top of page
StudioPhylicia_Peggy_18.jpg

Ontdek jouw stap-voor-stap roadmap naar het succesvol onboarden van jouw droomklanten..

De Business Expansion Suite All-Access Pass geeft jou 12 maanden lang toegang tot AL mijn cursussen en programma's in de online academy, waarmee we jouw heldere businessmodel uitwerken naar een baanbrekend framework waarmee je een maandelijks terugkerend basisinkomen creëert en een blijvende impact hebt op jouw klanten en ze onvergetelijke transformaties bezorgd.

Ja, ook voor jou is dit mogelijk! In de online academy, zullen we samen stap voor stap jouw groei realiseren.

...ZONDER JE ONGEMAKKELIJK TE VOELEN EN MET VERTROUWEN TE VRAGEN WAT JE WAARD BENT!

INTRODUCING MIJN SIGNATURE ALL-ACCESS PASS

Ontvang onmiddellijke toegang tot al mijn essentiële programma's en hulpmiddelen voor het opbouwen van je online winstgevende bedrijf.

Dit is DE keuze voor jou als je momenteel een aanbod verkoopt voor € 1000,- of meer, zowel 1:1, in groepen, masterminds, online diensten of cursussen, en je vastzit met inconsistente maanden van onder de € 10.000,-. Je voelt je vastzitten en begrijpt niet waarom je je inkomen niet verder kunt laten groeien (ondanks de strategie die je hebt toegepast). OF je verkoop is de afgelopen maanden onregelmatig of wisselvallig geweest en je inkomen is overal en nergens.

Hey online ondernemer,

Je houdt van wat je doet, maar inconsistente verkopen en te laag geprijsde diensten zorgen ervoor dat je twijfelt aan jezelf.

Je vak uitvoeren is niet moeilijk, klanten dienen doe je met veel plezier. Alleen het creëren van een stabiel terugkerend inkomen krijg je niet voor elkaar...

Consequent opdagen, als je weet dat je niet het geld verdient dat je waard bent, wordt een grotere uitdaging. Een deel van jou is klaar om de handdoek in de ring te gooien, maar diep van binnen ben je niet klaar om het soort groei op te geven en de impact waarvan je weet dat je die kunt hebben.

 

Je bent klaar voor een bewezen systeem die jou de kans geeft om jouw online bedrijf te laten groeien met voorspellende inkomsten en succesvolle verkopen al dan niet via1:1, met live lanceringen of evergreen (het hele jaar door verkopen). 

 

Het aantrekken van je ideale klanten en het hebben van een consistent terugkerend maandelijks inkomen is absoluut mogelijk wanneer je het bewezen framework bezit dat jou gaat helpen je aanbod te optimaliseren en te implementeren.

Als dat op jou van toepassing is en je verlangt naar:

👉 Een aanbodsuite waarvan je WEET dat ze goed zullen verkopen en geautomatiseerd kunnen worden voor passieve verkopen om verder op te schalen.
 

👉 Het gevoel dat je strategie en inhoud je een STABIEL inkomen opleveren, waarop je eindelijk elke maand kunt vertrouwen.
 

👉 Het creëren van meerdere soorten aanbod, die je gemakkelijk allemaal tegelijk kunt verkopen, zodat je nooit meer een verkoop verliest omdat iemand zei dat je programma op dit moment "niet geschikt" voor hen was, niet in hun "budget" paste, of bepaalde onderwerpen niet behandelde die ze nodig hadden - je zult nu EXACTE programma's hebben die ze gemakkelijk zullen kopen!

Ik ga je helpen met het opzetten van jouw algehele online business strategie, een die jouw marketing, omzet, aanbod en activiteiten volledig verenigt tot een goed lopend gestroomlijnd online bedrijf. Met de korte- (direct nieuwe klanten) en lange termijn (terugkerende klanten) strategieën, haal je zo snel mogelijk jouw return on investment.

Dit zeggen de deelnemers:

Recensies 2.png
Recensies 2.png
Scherm­afbeelding 2023-03-16 om 12.13.09.png
Recensies 2.png
Recensies 2.png

Enkele resultaten die klanten behaalden...

👉 Deals van meer dan € 3.000,- sluiten via hun persoonlijke berichten (DM's) met behulp van mijn strategieën.

👉 5 high-ticket klanten binnenhalen zonder zelfs maar een live lancering nodig te hebben, door gebruik te maken van mijn korte termijn strategie & verkoopstrategieën.

