top of page

Don't take my word for it!​

 

Over de jaren heb ik meer dan 5000+ online cursussen verkocht, meer dan 200 klanten geholpen en meer dan 600+ coaching gesprekken gevoerd! 

Uiteraard zijn hier vele mooie succesvolle verhalen uit voortgekomen! Je leest en luistert ze hieronder!

Wil jij ook zulke resultaten EN mijn volgende succesverhaal worden?

Boek een gratis strategie call voor mijn groepsprogramma1:1 3 of 6 maanden business mentorship!

StudioPhylicia_Peggy_13.jpg

RAINBOWBLACK ADADEMY

Evelien, EFT Tapping Expert

"Peggy wist mij uit mijn comfortzone te trekken. Nadat ik 4 verkoopgesprekken gevoerd had en allemaal onboard had + een wachtlijst had opgebouwd, toen wist ik dat mijn zelf saboterende blokkades van ‘niet kunnen verkopen’ niet meer opgingen voor mijzelf. Je ziet gewoon meteen resultaat en dat is gewoon heel fijn."

Evelien is een gecertificeerd EFT Tapping expert en heeft in 2023 het 6 maanden coaching traject gevolgd + verlengd. Daarnaast hebben we samen digitale producten opgezet en heeft ze met deze producten al meer dan € 12.000 Euro omgezet sinds onze samenwerking.

STUDIO SOAKED

Linda, Branding en web-expert

Linda helpt je een uniek persoonlijk merk te creëren, ontwikkelen van een high-end branding en transformeren van je online présence van grijze muis naar gewilde MUSE.

 

"Ik heb geleerd hoe ik mijn aanbod nog beter kon aanscherpen en positioneren - met name de business kant, omdat ik zelf heel creatief ben. 

Je kunt Peggy alles vragen, ze heeft altijd super goede ideeën, ze is echt een vakvrouw."

Linda heeft het 6 maanden 1:1 traject gevolgd.

ONLINE BUSINESS COACH

Denice Kieca, Online marketing

“ Ik heb er geen moment spijt van gehad, ik bevond mij toen in een situatie van financiële onrust, in de vorm van, geen zekerheid hebben over de inkomsten van de volgende maand. Ik zocht een helder actieplan, die ik kon inzetten om meer sales te krijgen. Hier zijn we mee aan de slag gegaan, en ik heb binnen drie maanden tijd  € 1500 netto per maand bovenop mijn normale omzet kunnen rekenen. En het mooie is, is dat zij mij echt heeft geholpen met de korte termijn strategieën, die mij ook meer opleveren naarmate ik hier meer commitment in steek. Ik heb mijn investering binnen no time weer terug verdient. Ik heb nu echt dat stukje financiële rust binnen mijn bedrijf. Ik weet nu heel goed WAT ik moet doen en HOE ik het moet doen."

Denise heeft het 3 maanden 1:1 traject + groepstraject gevolgd.

FOOD - FITNESS COACH

Yana, fitness-food coach

Yana helpt vrouwelijke atleten en actieve vrouwen die altijd op dieet zijn, hun calorieën beperken en geobsedeerd zijn door macro's, om intuïtief eten onder de knie te krijgen en totale voedselvrijheid te bereiken terwijl ze moeiteloos hun beste vorm ooit behouden.

"The things I learned during the program is basically the foundations of doing online business - how te position yourself, communicate and sell online." 

Yana begon vanaf 0 en had binnen no time een 4k maand.

Yana heeft het 6 maanden 1:1 traject gevolgd.

Thalia, Human Design Expert

Introduceerde een nieuwe masterclass in haar funnel en verkocht na afloop 10x haar aanbod!

 

Bekijk hier hoe Thalia het proces heeft doorlopen! Thalia is een Human Design Coach / Business consultant en runt daarnaast haar eigen social media Agency. Gedurende het traject hebben we samen haar Human Design Business vanaf de grond opgebouwd en geoptimaliseerd.

Bekijk haar Instagram

Diana, zelfbeeld & transformatie coach

8 nieuwe klanten binnen 3 weken!

