top of page

OPROEP AAN ALLE (STARTENDE) ONLINE DIENSTVERLENERS, COACHES & CURSUS CREATORS...

StudioPhylicia_Peggy_56.jpg

250+
TEMPLATES, PLANNERS & TOOLS

Makkelijk te 
implementeren Templates, Planners & Tools

10 WINSTGEVENDE EN GETESTE STRATEGIEËN DIE JIJ ZO KUNT TOEPASSEN IN JE ONLINE BEDRIJF!

Hoe bouw je een winstgevende online business? Eén waarbij jouw content je ideale klant opwarmt, waarmee je met gemak een winstgevend aanbod lanceert en je meer betalende klanten genereert?

Search no more! De Online Business Toolkit geeft jou 10 krachtige strategieën naar online succes.

Totale waarde van € 347,-

IMG_5795.jpg

INTRODUCING THE
Online Business Toolkit
 

Ben je net begonnen en / of loop je tegen obstakels aan met jouw online dienstverlening?

 

 • ​Heb je moeite met het stellen van duidelijke doelen en prioriteiten voor jouw online business?

 • Vind je het lastig om een gedetailleerd businessplan op te stellen dat jouw visie en strategie omvat?

 • Weet je niet waar te beginnen om jouw online doelstellingen te bereiken?

 • Wil je marketing- en verkoopfunnels creëren die volgers omzetten in betalende klanten?

 • Heb je hulp nodig bij het opzetten van overtuigende e-mails die jouw verkooppotentieel maximaliseren?

 • Wil je leren hoe je succesvol kunt verkopen met 1-op-1 directe verkoop, live lanceringen en continu draaiende verkoopfunnels?

 • Zoek je naar effectieve samenwerkingen om jouw bereik te vergroten?

 • Wil je boeiende content creëren en leren hoe je geweldige berichten schrijft?

 • Ben je klaar om jouw online business naar een hoger niveau te tillen en meer winst te behalen?


Onze Online Business Toolkit biedt de oplossing voor al deze uitdagingen. Het geeft jou 10 krachtige strategieën naar online succes. Met meer dan 250+ pagina's aan waardevolle inzichten en praktische tools, helpt deze toolkit je om jouw online business te transformeren en succes te behalen. Aarzel niet langer en schaf vandaag nog jouw Online Business Toolkit aan om jouw online dienstverlening naar het volgende niveau te brengen!

Mock-up-website-OBSK_edited.png
JOUW ROADMAP
NAAR ONLINE SUCCES
Businessplanner_edited.png
BUSINESS
TOOLKIT

Een gestructureerde online business helpt je heldere doelen te stellen en prioriteiten te bepalen, waardoor je efficiënter kunt werken en betere resultaten kunt behalen. Je ziet precies waar je ‘iets’ laat liggen en wat dus op dat moment meer aandacht nodig heeft om te slagen.

Deze strategieën
RESULTEREN IN:
StudioPhylicia_Peggy_49.jpg

Waarom jouw online business nog niet van de grond komt, ondanks al je inspanningen...

Je maakt dezelfde veelvoorkomende fouten die veel startende ondernemers maken. Het resultaat? Je verspilt uren aan het creëren van content waar niemand op reageert. Je volgt talloze 'outreach'-strategieën, probeert allerlei marketingtactieken uit en raakt alleen maar meer verward omdat niets lijkt te werken. Het voelt alsof je lukraak in het duister tast, zonder duidelijke richting.

Je hebt geen idee hoe je jezelf kunt onderscheiden te midden van de duizenden anderen in dezelfde niche. Hierdoor begin je te twijfelen aan jezelf... Heb ik echt iets unieks te bieden? Is dit alles wel de moeite waard?

Je bent uitgeput, gefrustreerd en staat op het punt om op te geven. Het kan toch niet zo moeilijk zijn?

Om jouw online business oneindig te laten groeien en te transformeren in maandelijks terugkerende betalingen, moet je een duidelijke basis hebben van marketing en communicatie. 

MAAR ER IS EEN PROBLEEM...

Je hebt geen duidelijke online branding

Je hebt geen duidelijke online branding strategie en stijl om voor jouw bedrijf / (personal) brand te hanteren. Je content wordt niet 'herkent' waardoor je jezelf niet als expert kunt positioneren. Je voelt je onzichtbaar en onzeker.

Je probeert 10 verschillende strategieën

Je hebt geen duidelijke groei, merk of verkoop strategie. Laat staan dat je verschillende doelen meet. Je werkt zonder tools om je bevindingen te testen, evalueren of aan te passen. Je voelt je gestresst.