👉 Alle beschikbare plekken binnen 24 uur volboeken en nieuwe plekken moeten openen.

👉 Hun boodschap en duidelijkheid over de ideale klant veranderen, de volgende week een geheel nieuw aanbod lanceren (wat ze al hadden net wat aangepast) en direct 3 plekken ervoor verkopen door te leren hoe ze duidelijke teksten kunnen schrijven op MIJN manier.

👉 Via een LIVE masterclass direct 8 plekken verkopen voor haar aanbod

👉 De eerste € 30.000 maand!

👉 Van € 1500,- p.m. naar consistente € 8k maanden (dit is het begin)

Met de strategieën en frameworks die ik jou leer, heb ik zelf al meerdere jaren een succesvolle multiple six figure business opgezet. Zonder team.

Ben je klaar om ook zulke resultaten te behalen?

StudioPhylicia_Peggy_22.jpg

WAAROM jouw bedrijf niet groeit,
ondanks alles wat je er voor doet...

Na jaren in de wereld van marketing en communicatie te hebben doorgebracht, leerde ik al snel dat de meeste mensen gefocust zijn op de VERKEERDE problemen om hun bedrijf te laten groeien en consistent klanten aan te trekken.

 

Je probeert de mensen te vinden die bereid zijn te betalen voor wat je te bieden hebt, maar je hebt het gevoel dat je steeds mensen tegenkomt die er nog niet klaar voor zijn of het zich niet kunnen veroorloven, of die constant klagen en niets doen om hun situatie te veranderen.

 

Misschien heb je wel een paar losse sessies verkocht, maar het voelt alsof het alles of niets is. Het is alsof er een toestroom is en dan zijn er drie weken, vier weken waarin er niets is. Je hebt het idee dat je continu in verkoopmodus moet zijn. Vermoeiend.

 

En misschien komt er wel geld binnen, maar het lijkt altijd net genoeg te zijn om je rekeningen te betalen, maar nooit meer dan dat. Om het nog erger te maken, twijfel je aan jezelf en je vaardigheden. Misschien voel je je een beetje een bedrieger (imposter syndroom). Je maakt je zorgen dat mensen je zullen beoordelen wanneer je om de verkoop vraagt, je wilt niet gezien worden als opdringerig, slijmerig of dwingend en daardoor aarzel je bij het verkopen en worstel je met online zelfpromotie.

 

Herkenbaar?

 

Je weet dat je op deze manier geen duurzaam inkomen kunt genereren, je staat jezelf in de weg. Je bent klaar om te veranderen - je weet alleen niet hoe.

StudioPhylicia_Peggy_26.jpg

Wat als dit in plaats daarvan jouw werkelijkheid was...

 • Je bereikt je eerste €1K, €3K, €5K en zelfs €10K per maand in je bedrijf, werkend met klanten waar je absoluut dol op bent, en op weg zijn om je 9-5 baan op te zeggen om je volledig op het bedrijf te kunnen richten (als je dat nog niet hebt gedaan).
   

 • Mensen zijn ENTHOUSIAST om te betalen voor jouw aanbod en pakketten, ongeacht de prijs die je vraagt, en ze schrijven zich in met weinig tot geen bezwaren.
   

 • Je weet PRECIES wat je moet zeggen om de waarde van jouw diensten over te brengen, waardoor jouw verkoopgesprekken natuurlijk, boeiend en leuk aanvoelen.
   

 • Je geniet daadwerkelijk van het verkoopproces, je weet hoe je de juiste mensen kunt overtuigen om JA te zeggen tegen jouw aanbod zonder ooit opdringerig, op verkoop gericht, slijmerig of manipulatief te zijn. 
   

 • Je inbox en agenda zijn gevuld met mensen die geïnteresseerd zijn om te leren hoe ze met jou kunnen werken, zelfs als je nieuw bent in het bedrijfsleven en nog geen publiek hebt.
   

 • Je weet PRECIES wat je elke dag, week en maand moet doen om vol vertrouwen online te verschijnen, hoogwaardige deelbare content te creëren en volgers consequent om te zetten in klanten.
   

 • Je voelt je volledig zelfverzekerd en in lijn met jouw waarde, je kunt klanten het gewenste resultaat bieden met volledige zekerheid en van die klanten enthousiaste fans en doorverwijzingspartners maken. 