 

Bekijk hier hoe Diana het proces doorliep! Diana is de eigenaresse van Strong Woman Academy en verzorgt retreats, 1:1 coaching en masterclasses voor vrouwen met een High Achievers Mentality! Diana heeft ondertussen al een € 30.000 maand aangetikt.

Bekijk haar Instagram

Karima, Business co

"Ik heb in 3 maanden de investering eruit gehaald. Ook heb ik al mijn doelen die ik aan het begin had opgesteld, behaald in het programma van Peggy"

 

Karima was net startende als Business Coach voor Muslima Makers. Als moeder, zelfstandig ondernemer met een eigen online winkel EN nu met haar nieuwe bezigheden als business coach, kon ze wel wat hulp gebruiken! Luister hiernaast wat Karima van het traject vond!

Bekijk haar Instagram profiel hier!

Mijn missie

StudioPhylicia_Peggy_8.jpg
"Zodat ik anderen kan opleiden en ze ook op het hoogst mogelijke niveau kan laten komen."

Mijn levenswerk is om alle informatie die ik heb verzameld en de situaties die ik tegenkom samen te brengen.

Zodat ik anderen kan opleiden en ze ook op het hoogst mogelijke niveau kan laten komen.

Van mijn DFY opdrachten voor opdrachtgevers ben ik overgestapt op het delen van mijn kennis in de vorm van het verkopen van online cursussen (2500+ verkocht) en coaching.

 

Eerst heb ik gecoacht in Social Media Marketing. Uiteindelijk werd mijn bedrijf zo'n succes dat ik andere mensen begon te leren hoe ze een succesvol online bedrijf konden opzetten met behulp van tools met marketing, communicatie en branding.

Ik specialiseerde me in coaching, online cursussen, funnels bouwen en automatisering. Ik werk hard aan het ontwikkelen van mijn vaardigheden en zelfontplooiing. Ik investeer veel in trainingen, cursussen, (business) coaches en masterminds.

Mijn missie en uitdaging is om mijn creatieve innovatie direct in het leven van anderen te brengen. Ik ben iemand die niet graag aan één ding vasthoudt en ik ontdekte ook dat ik niet voorbestemd ben om mijn doelen te bereiken zonder deel uit te maken van een collectief lichaam.

 

Een community en draagvlak zijn erg belangrijk en daar hecht ik veel waarde aan in mijn coaching.

GROTE EN KLEINE SUCCESSEN EN TRANSFORMATIES

Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy LeendersRecensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy LeendersRecensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Scherm­afbeelding 2023-07-28 om 23.28.43.png

Shirley Beeloo & hormoon consulente en Personal Trainer

Shirley is een hormoonconsulente en mede-eigenaar van het personal training bedrijf "Reps2glory". Zes maanden geleden besloot ze deel te nemen aan mijn 1:1 coaching traject, om haar bedrijf online uit te breiden en een sterke online aanwezigheid op te bouwen.

 

Waar ze tegenaan liep was dat ze met haar andere bedrijf het tijdsplafond had bereikt. Ze kon niet meer mensen helpen dan haar tijd toeliet. Daarom zocht ze naar een manier om haar expertise online te kunnen delen in de vorm van coaching. Echter had ze nog nooit online gecoacht, laat staan een online aanbod. Met mijn 1:1 coaching traject heeft ze een concrete transformatie doorgemaakt:

 

 • Verduidelijken van de Doelgroep en Online Positionering:
  Samen hebben we haar ideale doelgroep geïdentificeerd en haar aanbod beter gepositioneerd. Dit is van groot belang, omdat het haar in staat stelt om zich te richten op de juiste online doelgroep, wat resulteert in een hogere betrokkenheid en conversieratio. 

 • Korte termijn strategie om direct 1:1 klanten te genereren:
  We hebben de korte termijn strategie toegepast om direct aan 1:1 klanten te komen. Het eerste strategie gesprek wat ze online voerde, leverde haar direct haar eerste klant op! 
  We werkten samen aan een strategie om leads op te volgen en persoonlijke gesprekken te voeren. Dit resulteerde in een hogere conversie van leads naar betalende klanten.

