINE

Deze. cursussen en programma's zijn ontworpen om jou een 'expert' in online business te maken. Ze laten je zien hoe je een magnetisch persoonlijk merk creëert, het perfecte programma aanbod creëert, geweldige impactvolle content maakt, leer hoe je kunt verkopen aan jouw ideale klant en hoe je jouw online cursus of programma's automatiseert en nog veel meer.

StudioPhylicia_Peggy_19.jpg

De Business Suite Community

In de afgelopen jaren heb ik met trots meer dan 5000 online cursussen en programma's verkocht! Mijn toewijding aan voortdurende verbetering heeft geleid tot geoptimaliseerde online cursussen en programma's. Deze zijn zorgvuldig samengesteld, zodat je direct aan de slag kunt en gegarandeerd resultaten gaat behalen.

Al mijn expertise, strategieën en zakelijke tools zijn gebundeld in deze cursussen. Ontdek hoe mijn programma's en tools je kunnen helpen jouw doelen te bereiken en jouw online business te optimaliseren.

  • White Instagram Icon

31.6k +
volgers

5000+
cursussen verkocht

5000+
academy members

1.png

ONLINE PROGRAMMA

Scherm­afbeelding 2024-04-07 om 20.26.24.png

Pitch Perfect Sales

In dit programma leer je alles over het krijgen van nieuwe 1:1 klanten voor je hoofdprogramma.

 

Verhoog je omzet en meer 1:1 klanten door het beheersen van ijzersterke verkooptechnieken & strategieën vol zelfvertrouwen en overtuiging, zodat jouw klantenbestand en bankrekening consistent blijft groeien.

ONLINE PROGRAMMA

Scherm­afbeelding 2024-04-10 om 11.40.42.png

Profitable Program Suite

Transformeer je bedrijf van een eenmalige transactie per klant naar een continue stroom van terugkerende klanten.

 

Stop met het hard werken op sociale media om continu nieuwe klanten binnen te halen en vertrouw op je bestaande klantenbestand om je bedrijf te laten groeien en een stabiele stroom van terugkerende inkomsten op te bouwen.

Dus als je niet alleen veel geld wilt verdienen, maar ook de ruimte, tijd en vrijheid wilt om te leven, is de Profitable Program Suite voor jou

ONLINE PROGRAMMA

Scherm­afbeelding 2024-04-07 om 20.47.11.png

Live Launch Roadmap

Live Launch Roadmap is ontworpen, om jouw aanbod lancering een boost te geven met behulp van winstgevende strategieën.

 

Je hebt net een nieuw product of dienst ontwikkeld en bent klaar om dit aan je publiek te introduceren.

 

Ben jij klaar om de beste lancering tot nu toe te houden voor jouw dienst of product?

Van opwarmen, tot voorbereiden, tot wachtlijst en lanceren.

 

Get ready to thrive!

DEUREN TIJDELIJK GESLOTEN

All-access VIP Pass

Krijgt toegang tot mijn COMPLETE business suite!

De Business Expansion Suite All-Access Pass geeft jou 12 maanden lang toegang tot AL mijn cursussen en programma's in de online academy, waarmee we jouw heldere businessmodel uitwerken naar een baanbrekend framework waarmee je een maandelijks terugkerend basisinkomen creëert en een blijvende impact hebt op jouw klanten en ze onvergetelijke transformaties bezorgd.

Ontdek naast mijn uitgebreide online cursussen en programma's ook een scala aan essentiële 'business tools' die onmisbaar zijn voor jou als online dienstverlener. Met deze tools, zoals planners, gidsen en Canva-templates, bied ik jou de middelen om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Canva
 Templates

ONMISBARE

Shop hier alle business templates die jij nodig hebt om je business naar de next level te tillen! Denk aan prachtige prijzengidsen die jouw aanbod aantrekkelijk presenteren. Personaliseer jouw aanbod guide naar de behoeftes van je klant en onboard ze met gemak!

 

Bekijk alle templates via de knop hieronder!

2.jpg
bottom of page