  Als dit klinkt als een droom, wil ik dat je weet dat het 100% mogelijk is voor jou. En ik weet dat, omdat ik precies ben geweest waar jij nu bent en een bewezen systeem heb ontwikkeld om je te helpen een servicegericht bedrijf op te bouwen en te laten groeien, waar je van houdt en waar je echt op kunt vertrouwen.

2.png

Om jouw online business te laten groeien en structureren en om consistent nieuwe klanten aan te trekken, moet je een sterke basis van marketing & communicatie beheersen...

In BES leer je onder andere: 

👉 De verkoopstrategie achter het binnenhalen van meerdere klanten voor je aanbod (of het volledig volboeken ervan!) VOORDAT je je aanbod lanceert, modules opneemt of een verkooppagina samenstelt.

 

👉 De aanbodsuite strategieën die ervoor zorgen dat jouw publiek ELK programma dat je verkoopt, wil kopen. Dit zorgt voor een hogere omzet per klant, wat betekent dat je minder klanten nodig hebt om een hogere omzet per maand te halen.

 

👉 Wat er nodig is om een verkoopbaar hoogwaardig aanbod van € 1000 of meer te maken, dat meer verkopen oplevert tijdens je lancering, zonder 10 verkopen in de ene lancering en 2 verkopen in de volgende (zeg vaarwel tegen onregelmatig inkomen!)

 

👉 Hoe je strategisch €1.000 tot €10.000 extra aan je bankrekening kunt toevoegen per verkoop, zodat je niet "harder" of meer hoeft te lanceren om maanden van 10K+ te behalen. 

 

👉 Het ideale prijspunt waarop jouw klanten jouw aanbod het meest kopen, zodat je precies weet wat (welk aanbod) je moet verkopen om organisch verkopen te genereren van je huidige publiek EN van koude leads die jouw programma deze week ontdekken.

 

👉 Hoe je jouw aanbod magnetisch en onweerstaanbaar maakt, direct bezwaren weerlegd en weet hoe je jouw ideale klant moet aanspreken zodat je ze direct triggert. Je wordt een ster in het communiceren van de waarde van je aanbod. 

 

👉  De EXACTE contract beleidsregels, overvloed aan privétijd in je 1:1-agenda en grenzen voor klanten, om TE GARANDEREN dat je niet meer dan 15-20 uur per week werk, zelfs als je volledig volgeboekt ben, morgen je inkomen zou verdubbelen, of een zeer succesvolle lancering zou hebben met een aanloop van nieuwe klanten.

 

👉 Hoe je omgaat met een lancering wanneer je publiek zich "niet betrokken" voelt, en wat te doen als je meer verkopen wilt zien dan ooit tevoren van een publiek dat in je DM's "stil" is.

 

👉 Mijn DM-strategieën, die ervoor zorgen dat deelnemers tijdens je lancering in je DM belanden en op je DM's reageren (en je niet negeren), zonder dat ze het gevoel hebben dat je een totale spammer bent.

En nog zoveel meer!

We maken het makkelijk voor je, want je ontvangt al deze tools, zodat je alles direct en makkelijk kunt implementeren! Ja, met voorbeelden ;).

Werkboeken & checklijsten

Met onze plug-and-play werkboeken en checklijsten is alles voor je uitgedacht en wordt elk facet van het runnen van jouw onderneming gemakkelijk gemaakt. Van strategieën tot optimalisatie, we stellen je de juiste vragen, zodat jij dit voor jezelf op een rijtje kunt zetten en je volledig kunt focussen op het laten groeien van jouw bedrijf. Geen ingewikkelde processen meer, slechts een eenvoudige en efficiënte manier om jouw online business te transformeren. 

Werkboeken Business Expansion Suite

Template vault voor al je business tools

Lynn Noppen heeft speciaal voor de Business Expansion Suite leden een Business template vault samengesteld met hierin alles wat je nodig hebt voor prachtige marketing.

Denk aan:

 • Gratis weggever guides

 • Onboarding templates

 • Off boarding templates

 • Prijzen voorstel

 • Masterclasses/workshop sheets

 • 180 diverse Instagram, Story en Pinterest templates

En nog veel meer!

Planners

Ontdek onze exclusieve Business Expansion Suite planners, speciaal ontworpen om jouw groei te versnellen! Vul ze in met behulp van de bijbehorende video's. Zo kun je strategisch en stap voor stap werken aan jouw social media, beste lancering en hoogste omzet ooit. Deze planners bieden de extra structuur en handvaten die je nodig hebt voor succes.