 • Het Vaststellen van Merkpijlers en een Signature Framework:
  Middels de bewezen strategieën hebben we haar merkpijlers vastgesteld, die de kernwaarden en unieke aspecten van haar bedrijf definiëren. Op basis van deze pijlers hebben we een uniek framework ontwikkeld om haar aanbod onderscheidend in de markt te positioneren.

 • Uitwerken van een Aanbodsuite:
  We hebben gewerkt aan een uitgebreid aanbod. We hebben ook de juiste prijsstelling en ondersteunende tools vastgesteld. Dit zorgt voor een duidelijke structuur in haar aanbod en geeft klanten verschillende mogelijkheden om met haar samen te werken, afhankelijk van hun behoeften, 1:1 support en budget.

 • Het Vullen van de Top of Funnel:
  Om een groter bereik te genereren en meer leads te krijgen, hebben we samen nagedacht over strategieën om de top van het verkoopproces te vullen. Dit omvatte het ontwikkelen van waardevolle masterclasses, effectieve social media posts en informatieve nieuwsbrieven. Deze aanpak helpt haar om een breder publiek te bereiken en nieuwe potentiële klanten aan te trekken op een manier die bij haar past en waar ze zich comfortabel bij voelt. Bij de eerste online masterclass die ze hoste, waren er 25 mensen LIVE aanwezig!

 • Automatiseren van Systemen en lange termijn strategie:
  Shirley had nog geen geautomatiseerde systemen voor e-mailmarketing en funnels. We hebben haar automatische systemen opgezet, waardoor ze meer tijd en energie kon besteden aan haar klanten en inhoud van de programma’s. Door klanten achter de schermen (via marketing- en salesfunnels) op te warmen voor haar aanbod, creëert ze vertrouwen en expertstatus en hoeft ze niet heel de tijd in verkoopmodus te staan.

Resultaat:

Ze is nu in staat om haar expertise breder te delen en haar bedrijf op schaal online te laten groeien, terwijl ze tegelijkertijd haar klanten de beste ondersteuning kan bieden.

Volg Shirley hier!

Ik ben hier om je te helpen een bedrijf te creëren waar je van houdt, het magnetisch te maken en de mensen aan te trekken met wie je graag werkt.

Eva Hoogland

Eva Hoogland,
Copywriter

"Ze is het geld niet waard: voor die diensten mag ze ook het dubbele vragen. Geen verkooppraatjes, maar resultaat!"

Peggy is de businesscoach die je nodig hebt! Ik twijfelde of ik wel een nieuwe businesscoach zou aannemen. Mijn bedrijf draaide eindelijk weer; heb ik een nieuwe coach nodig? Moest ik opnieuw investeren, terwijl ik er echt het geld niet voor had? Toch heb ik besloten om een afspraak te maken. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Na 2 maanden heb ik al ROI en Peggy begeleidt me echt in alles. Ze helpt je met elk onderdeel en neemt echt de tijd om je problemen op te lossen. Mijn verkoopgesprekken zijn verbeterd, mijn website staat online en mijn e-book is in de lucht. Ze slaagde in slechts 2 maanden. Ze is een vriendelijke 'alledaagse hulp' en het geld niet waard: voor die diensten mag ze ook het dubbele vragen.


Maar Peggy is bescheiden, een fijn mens en een business coach die je bedrijf echt laat groeien. Geen verkooppraatjes, maar resultaat!

Rene Koster Recensie

Rene Köster,
Interieur Stylist

"Het fundament van mijn bedrijf staat nu ijzersterk en hier kan ik op voortbouwen!"

Peggy heeft me tijdens het coachingsproces met zoveel verschillende dingen in mijn bedrijf geholpen. Een heldere strategie, funnel building, social media plan en creatieve ideeën om mijn plannen nog beter te maken. Peggy levert de kennis en informatie die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te maken, legt de zaken duidelijk uit, is geduldig, luistert goed naar vragen en is flexibel. Met heldere 1:1 gesprekken, video's, opdrachten en een duidelijke planning laat Peggy mij snel schakelen van een plan naar actiepunten en dit implementeren in mijn bedrijf. Het fundament van mijn bedrijf staat nu ijzersterk en hier kan ik op voortbouwen!

