top of page

INTRODUCING

VIP 1:1 E-Suite

FULL-SERVICE COACHING, CONSULT - & DONE FOR YOU IMPLEMENTATIE CONTAINER

PEGGY LEENDERS_edited.png

I’M NOT HERE TO PLAY SMALL. NEITHER SHOULD YOU.

StudioPhylicia_Peggy_76.jpg

VIP E- (expansion) SUITE is een full-service 1:1 coaching en implementatie container ontworpen om jouw online bedrijf op alle vlakken op te schalen. Denk aan DONE FOR YOU implementatie van tech & systemen, funnels, onboarding management, social ads, brand & web design, copywriting, marketing & sales. Dit high level consulting & implementatie traject is voor de ondernemer, expert, professional en leider, die klaar is met 'playing it small', impact wil maken met zijn of haar diensten en hun bedrijf tot nieuwe niveaus van succes wil opschalen.

★ ★ ★ ★ ★

Evelien, EFT Tapping Expert

Door de aanbodsuite net wat anders in te richten, zette Evelien alleen met haar introductie product die we tijdens het traject opzette, al een omzet van €3000,- om in 1 maand. En dat naast de nieuwe 1:1 klanten die ze kreeg voor haar nieuwe 1:1 traject.

2.png

VIP 1:1 E-Suite

Dit unieke programma van 1:1 coaching en implementatie combineert twee belangrijke aspecten van bedrijfsgroei: kennisoverdracht en uitvoering. Dit VIP programma is specifiek ontworpen voor ondernemers die willen groeien en hun bedrijf verbeteren, maar moeite hebben met de technologie en implementatie van systemen.

Het programma omvat zowel persoonlijke coaching sessies met mij op het gebied van marketing, social media, online verkopen, automatisering en technologie, als hands-on implementatie van deze systemen in de onderneming. Dit betekent dat jij niet alleen leert hoe de systemen werken, maar ook direct ziet hoe ze in de praktijk worden geïmplementeerd.

Met dit programma bespaar jij als online ondernemer tijd, geld en frustratie, door de implementatie uit te besteden aan mij. Hierdoor hoef jij je niet te bezighouden met de technische uitdagingen die komen kijken bij het implementeren van systemen. Daarnaast krijg jij voordeel van persoonlijke coaching en kennisoverdracht, waardoor je jouw bedrijf op een efficiëntere en effectievere manier kunt runnen.

In het kort biedt het VIP E-SUITE 1:1 coaching en implementatie programma jou de mogelijkheid om te leren van mij als jouw coach en tegelijkertijd de implementatie uit te besteden, wat leidt tot efficiëntere processen, tijdsbesparing en snellere groei van jouw online bedrijf -  die ook toekomst bestendig is en een rock-solid verdienmodel neerzet voor de langere termijn.