En dat is niet alles! Onze financiële planners helpen je om jouw omzetdoelen te bereiken en geven je inzicht in jouw financiële groei. Kortom, met onze planners ben je klaar om jouw business naar nieuwe hoogten te brengen en jouw dromen te verwezenlijken!

3.png

De strategieën zorgen voor
GROTE TRANSFORMATIES

Schermafbeelding 2022-10-26 om 21.52.00.png

Recensie Valerie

"Mijn doel was om een consistent inkomen te genereren en echt te werken met de doelgroep op een manier die bij mij past. Ze heeft een hele persoonlijke benadering. Ze is super scherp en oplossingsgericht."

 

Valerie helpt jou als ambitieuze vrouw in herstel, om weer in verbinding te komen met wie je écht bent. Ze helpt je af te komen van onrust, de saboterende inner critic en belemmerende patronen, zodat je vanuit kracht en zelfvertrouwen je potentie kunt waarmaken en je naar the next level kunt gaan!

Bekijk haar Instagram profiel hier!

StudioPhylicia_Peggy_24.jpg

Is dit voor jou geschikt?

 • Je bent een (online) dienstverlener, cursusmaker of coach/consultant en je hebt moeite om een stabiel terugkerend inkomen te bereiken. Of je nu 3 maanden bezig bent, of al 3 jaar.

 • Als beginner, ben je helemaal zoekende naar alles omtrent je business opzetten. Je bent opzoek naar een roadmap die in 1x werkt voor jouw bedrijf.

 • Momenteel probeer je allerlei strategieën maar niks lijkt te werken.

 • Je hebt het idee dat je alleen maar AAN je bedrijf werkt in plaats van IN je bedrijf

 • Je hebt niet de autoriteit of invloed die je verdient - je inhoud is onzichtbaar in plaats van dat het klanten aantrekt

 • Je bent goed in wat je doet...maar je weet niet hoe je je kennis moet verpakken in een digitaal aanbod waar mensen een hoge prijs voor willen betalen

 • Je hebt de exacte stappen nodig om sociale media te gebruiken om leads te genereren en converteren op de automatische piloot ... en je hebt een bewezen verkoopsysteem nodig dat hierbij past

 • Je hebt veel kennis, maar je hebt behoefte aan duidelijkheid over hoe je dat verpakt in een digitaal aanbod dat een hoge prijs verdient en hoge resultaten oplevert voor jouw klanten

 • Je hebt geen idee hoe je een automatische funnel maakt, zodat je je cursussen / online programma's op de automatische piloot kunt verkopen

  Herken je jezelf? Dan is de ALL ACCESS VIP PASS PERFECT voor jou!

Dit programma is niet voor jou geschikt wanneer:

❌ Je hebt excuses waarom je niet op hoog niveau in jezelf of je bedrijf kunt investeren. Dit programma is voor toekomstige CEO's die een bedrijf van 6 cijfers willen opbouwen en aanbiedingen van €1000+ verkopen. Ik verwacht van degenen die aan mijn academy deelnemen dat ze op dezelfde niveaus investeren als waarop ze hun toekomstige klanten vragen te investeren.

❌ Je hebt een bedrijf dat producten verkoopt, je bent een vertegenwoordiger van een MLM, werkzaam in onroerend goed/onroerend goed coaching, iemand die alleen losstaande sessies aanbiedt. Dit programma is bedoeld voor degenen die serieus zijn over het werken met een doelgroep die het normaal vindt om op hoog niveau in zichzelf te investeren (oftewel ondernemers) en voor degenen die een aanbod of online (service) dienst van €1000+ verkopen in 1:1, groeps-/mastermind- of cursus gebaseerde programma's.

Background - website.png

Recensie Karima

Het meest complete programma wat ik ooit gevolgd heb! Naast dat ik 1:1 klant ben bij Peggy vind ik dit groepsprogramma ook zeer waardevol i.v.m. het groepselement. Ook deze ronde heb ik weer verlengd!

 

Karima was net startende als Business Coach voor Muslima Makers. Als moeder, zelfstandig ondernemer met een eigen online winkel EN nu met haar nieuwe bezigheden als business coach, kon ze wel wat hulp gebruiken! Luister hiernaast wat Karima van het groepstraject vind!

Bekijk haar Instagram profiel hier!