Je creëert 'verkeerde' content

Je weet niet of je relevante content creëert voor je niche. Dus post je maar vanalles en nog wat, in de hoop dat je publiek er dit keer wel op gaat reageren. Je voelt een hoop onzekerheid over het maken van boeiende inhoud voor jouw ideale klant.

Platform moe?

Je hebt geen idee welke platformen je 'moet' gebruiken, laat staan dat je jouw strategieën hierop baseert. 

Bovendien veranderd Social media zo snel, je kunt het niet bijhouden.

Je hebt geen idee hoe je jouw volger omzet in een klant

Je lijkt wel onzichtbaar, waarom reageert er niemand op je Stories, Reels en Instagram posts? Je communiceert je aanbod op een verkeerde manier die niet herkenbaar is of urgentie opwekt voor jouw ideale klant.

Je focust op meerdere social media platformen

Je bent bezig met het optimaliseren van verschillende social media platformen. En dit zorgt er uiteindelijk voor dat geen enkel platform100% jouw aandacht krijgt. Dit resulteert in weinig bereik.

StudioPhylicia_Peggy_37.jpg


van de          

Toolkit

DE INHOUD

Toolkit inhoud

De Online Business Toolkit biedt de oplossing voor al jouw zakelijke uitdagingen. Met meer dan 250+ pagina's aan waardevolle templates, inzichten, planners en praktische tools, onderverdeeld in 10 winstgevende strategieën, helpt deze toolkit je om jouw online business te transformeren en succes te behalen. De Online Business Toolkit helpt jouw online dienstverlening naar het volgende niveau te brengen!

Bekijk de video voor de inhoud!

Tijdelijke extra bonus t.w.v. € 47,-

Ontdek de kracht van professioneel ontworpen Canva templates! Als bonus bij de Online Business Toolkit ontvang je TIJDELIJK meer dan 50 makkelijk implementeerbare "done for you" Canva templates. Creëer moeiteloos jouw eigen e-book, brochure en social media posts, zonder gedoe of ontwerpkennis.

Bespaar tijd en moeite met het ontwerpen van jouw marketingmaterialen en focus je op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw online business. Profiteer nu van deze waardevolle bonus en start vandaag nog met het creëren van overtuigende en indrukwekkende content!

Wil jij ....jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

...een nieuwe leadmagnet maken en groei genereren voor je e-maillijst?

...dat nieuwe digitale product of e-boek lanceren om een passief inkomen te genereren?

...een mooie en algemene duidelijke branding blijven creëren zonder een grafisch vormgever?

... een mooie brochure in elkaar zetten voor jouw service of dienst?

... social media posts maken in dezelfde stijl en hiermee herkenbaarheid creëren?

... geen tijd kwijt zijn aan alles zelf uitvogelen en de beste opzet klaar hebben staan voor een converterende leadmagnet?

I've got you covered!

Mock-up 50+ TEMPLATES_edited.png

Stop met het verspillen van tijd en energie aan ineffectieve tactieken. Ontdek de kracht van de Online Business Starterkit en zet de juiste stappen naar online succes. Het is tijd om jouw business te laten groeien en jouw unieke plek in de markt te veroveren.

Totale waarde: €347,-!

Scherm­afbeelding 2023-07-09 om 13.51.07.png
IMG_5728.jpg
IMG_9593.jpg
IMG_5486.jpg
StudioPhylicia_Peggy_62.jpg

Voor wie is de toolkit geschikt?

 

Deze toolkit is geschikt voor online ondernemers die diensten aanbieden (zowel starters als gevorderden), maar niet voor ondernemingen die tastbare producten online verkopen (webshops).

Denk bijvoorbeeld aan online freelancers, coaches, VA's, consultants, online cursusmakers, template & planner designers, brand - webdesigners, fotografen, social media managers, online fitness/mindset/lifestyle coaches en meer experts in een specifieke branche die online diensten aanbieden.

Over mij, Peggy

 

Met meer dan 10 jaar ervaring in online marketing en sales, help ik ondernemers met het creëren van een strategisch marketing- en merkverhaal dat niet alleen fascineert, maar ook converteert. Mijn expertise ligt in het ontwikkelen van een winstgevende online strategie en het vergroten van jouw online zichtbaarheid.

Maar dat is niet alles - ik heb mijn aanbod onlangs uitgebreid met deze praktische toolkit, die specifiek gericht is op online dienstverleners. Of je nu aan het begin staat van jouw online avontuur of al een gevorderde ondernemer bent, ik help je graag bij het starten en opschalen van jouw online bedrijf. Samen zullen we social media effectief inzetten, automatiseren waar mogelijk en de kracht van funnels ontdekken.