Full-service coaching, consult & done for you implementatie

 • Wat houdt de cursus Insta Growth Boost in?
  Deze cursus is ontworpen om je te laten zien hoe je kunt groeien en geld kunt verdienen met jouw Instagram, of dit nu zakelijk of persoonlijk is. De cursus bestaat uit diverse modules, video's, werkboeken en templates.
 • Kan ik deze cursus ook gebruiken voor mijn persoonlijke Instagram?
  Als jij de intentie hebt om dit uitgebreid aan te pakken en graag wilt groeien met jouw social media, dan is dit het juiste pakket. Ook als je inspiratie/ tips en tricks zoekt voor het uitvoeren van jouw content strategie en het maken van content, is dit het juiste pakket. Echter gaat een groot deel wel over klanten en leads genereren via Social Media.
 • Welke programma's heb ik nodig om de presets te gebruiken?
  De presets zijn ontwikkeld vanuit het programma Lightroom. De presets komen in de bestanden DNG voor mobiel en XMP voor desktop Lightroom. De Lightroom applicatie is gratis te downloaden en te gebruiken. De desktopvariant is betaald en kun je 10 dagen gratis uitproberen. Echter heb je deze variant in principe niet nodig want via de applicatie kun je ook de foto's bewerken.
 • Hoelang heb ik toegang tot de cursus?
  Indien je de cursus hebt aangeschaft, kun je altijd inloggen op het platform. Er is geen einddatum en je kunt dus op je gemak alle stof doornemen en uitvoeren. Ook blijf je toegankelijk voor updates en bonussen.
 • Is deze cursus geschikt voor mij?
  Deze cursus is geschikt voor jou wanneer: - Je een coach, consultant, cursusmaker of online dienstverlener bent met een bedrijf die baat heeft bij online aanwezigheid. ​ - Je bereid bent om alles in het werk te stellen om jouw merk of bedrijf naar het volgende niveau te schalen. ​ - Je bent goed in wat je doet en je weet dat je mensen kunt helpen wanneer jouw publiek groter en volledig niche gericht is. ​ - Je wilt jezelf positioneren als een expert en een autoriteit, maar weet gewoon niet waar je moet beginnen. ​ - Je bent klaar om te leren hoe je jouw publiek organisch kunt laten groeien met betalende klanten. Je hebt genoeg van het verspillen van geld, tijd en energie om je ideale niche klant online te bereiken, maar het lijkt erop dat je deze mensen niet kunt vinden. ​ - Je jouw klanten toegevoegde waarde wilt bieden door waardevolle inhoud te produceren.
 • Wat is de investering?
  De cursuskosten bedragen eenmalig € 497,- de BTW is verlegd omdat ik in Singapore woon.
 • Wat leer ik allemaal in deze cursus?
  Aan het einde van de Insta Growth Boost cursus kun je jouw online publiek vol vertrouwen en consistent laten groeien en weet je hoe je jouw programma's of producten via Instagram kunt verkopen.
 • Wat nou als ik niet tevreden ben? Krijg ik dan mijn geld terug?
  Ik ben er 100% van overtuigd, dat wanneer jij alle strategieën uitwerkt, je resultaten zult zien. Indien jij mij kan aantonen, dat je al het werk erin gestopt hebt, alle werkboeken hebt ingevuld en de strategieen hebt toegepast en je geen resultaat ziet, dan plan ik graag een gesprek met je om dit door te nemen en krijg jij jouw geld terug.
StudioPhylicia_Peggy_77.jpg
Background - website.png

Herkenbaar?
 

---- Je bent een online serviceprofessional of ondernemer met een online bedrijf dat cursussen, digitale producten, groepsprogramma's, masterminds, high-ticket services en/of coaching aanbiedt. Je maakt al gemiddeld € 5 - 10k omzet per maand en bent er klaar voor om op te schalen.

 

---- Je voelt je soms overweldigd en hulpeloos met betrekking tot technologie, systemen en automatiseringen, en je zou graag een eenvoudiger en efficiënter proces willen hebben om deze aspecten van online je bedrijf te beheren.

 

---- Je vindt het moeilijk om je aandacht te verdelen tussen het creëren van producten en diensten, het verkopen ervan, het beheren van klanten en het uitbouwen van je bedrijf.

 

---- Je bent op zoek naar een complete oplossing die je helpt bij het automatiseren en optimaliseren van je verkoop-, marketing- en klant-beheersystemen, zodat je je kunt concentreren op groei en verdere ontwikkeling en de dingen die je leuk vind aan het runnen van je eigen bedrijf.

---- Je zou graag de zorgen willen wegnemen en de zekerheid willen hebben dat je bedrijf op de juiste manier wordt geautomatiseerd en beheerd, zodat je je kunt richten op het ontwikkelen van nieuwe producten en het uitbouwen hiervan.

Je hoeft niet langer te focussen op tech, een funnel in elkaar te zetten of de funnels van andere succesvolle ondernemers te implementeren. Met dit DONE FOR YOU programma, implementeer ik de funnels die passen binnen jouw bedrijf en voor JOU geschikt zijn.