IMG_1283.jpg
IMG_1279.jpg
IMG_1285.jpg
IMG_1280.jpg
IMG_1282.jpg
IMG_1986 2.jpg
IMG_1387.jpg
IMG_1281.jpg
IMG_1404.jpg
StudioPhylicia_Peggy_17.jpg

12 maanden lang toegang tot de online academy met AL mijn programma's en cursussen.

De opzet van het programma zorgt ervoor dat jij jezelf toewijdt aan de groei in je bedrijf. Je ontvangt de juiste tools om jezelf te committeren aan de doelen die je zet en ze dus ook te behalen.

 

Je stelt je EIGEN intenties, je eigen DOELEN, en je weet vanaf het begin WAT je wilt en wat je uit het programma wilt halenIk geef je de tools om te testen en te analyseren, je bevindingen te delen met de groep, je programma's te optimaliseren en te leren van jouw klanten en mij als mentor. Ik begeleid je met het maken van de juiste beslissingen, ik leer je waar je op moet focussen om de naald in je bedrijf te verplaatsen.

 

De opzet van de ALL ACCESS VIP PASS, is met opzet zo ingedeeld. Dit geeft jou de kans om alles te implementeren op jouw tempo, wat goed aanvoelt, en wat voor jou consistent bij te houden is. Juist voor als je bijvoorbeeld hiernaast nog werkt, of een gezin te onderhouden hebt.

 

Je ervaart hierdoor minder stress, je voelt je niet opgejaagd en dit haalt de druk weg om het maximale uit de online academy te halen binnen een bepaalde tijd. Hierdoor kun je op jouw tempo focussen en uitvoeren. Wat ervoor zorgt dat je het ook kunt bijhouden en kunt VOLHOUDEN.

 

Het programma zorgt ervoor dat je buiten je comfort zone gaat zoeken en handelen. Alles wat ONBEKEND is wordt als 'risicovol' of 'onveilig' bestempeld. En daarom ga je bewust op zoek naar bekende problemen en ga je die eerst oplossen... Dingen waarvan we weten HOE we ze moeten oplossen.

 

En DIT is waar jij in je comfort zone blijft hangen en niet groeit. Want GROEI, zit in de 'onveilige en onbekende' plek... Want groei vind plaats BUITEN je comfort zone en succes vind plaats, wanneer je groeit.

 

Ik trek je uit je comfort zone, geef je die schop onder je kont en geef je tools en manieren die samengaan met hoe jij WILT handelen. Wat bij jou past als persoon. Niet wat voor een ander werkt, maar wat voor JOU werkt.

 

Ben jij toe aan een duidelijk plan met richtlijnen die jou en je bedrijf begeleiden naar meer rust, vrije tijd en een hogere omzet?

Business Expansion Suite

bestaat uit 3 fases

01

ATTRACT

Je zult jouw aanbod neerzetten of herzien en jezelf positioneren als een autoriteit in jouw niche om een community van ideale mensen op te bouwen die jou kennen, leuk vinden en vertrouwen - en van je willen kopen. De belangrijkste stap voor het fundament van jouw bedrijf is het opbouwen van jouw community van ideale klanten. ​

 

Wij bekijken jouw unieke aanbod. Jouw signature framework, jouw systemen of bewezen methode waarmee je de problemen van jouw ideale klant oplost.

 

Met pre-sale en iteratieve lanceringsstrategieën begrijp je hoe je een volledige reeks producten kunt maken en tegen elke prijs en op elk moment kunt verkopen. Van live coachingprogramma's tot cursussen, de resultaten, functies, voordelen en alles daartussenin spelen een rol bij het verkopen van jouw programma's. Je leert snel de ins en outs van het ontwikkelen van een aanbodsuite die je ideale klant WIL en NODIG HEEFT, en hoe je deze het beste kunt positioneren.

02

STRUCTURE

Hoe verkoop je jouw programma en online cursussen? Om je online business te laten groeien en je verkopen te verhogen, heb je nodig: bereik (traffic), een bewezen systeem en resultaten.

Je leert het creëren van magnetische content, organische Instagram-groeistrategieën, conversie-copywriting, outreach-strategie en ideale klant communicatie onder de knie te krijgen om een sterke zakelijke basis op te bouwen.

Je laat je niet meer overweldigen door last minute te posten, maar je hebt een sterke (lancerings)strategie en planning voor je content en doelen.

Je leert de beste systemen, tools en programma's (van het instellen van terugkerende betalingen, aanvraagformulieren, Calendly, je verkoopfunnel, het bijhouden van verkoopstatistieken en nog veel meer) om alles meteen te implementeren, zodat je je bedrijf elke dag met plezier kunt runnen en kunt opschalen.

