top of page
PeggyBranding33.jpg

Don't take my word for it!

Over de jaren heb ik meer dan 2500+ cursussen verkocht, meer dan 200 klanten geholpen en meer dan 500+ coaching gesprekken gevoerd! 

Uiteraard zijn hier vele mooie succesvolle verhalen uit voortgekomen! Je leest en luistert ze hieronder!

Wil jij ook zulke resultaten EN mijn volgende succesverhaal worden?

Boek een gratis strategie call voor mijn 1:1 6 maanden business mentorship!

Introduceerde een nieuwe masterclass in haar funnel en verkocht na afloop 10x haar aanbod!

 

Bekijk hier hoe Thalia het proces heeft doorlopen! Thalia is een Human Design Coach / Business consultant en runt daarnaast haar eigen social media agency. Gedurende het traject hebben we samen haar Human Design Business vanaf de grond opgebouwd en geoptimaliseerd.

Bekijk haar Instagram

Thalia

Diana

8 nieuwe klanten binnen 3 weken!

 

Bekijk hier hoe Diana het proces doorliep! Diana is de eigenaresse van Strong Woman Academy en verzorgt retreats, 1:1 coaching en masterclasses voor vrouwen met een High Achievers Mentality!

Bekijk haar Instagram

"Ik heb in 3 maanden de investering eruit gehaald. Ook heb ik al mijn doelen die ik aan het begin had opgesteld, behaald in het programma van Peggy"

 

Karima was net startende als Business Coach voor Muslima Makers. Als moeder, zelfstandig ondernemer met een eigen online winkel EN nu met haar nieuwe bezigheden als business coach, kon ze wel wat hulp gebruiken! Luister hiernaast wat Karima van het traject vond!

Bekijk haar Instagram profiel hier!

Karima

MIJN MISSIE

PeggyBranding34.jpg
"Zodat ik anderen kan opleiden en ze ook op het hoogst mogelijke niveau kan laten komen."

Mijn levenswerk is om alle informatie die ik heb verzameld en de situaties die ik tegenkom samen te brengen.

Zodat ik anderen kan opleiden en ze ook op het hoogst mogelijke niveau kan laten komen.

Van mijn DFY opdrachten voor opdrachtgevers ben ik overgestapt op het delen van mijn kennis in de vorm van het verkopen van online cursussen (2500+ verkocht) en coaching.

 

Eerst heb ik gecoacht in Social Media Marketing. Uiteindelijk werd mijn bedrijf zo'n succes dat ik andere mensen begon te leren hoe ze een succesvol online bedrijf konden opzetten met behulp van tools met marketing, communicatie en branding.

Ik specialiseerde me in coaching, online cursussen, funnels bouwen en automatisering. Ik werk hard aan het ontwikkelen van mijn vaardigheden en zelfontplooiing. Ik investeer veel in trainingen, cursussen, (business) coaches en masterminds.

Mijn missie en uitdaging is om mijn creatieve innovatie direct in het leven van anderen te brengen. Ik ben iemand die niet graag aan één ding vasthoudt en ik ontdekte ook dat ik niet voorbestemd ben om mijn doelen te bereiken zonder deel uit te maken van een collectief lichaam.

 

Een community en draagvlak zijn erg belangrijk en daar hecht ik veel waarde aan in mijn coaching.

GROTE EN KLEINE SUCCESSEN EN TRANSFORMATIES

Schermafbeelding 2022-10-11 om 11.48.32.png
IMG_3743.jpg
EFE38146-DBBC-4A13-8772-0EB0D0C451F3 2_edited.jpg
IMG_2873.jpg

Ik ben hier om je te helpen een bedrijf te creëren waar je van houdt, het magnetisch te maken en de mensen aan te trekken met wie je graag werkt.

Eva Hoogland

EVA HOOGLAND

"Ze is het geld niet waard: voor die diensten mag ze ook het dubbele vragen. Geen verkooppraatjes, maar resultaat!"

Peggy is de businesscoach die je nodig hebt! Ik twijfelde of ik wel een nieuwe businesscoach zou aannemen. Mijn bedrijf draaide eindelijk weer; heb ik een nieuwe coach nodig? Moest ik opnieuw investeren, terwijl ik er echt het geld niet voor had? Toch heb ik besloten om een afspraak te maken. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Na 2 maanden heb ik al ROI en Peggy begeleidt me echt in alles. Ze helpt je met elk onderdeel en neemt echt de tijd om je problemen op te lossen. Mijn verkoopgesprekken zijn verbeterd, mijn website staat online en mijn e-book is in de lucht. Ze slaagde in slechts 2 maanden. Ze is een vriendelijke 'alledaagse hulp' en het geld niet waard: voor die diensten mag ze ook het dubbele vragen.


Maar Peggy is bescheiden, een fijn mens en een business coach die je bedrijf echt laat groeien. Geen verkooppraatjes, maar resultaat!

2078D7A7-CE65-4003-A654-50DA299FBABA.PNG

RENE KOSTER

"Het fundament van mijn bedrijf staat nu ijzersterk en hier kan ik op voortbouwen!"

Peggy heeft me tijdens het coachingsproces met zoveel verschillende dingen in mijn bedrijf geholpen. Een heldere strategie, funnel building, social media plan en creatieve ideeën om mijn plannen nog beter te maken. Peggy levert de kennis en informatie die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te maken, legt de zaken duidelijk uit, is geduldig, luistert goed naar vragen en is flexibel. Met heldere 1:1 gesprekken, video's, opdrachten en een duidelijke planning laat Peggy mij snel schakelen van een plan naar actiepunten en dit implementeren in mijn bedrijf. Het fundament van mijn bedrijf staat nu ijzersterk en hier kan ik op voortbouwen!

 

Ik heb Peggy ervaren als een hele fijne coach en ik weet zeker dat we in de toekomst vaker gaan samenwerken!

"In de 4 jaar dat ik mijn bedrijf heb, ben ik nog nooit zo snel gegroeid dan in de 6 maanden dat ik met Peggy samenwerkte." - Thalia

Plan jouw gratis strategie gesprek:

 

Voor wie is dit geschikt? 

Ben jij een online dienstverlener en weet je dat je nog niet het maximale uit je online business/aanbod en social media haalt en weet je dat je nog veel meer klanten kunt helpen? Dan is dit voor jou.

 

Wat bespreken we tijdens dit gesprek?

Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken tegen welke problemen jij op dit moment aanloopt binnen jouw bedrijf. Op basis van deze problemen ga ik kijken hoe we deze problemen kunnen oplossen. Dus welke strategieën zijn van toepassing op jouw bedrijf? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je meer ideale volgers aantrekt en omzet in klanten?

Ook kijken we naar je doelen en wat wil je zo snel mogelijk bereiken? We kijken of jouw visie en bedrijf passen bij het programma en natuurlijk of er een match is.

Dan doe ik je een aanbod om deel te nemen aan mijn programma en samen jouw bedrijf een kickstart te geven. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Plan een gratis en vrijblijvend verkenningsgesprek met mij in!

LET OP: Deze informatiesessie is niet geschikt voor MLM's, offline bedrijven of product gebaseerde webshops.

bottom of page