StudioPhylicia_Peggy_79.jpg
FASE 1 - Doelen & wensen
 • We gaan bepalen welke systemen, strategieën en frameworks we gaan toepassen die passen bij jouw werkwijze

 • Ik geef strategisch business & management consult en advies omtrent je business plan

 • Ik ga een implementatie plan maken voor de marketing & verkoop- strategieën.

FASE 2 -Optimaliseren & implementeren
 • Ik ga alles automatiseren zodat jij meer kunt doen in minder tijd

 • Groei / schaal consult + implementatie zodat je bedrijf een toekomstplan heeft om te schalen

 • Ik geef operational consult  + maak een sales pijplijn voor het optimaliseren van je leads en conversies.

FASE 3 -Converteren & reflecteren
 • Ik coach je in verschillende verkoopstrategieën + je onboard en off-board management

 • We analyseren en testen je lopende funnels voor optimalisatie

 • We gaan kijken hoe we kunnen opschalen

Dit kan jij zijn binnenkort

Schermafbeelding 2022-10-11 om 11.48.32.png
IMG_1775.jpg
Recensie Peggyleenders.nl Coachingjpg
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Schermafbeelding 2022-10-11 om 11.48.37.png
Recensie Peggyleenders.nl Coaching

GA VAN:

 • ..onduidelijkheid hoe je jouw bedrijf kunt opschalen

 • geen verstand van de juiste systemen en strategieën

 • je besteedt heel veel tijd aan handmatige taken om je bedrijf te optimaliseren

 • niet weten hoe je je kennis moet verpakken in een digitaal aanbod waar mensen veel voor betalen;

 • tijd inleveren voor geld

 • continu zwaarbevochten conversie werk doen, zodat je geen tijd overhoud om überhaupt aan je business te werken

 • verschillende strategieën toepassen die nooit lijken te werken;

 • je verloren en overweldigd voelen..

NAAR:

 • een glasheldere roadmap + DONE FOR YOU implementatie om in 180 dagen een winstgevend bedrijf op te bouwen, dat schaalbaar is

 • alles automatiseren zodat je meer tijd en vrijheid overhoudt om leuke dingen te doen met je gezin of vrienden

 • een hogere omzet door de funnels die het werk voor jou doen

 • combineren van bewezen strategieën en systemen, om elke aanbieding te lanceren, tegen elke prijs, op elk moment en met volledige duidelijkheid;

 • een duidelijke jaarplanning, inkomensprognoses en visie gecombineerd met projectmanagement & systemen

PEGGY LEENDERS_edited.png
StudioPhylicia_Peggy_75.jpg

Verander jouw programma, cursus of digitale product in een evergreen online product, de strategieën en DONE FOR YOU implementatie zorgen voor meer automatische inschrijvingen voor jouw (groeps)programma en genereer massa's leads voor jouw high ticket aanbod door de strategische verkooppijplijnen in te zetten die het zware werk voor je zullen doen. Dit betekent: meer vrijheid.

PEGGY LEENDERS_edited.png

1:1 gesprekken

6 maanden lang, om de week 1:1 consult en advies gesprekken, om je bedrijf te optimaliseren. Je hebt dagelijks toegang tot mijn Slack en E-mail.

PEGGY LEENDERS_edited.png

Done for you

Je ontvangt toegang tot mijn expertise en tijd. Ik ga een aantal uur per week aan de slag met het implementeren van jouw strategieën en systemen.

PEGGY LEENDERS_edited.png

Sales / pijplijn

Ik ga je sales en pijplijn systeem uitwerken. Dit ga ik testen en koppelen. Alles loopt gestroomlijnd. De programma's en systemen worden klaargezet met het oog op schalen.

PEGGY LEENDERS_edited.png

Tools & meer

Je ontvangt gepersonaliseerde tools die op jouw bedrijf en behoeftes zijn afgestemd. In een gedeelde map vind je diverse resources, opnames van de coaching calls en andere belangrijke informatie.