03

CONVERT

Je hebt je publiek opgewarmd en een geweldige programmasuite gebouwd.

 

Je bent klaar om je volgers om te zetten in klanten.

 

Je leert direct verkopen (DM), met een lancering, of evergreen via social media met alle aanwezige tools! Van verkopen op IG stories, met video, en high tickets sluiten tijdens verkoopgesprekken.

 

Bezwaren zijn geen probleem als je weet hoe je door verkoopgesprekken moet navigeren. Leer hoe je over jouw diensten kunt praten op een manier die jouw potentiële klanten ertoe aanzet te vragen HOE ze je zo snel mogelijk kunnen betalen en kunnen beginnen.

 

Je nieuwe aanbod en bedrijf zorgen voor vrijheid en een maandelijks terugkerend basisinkomen. Je gaat van slechts 1:1 naar 1:veel.

Wat biedt de VIP ALL ACCESS PASS ?
 

12 maanden toegang tot Online Academy + community

3.png

✨ Je ontvangt 12 maanden toegang tot de online academy met daarin AL mijn cursussen en programma's. Een volledige ervaring van het creëren van jouw eigen succesvolle online bedrijf; bekijk het in een gesloten omgeving, waar je 12 maanden toegang krijgt tot de totale omvang van mijn expertise, zodat jij dit op je eigen snelheid, kunt implementeren in je bedrijf. De strategieën worden allemaal ondersteund door voorbeelden, kant-en-klare templates, e-mail funnel copy en nog veel meer.
 

✨ Je hebt toegang tot werkboeken en vragenlijsten. Alles zit strategisch in elkaar, zodat jij het direct kunt toepassen en implementeren.
 

✨ Alles staat klaar voor een optimale social media strategie inclusief kant-en-klare templates en teksten.

Expert masterclasses

Mock-up.png

✨ Ik organiseer regelmatig LIVE workshops of nodig gast experts uit om over hun expertise te spreken. Leer denken en handelen als een ondernemer, leer alles over Human Design en/of over Canva door officieel geverifieerde Canva expert Lynn Noppen en nog veel meer.

 

✨ Bijna elke maand nodig ik een expert uit om over hun expertise te spreken. Hieronder vind je de workshops die al hebben plaats gevonden. Op de planning staan nog workshops over SEO, Artificial Intelligence en nog veel meer!

Bekijk hieronder de workshops van de experts die al in de academy staan!

Brendy.png

LINKEDIN

BRENDY

MEER KLANTEN & ZICHTBAARHEID VIA LINKEDIN

Wil jij meer freelance opdrachten en klanten vinden via LinkedIn? Meer leads verzamelen via jouw profiel? LinkedIn heeft nieuwe features gelanceerd, waardoor jij je klanten beter kunt aantrekken dan ooit tevoren. LinkedIn trainer Brendy Batenburg leert jou in de Online Academy hoe dit met succes te doen. Ze is genoemd als een van de ‘Top 10 LinkedIn Coaches door Yahoo! Finance’ en deelt haar tips met 7k+ volgers. 

BONUSSEN
JE ONTVANGT OOK DEZE GAVE BONUSSEN!

BonusFBads.png

t.w.v.
€ 349,-

SOCIAL ADVERTEREN

LEADS GENEREREN

Genereer leads en vergroot Je bekendheid met advertenties op FB en IG.

✨ Je ontvangt toegang tot de social ads module met hierin video's die jou leren HOE je goede en winstgevende advertenties opzet om zo jouw top-of-funnel te vullen met extra leads.

 ✨Leer welke afbeeldingen, plaatsingen en doelgroepen het beste werken en hoe je dit kunt testen en implementeren.

✨ Ontdek hoe je social ads kunt gebruiken in elke fase van jouw productsuite zodat je jouw e-maillijst kunt opbouwen of jouw masterclass vol kunt laten stromen.

✨ Ontvang kant-en-klare templates voor jouw advertenties

4_edited.jpg

t.w.v.
Priceless

BUSINESS LOUNGE

COMMUNITY

Ga samenwerken met andere ondernemers, sparren EN stel al jouw vragen in de Business Lounge Community.

 

✨ Dit is een online besloten groep waarin je toegang hebt gedurende het traject. 

Je kunt hier al je vragen stellen, netwerken + je ontvangt binnen deze groep allemaal extra's.