Met mijn sterke focus op online strategie, branding en optimale online zichtbaarheid, heb ik al meer dan 600 coaching gesprekken gevoerd met 1:1 klanten en meer dan 3000 online cursussen verkocht. Nu is het jouw beurt om te profiteren van mijn bewezen methoden en successtrategieën.

Deze toolkit biedt jou de tools, strategieën en kennis die je nodig hebt om van jouw online bedrijf een succes te maken en op te schalen. Het is jouw kans om te leren hoe je o.a. social media effectief kunt inzetten, te ontdekken hoe je jouw aanbod kunt optimaliseren & lanceren en de kracht van funnels te benutten.

Waar wacht je nog op? Neem actie en investeer in jouw succes met de business toolkit. Klik nu op de onderstaande link om jouw toegang te bemachtigen en begin vandaag nog met het bouwen van een winstgevend online bedrijf!

StudioPhylicia_Peggy_54.jpg

Ontdek hoe jouw toekomst eruit kan zien na de implementatie van de Online Business Toolkit:

StudioPhylicia_Peggy_57.jpg
 1. Tijdsbesparing: Je zult merken dat je veel efficiënter kunt werken en minder tijd kwijt bent aan ineffectieve strategieën. Hierdoor houd je meer tijd over voor waardevolle taken en kun je een betere werk-privébalans creëren.
   

 2. Duidelijke strategie: Met de Toolkit heb je een heldere strategie in handen die je stap voor stap begeleidt. Je weet precies welke stappen je moet nemen om je online business te laten groeien en je doelen te bereiken.
   

 3. Betere resultaten: Door de juiste strategieën en tools toe te passen, zul je merken dat je betere resultaten behaalt. Je zult meer volgers aantrekken, je conversieratio verhogen en uiteindelijk meer klanten binnenhalen.
   

 4. Expertstatus: Door jezelf te onderscheiden en waardevolle content te leveren, zul je jezelf positioneren als een expert in jouw niche. Dit vergroot niet alleen je geloofwaardigheid, maar trekt ook meer klanten aan die specifiek op zoek zijn naar jouw expertise.
   

 5. Grotere online zichtbaarheid: Dankzij de strategieën en tips in de Toolkit zul je je online zichtbaarheid vergroten. Dit betekent dat meer mensen jou en je business zullen ontdekken, waardoor je bereik en potentiële klantenkring groeien.
   

 6. Hogere omzet: Met een effectieve marketing- en verkoopstrategie zul je merken dat je omzet stijgt. Je converteert meer volgers naar betalende klanten en kunt je prijzen beter onderbouwen, waardoor je winstgevender wordt.
   

 7. Vertrouwen en voldoening: Door de Toolkit te implementeren en succes te behalen met je online business, zul je een gevoel van vertrouwen en voldoening ervaren. Je zult zien dat jouw inspanningen vruchten afwerpen en je een positieve impact hebt op je klanten en de markt.
   

Klaar om jouw toekomst te transformeren? Bestel vandaag nog de Online Business Starterkit en zet de eerste stap naar een succesvolle online business.

StudioPhylicia_Peggy_76.jpg

De sleutel tot succes is actie ondernemen. Dromen en plannen hebben is geweldig, maar uiteindelijk zijn het de stappen die we zetten die het verschil maken.

Werkboeken

 

Ga dieper in op belangrijke concepten en krijg hands-on begeleiding met onze werkboeken. Deze hulpmiddelen bieden oefeningen, vragen en opdrachten om jouw denken te stimuleren en je te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van de strategieën.

Templates

 

Bespaar tijd en moeite met onze kant-en-klare templates. Of het nu gaat om e-mails, social media posts, salespagina's of lanceren, onze professioneel ontworpen templates bieden een solide basis die je kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften en merk.

Planners

 

Met onze uitgebreide planners kun je jouw taken, doelen, lanceringen en deadlines efficiënt en overzichtelijk organiseren. Neem de controle over je tijd en maximaliseer je productiviteit met behulp van onze professioneel ontworpen planners.

Checklijsten

 

Vergeet nooit meer belangrijke stappen of taken met onze handige checklijsten. Of je nu een lancering plant, content creëert of een strategie implementeert, onze checklijsten zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet en altijd op de goede weg blijft.

Voorbeelden

 

Leer van onze succesvolle voorbeelden en krijg inzicht in bewezen strategieën. De voorbeelden laten je zien hoe anderen succes hebben behaald in jouw vakgebied, waardoor je inspiratie en richting krijgt voor jouw eigen online bedrijf. Je ontvangt toegang tot waardevolle kennis en expertise.

StudioPhylicia_Peggy_35.jpg
Online Business Toolkit - Peggy Leenders

Klaar voor een big return
op jouw investering?

Totale waarde Toolkit: € 347,-


Nu tijdelijk 37,-

bottom of page