Dit kan jij zijn:

Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl CoachingIMG_1222.jpg
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
PEGGY LEENDERS_edited.png

Extra bonus - afterservice t.w.v. € 950,-

NA deze 6 maanden samen, ontvang je 3 maanden extra slack + feedback toegang voor al je vragen

 

Je mag na onze samenwerking nog 3 maanden lang via Slack al je vragen stellen, zodat de off-boarding goed verloopt. Ik kijk nog 1x per maand naar een bepaalde funnel of vraagstuk / implementatie om deze voor je te optimaliseren.

I’m not here to Play Small.
And Neither should you.

Dit high level consulting & implementatie traject is voor de ondernemer, expert, professional en leider, die klaar is met 'playing it small', impact wil maken met zijn of haar diensten en hun bedrijf tot nieuwe niveaus van succes wil opschalen.

StudioPhylicia_Peggy_75.jpg

Waarom kiezen voor dit programma?

 1. Persoonlijke ondersteuning: Het programma biedt 1:1 coaching waardoor jij persoonlijke ondersteuning krijgt van mij. Hierdoor krijg jij de gelegenheid om specifieke vragen te stellen en jouw specifieke uitdagingen aan te pakken.

 2. Versnelde implementatie: Het done-for-you aspect van het programma zorgt voor een versnelde implementatie van nieuwe strategieën en technologieën in jouw bedrijf. Dit betekent veel minder tijd en inspanning van jou om dit zelf uit te voeren.

 3. Verhoogde efficiëntie en effectiviteit: Door de implementatie van de juiste technologieën en strategieën, kan jij de efficiëntie en effectiviteit van jouw bedrijf verhogen. Dit leidt tot meer (vrije) tijd en geld besparingen.

 4. Snellere groei: Door het krijgen van consult en ondersteuning, kan jij jouw bedrijf sneller laten groeien en jouw doelen sneller bereiken.

 5. Meer tijd vrijmaken: Het uitbesteden van de implementatie van technologieën en strategieën aan mij, zorgt ervoor dat jij meer tijd vrijmaakt om je te concentreren op de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.

 

In het kort: de investering (qua tijd en geld) in dit programma draagt bij aan een verhoogde efficiëntie, effectiviteit, snellere groei en tijdwinst voor jou als online ondernemer.

Plan jouw gratis strategie gesprek:

 

Voor wie is dit geschikt? 

VIP E- (expansion) SUITE is een full-service 1:1 advies en implementatie container ontworpen om jouw bedrijf op alle vlakken op te schalen. Denk aan implementatie van tech & systemen, funnels, onboarding management, brand & web design, copywriting, marketing & sales. Dit high level consulting & implementatie traject is voor de online dienstverlener (of ondernemer die zijn diensten van offline ook online wilt aanbieden) - ondernemer, expert, professional en leider, die klaar is met 'playing it small', impact wil maken met zijn of haar diensten en hun bedrijf tot nieuwe niveaus van succes wil opschalen.

 

Wat bespreken we tijdens dit gesprek?

Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken tegen welke problemen jij op dit moment aanloopt binnen jouw bedrijf. Op basis van deze problemen ga ik kijken hoe we deze problemen kunnen oplossen. Dus welke strategieën zijn van toepassing op jouw bedrijf? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je meer ideale volgers aantrekt en omzet in klanten?

Ook kijken we naar je doelen en wat wil je zo snel mogelijk bereiken? We kijken of jouw visie en bedrijf passen bij het programma en natuurlijk of er een match is.

Dan doe ik je een aanbod om deel te nemen aan mijn programma en samen jouw bedrijf een kickstart te geven. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Plan een gratis en vrijblijvend verkenningsgesprek met mij in!

LET OP: Deze informatiesessie is niet geschikt voor MLM's, offline bedrijven of product gebaseerde webshops.

Strategie gesprek
bottom of page