 

✨ Al met al PRICELESS.

Mock-upPlanner+map.png

t.w.v.
€ 147,-

PLANNERS

PLANNING

Deze planners zijn speciaal voor Business Expansion Suite ontworpen en kun je printen.

 

✨Aan de hand van de video's kun je de planners invullen en zo heel strategisch stap voor stap naar jouw beste lancering / hoogste omzet ooit toewerken. Dit geeft extra structuur en handvaten.

✨Daarnaast zijn er financiële planners, zodat je naar jouw omzet doelen toe kunt werken.

DE INVESTERING
KIES HET BETAALPLAN DAT BIJ JOU EN JE FINANCIËLE SITUATIE PAST

Investering

Betaling in

1 keer

 • 12 maanden lang toegang tot alle cursussen en tools in de online academy

 • 12 maanden lang toegang tot expert masterclasses

 • Voor altijd toegang tot de Business lounge Netwerk Community

2997,-

(0% btw, verlegd)

Betaling in

6 termijnen

 • 12 maanden lang toegang tot alle cursussen en tools in de online academy

 • 12 maanden lang toegang tot expert masterclasses

 • Voor altijd toegang tot de Business lounge Netwerk Community

549,-

(0% btw, verlegd)

Betaling in

12 termijnen

 • 12 maanden lang toegang tot alle cursussen en tools in de online academy

 • 12 maanden lang toegang tot expert masterclasses

 • Voor altijd toegang tot de Business lounge Netwerk Community

289,-

(0% btw, verlegd)

Een stap-voor-stap aanpak voor jouw online business strategie, een die jouw marketing, omzet, aanbod en activiteiten volledig verenigt tot een goed lopend gestroomlijnd bedrijf. Een bedrijf dat een stabiel inkomen creëert. Een die jou meer rust en vrijheid geeft.

Je wilt consistente geld injecties, en je bent bereidt hier alles voor te doen om dit te bereiken.

GET READY

om maandelijks terugkerende betalingen te ontvangen!

#Bestfeelingever als je wakker wordt en er een Stripe- of Mollie pop-up binnenkomt met een nieuwe betaling!

Diana

Binnen 3 weken 8 nieuwe klanten voor de nieuwe prijs voor haar 1:1 coaching traject.

 

Diana is eigenaresse van Strong Woman Academy. Ze brengt vrouwen met een high achievers mentaliteit in hun fysieke en mentale kracht. Naast 1:1 coaching geeft ze ook trainingen, retreats, masterclasses en staat ze vaak voor groepen. 

Bekijk haar Instagram profiel hier!

StudioPhylicia_Peggy_22.jpg

Masterclasses
branche experts

Ik geef zelf regelmatig masterclasses over verschillende onderwerpen. Ook nodig ik regelmatig branche experts uit, om een masterclass te geven.

Online video academy

Online academy met meer dan 100 video's (and counting) waar je alles in je eigen tempo kunt bekijken. Een video academy met de totale omvang van mijn expertise.

Plug&Play
Templates

Ik zorg dat je altijd voorbeelden hebt, en kant-en-klare plug&play templates, e-mails, planners en afbeeldingen voor o.a. social media.

Netwerk business lounge groep

Ga samenwerkingen aan met mede groepsgenoten. Ze zeggen ook wel "A network is your net worth". 

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Betaling in

1 keer

 • 12 maanden lang toegang tot alle cursussen en tools in de online academy

 • 12 maanden lang toegang tot expert masterclasses

 • Voor altijd toegang tot de Business lounge Netwerk Community

2997,-

(0% btw, verlegd)

Betaling in

6 termijnen

 • 12 maanden lang toegang tot alle cursussen en tools in de online academy

 • 12 maanden lang toegang tot expert masterclasses

 • Voor altijd toegang tot de Business lounge Netwerk Community

549,-

(0% btw, verlegd)

Betaling in

12 termijnen

 • 12 maanden lang toegang tot alle cursussen en tools in de online academy

 • 12 maanden lang toegang tot expert masterclasses

 • Voor altijd toegang tot de Business lounge Netwerk Community

289,-

(0% btw, verlegd)

Wat ontvang je bij de VIP All Access Pass?