 

Ik heb Peggy ervaren als een hele fijne coach en ik weet zeker dat we in de toekomst vaker gaan samenwerken!

"In de 4 jaar dat ik mijn bedrijf heb, ben ik nog nooit zo snel gegroeid dan in de 6 maanden dat ik met Peggy samenwerkte." - Thalia

Recensie Valerie, Psycho- Hypnotherapeut

"Valerie behaald keer op keer haar omzetdoelen. Nu ze veel nieuwe 1:1 klanten heeft is het tijd om op te schalen naar groep en masterminds."

 

Valerie helpt jou als ambitieuze vrouw in herstel, om weer in verbinding te komen met wie je écht bent. Valerie is deelneemster in het groepsprogramma, daarna is ze ingestapt in mijn 6 mnd 1:1 programma en per augustus 2023 gaat ze samen met mij aan de slag in het VIP done for you implementatie traject!

Bekijk haar Instagram profiel hier!

PHOTO-2022-06-28-22-37-39.jpg

Recensie Flo Jasmine,
Mindset coach

"Je hebt me ZÓ veel inzichten gegeven en manieren om mijn business op een betere manier te runnen.. Ik ben super blij dat we elkaar hebben leren kennen en ik raad mensen die twijfelen echt aan om gewoon de knoop door te hakken en er gewoon voor te gaan.. Het gaat zijn vruchten namelijk afwerpen!"

 

Flo Jasmine heeft het 6 maanden coaching traject gevolgd. Ze wist dat ze wilde ondernemen en had ook al een idee waarin, ze wilde haar kennis omzetten in een online coaching aanbod. Samen hebben we o.a. een stevige fundament opgezet, haar ideale klant uitgewerkt, haar aanbod uitgewerkt en ontwikkeld en haar website online gezet. Dit traject draaide vooral om haar creativiteit omzetten in concrete stappen die uiteindelijk haar doelen omzetten in realiteit en haar expert-status creëerden

 

- Flo Jasmine, mindset coach

Myrthe Stavrou, Voeding-, mindset- en mental Coach

"Ik kan niet maar 1 ding benoemen wat ik het meest waardevol vond, het meest waardevolle aan samenwerken met Peggy is Peggy zelf. Ze heeft enorm veel kennis, veel geduld, ze legt dingen op 3 verschillende manieren uit als dit nodig is. Ze heeft super veel ideeën, echt een duizendpoot!"

 

Myrthe nam deel aan het groepsprogramma en besloot daarna door te gaan in mijn 1:1 programma!

Bekijk haar website hier!

Plan jouw gratis strategie gesprek:

 

 

Voor wie is dit geschikt? 

Ben jij een online dienstverlener en weet je dat je nog niet het maximale uit je online business/aanbod en social media haalt en weet je dat je nog veel meer klanten kunt helpen? Dan is dit voor jou.

 

Wat bespreken we tijdens dit gesprek?

Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken tegen welke problemen jij op dit moment aanloopt binnen jouw bedrijf. Op basis van deze problemen ga ik kijken hoe we deze problemen kunnen oplossen. Dus welke strategieën zijn van toepassing op jouw bedrijf? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je meer ideale volgers aantrekt en omzet in klanten?

Ook kijken we naar je doelen en wat wil je zo snel mogelijk bereiken? We kijken of jouw visie en bedrijf passen bij het programma en natuurlijk of er een match is.

Dan doe ik je een aanbod om deel te nemen aan mijn programma en samen jouw bedrijf een kickstart te geven. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Plan een gratis en vrijblijvend verkenningsgesprek met mij in!

LET OP: Deze informatiesessie is niet geschikt voor MLM's, offline bedrijven of product gebaseerde webshops.

bottom of page