12 MAANDEN LANG VIP TOEGANG TOT DE OMVANG VAN DE VOLLEDIGE ONLINE ACADEMY

 • Strategieën voor een omzet plan voor jouw online bedrijf - zodat je duidelijke korte en lange termijn doelen hebt

 • Levenslange toegang tot de online academy met 100+ trainingsvideo's - om je kennis uit te breiden - wordt nog altijd aangevuld

 • Done-for-you templates en implementatie sheets - zodat je duidelijke voorbeelden hebt en dingen mega snel kunt implementeren

 • Ondersteuning van mij en de community via de FB groep - zodat je ook je feedback kunt vragen aan de community

 • Toegang tot de members only Business Netwerk Suite - om te netwerken en samenwerkingen aan te gaan

 • Toegang tot de LIVE masterclasses en workshops van gast experts - zodat je niet alleen van mij, maar ook andere experts kunt leren

StudioPhylicia_Peggy_26.jpg

Ik vroeg mijn klanten, wat ze zouden zeggen tegen iemand die twijfelt:

HIER HUN REACTIES:

Schermafbeelding 2022-12-18 om 12.56.35.png
IMG_1424.jpg
IMG_1612.jpg
IMG_1613.jpg
IMG_1387.jpg
IMG_1404.jpg
 • Wat houdt de cursus Insta Growth Boost in?
  Deze cursus is ontworpen om je te laten zien hoe je kunt groeien en geld kunt verdienen met jouw Instagram, of dit nu zakelijk of persoonlijk is. De cursus bestaat uit diverse modules, video's, werkboeken en templates.
 • Kan ik deze cursus ook gebruiken voor mijn persoonlijke Instagram?
  Als jij de intentie hebt om dit uitgebreid aan te pakken en graag wilt groeien met jouw social media, dan is dit het juiste pakket. Ook als je inspiratie/ tips en tricks zoekt voor het uitvoeren van jouw content strategie en het maken van content, is dit het juiste pakket. Echter gaat een groot deel wel over klanten en leads genereren via Social Media.
 • Welke programma's heb ik nodig om de presets te gebruiken?
  De presets zijn ontwikkeld vanuit het programma Lightroom. De presets komen in de bestanden DNG voor mobiel en XMP voor desktop Lightroom. De Lightroom applicatie is gratis te downloaden en te gebruiken. De desktopvariant is betaald en kun je 10 dagen gratis uitproberen. Echter heb je deze variant in principe niet nodig want via de applicatie kun je ook de foto's bewerken.
 • Hoelang heb ik toegang tot de cursus?
  Indien je de cursus hebt aangeschaft, kun je altijd inloggen op het platform. Er is geen einddatum en je kunt dus op je gemak alle stof doornemen en uitvoeren. Ook blijf je toegankelijk voor updates en bonussen.
 • Is deze cursus geschikt voor mij?
  Deze cursus is geschikt voor jou wanneer: - Je een coach, consultant, cursusmaker of online dienstverlener bent met een bedrijf die baat heeft bij online aanwezigheid. ​ - Je bereid bent om alles in het werk te stellen om jouw merk of bedrijf naar het volgende niveau te schalen. ​ - Je bent goed in wat je doet en je weet dat je mensen kunt helpen wanneer jouw publiek groter en volledig niche gericht is. ​ - Je wilt jezelf positioneren als een expert en een autoriteit, maar weet gewoon niet waar je moet beginnen. ​ - Je bent klaar om te leren hoe je jouw publiek organisch kunt laten groeien met betalende klanten. Je hebt genoeg van het verspillen van geld, tijd en energie om je ideale niche klant online te bereiken, maar het lijkt erop dat je deze mensen niet kunt vinden. ​ - Je jouw klanten toegevoegde waarde wilt bieden door waardevolle inhoud te produceren.
 • Wat is de investering?
  De cursuskosten bedragen eenmalig € 497,- de BTW is verlegd omdat ik in Singapore woon.
 • Wat leer ik allemaal in deze cursus?
  Aan het einde van de Insta Growth Boost cursus kun je jouw online publiek vol vertrouwen en consistent laten groeien en weet je hoe je jouw programma's of producten via Instagram kunt verkopen.
 • Wat nou als ik niet tevreden ben? Krijg ik dan mijn geld terug?
  Ik ben er 100% van overtuigd, dat wanneer jij alle strategieën uitwerkt, je resultaten zult zien. Indien jij mij kan aantonen, dat je al het werk erin gestopt hebt, alle werkboeken hebt ingevuld en de strategieen hebt toegepast en je geen resultaat ziet, dan plan ik graag een gesprek met je om dit door te nemen en krijg jij jouw geld terug.
bottom of page