top of page
Quiz-Feestdagenachtergrond.png
Jouw Marketing Spirit is de...
FESTIVE ARCHITECT
Jij bent de Festive Architect, de meester van het creëren van een betoverende online sfeer en beleving tijdens de feestdagen. Jouw marketingexpertise wordt gekenmerkt door doordachte strategieën en funnels. Als Festive Architect weet je als geen ander hoe je de feestelijke geest naar de virtuele wereld brengt en je klanten betrokken houdt.
 

Je benadert de feestdagen met een sterke merkstrategie in gedachten. Voor jou is dit het moment om je merk te laten schitteren en je boodschap duidelijk en doelgericht over te brengen. Marketingfunnels zijn jouw gereedschap bij uitstek.

 

Je hebt al kennis van marketingfunnels en gebruikt ze als een krachtig middel om je doelgroep te bereiken en te converteren, van bewustwording tot aankoopbeslissing. Doelgerichtheid en datagedreven inzichten zijn jouw kompas. Je analyseert voortdurend gegevens om te begrijpen wat werkt en wat niet, en je past je strategieën aan op basis van meetbare resultaten.

 

Tegelijkertijd ben je een creatieve geest die boeiende online ervaringen creëert om de feestvreugde over te brengen naar je klanten. Mooie visuele elementen zijn jouw bondgenoten bij het achterlaten van een blijvende indruk. Planning en consistentie zijn jouw sleutelwoorden.

 

Je bereidt je ruim van tevoren voor op de feestdagen en zorgt ervoor dat al je marketinginspanningen goed getimed zijn. Je bent gedreven om je merk tijdens de feestdagen en het hele jaar door naar nieuwe hoogten te tillen.

 

Als Festive Architect richt je je op het creëren van een strategische feestelijke aanwezigheid die niet alleen de aandacht trekt, maar ook resultaten oplevert voor je online dienstverlening. Je bent vastberaden om je merk naar voren te laten komen als een autoriteit in jouw vakgebied, en de feestdagen zijn jouw podium om dit te laten zien.

Scherm­afbeelding 2023-09-27 om 14.09.25.png
WAT DIT ZEGT OVER JOU...

Je bent een 'opportunity seeker'.

Je bent hongerig naar meer. Je hebt al klanten, maar je wilt veel meer klanten! Je laat je beinvloeden door alle ‘quick win’ strategieën van alle business guru’s op het internet, die je gouden bergen beloven in onrealistische tijdframes. Je begint eraan, maar komt erachter, dat dit toch niet bij je past, of toch meer tijd kost dan je had verwacht.

 

Uiteindelijk heb je tijd tekort om je hier volledig op te focussen, de omzet is heel laag, dus ook dit ‘idee’ kan weer in de prullenbak.

 

Een onduidelijk en ineffectief businessmodel zorgt ervoor dat je het gevoel hebt vast te zitten in je eigen bedrijf en je blijft raden wat je volgende stap zal zijn... Hierdoor voel je je verward over welke strategieën je moet gebruiken voor je bedrijf.

Het goede nieuws:

Aan je motivatie ligt het niet! Je bent ijverig en gemotiveerd, je hebt passie en bent bereidt hard te werken voor je succes. Je bent alleen nog erg zoekende wat voor jou nu precies de naald in je bedrijf gaat verplaatsen. Wat is ‘the key’ naar succes? En omdat dit op dit moment nog onduidelijk is voor jezelf, pak je elke kans die zich presenteert met 2 handen aan. Hello Shiny Object Syndrome! ;)

 

Echter, heb je al een business opgebouwd die werkt, je hebt alleen meer klanten nodig. En waar je voorheen zocht naar kansen ‘buiten’ je eigen bedrijf, laat ik je zoeken naar kansen ‘binnen’ je eigen bedrijf. En die zijn er genoeg! Er is een manier om te verkopen, die minder tijd kost, en waardoor klanten achter de schermen opgewarmt worden, zodat jij meer tijd overhoud, om de dingen te doen waar je vuurtje van gaat branden.

Let's go! We gaan een winstgevend plan maken voor Q4!

Jouw cocktail voor een winstgevend, succesvol festive marketing plan.

MIX IN...

Voor de Festive Architect is het belangrijk om veel aandacht te besteden aan het ontwerpen van een doordachte aanbod- en lanceringstrategie. Je kunt ook een sterke focus op zichtbaarheid en content behouden om ervoor te zorgen dat je feestelijke aanwezigheid opvalt.

Het voorbereiden van Cocktails
Cocktail_edited.png

25%

Tijdsplanning en vrije tijd focus

Cocktail_edited.png

40%

Je aanbod en lancering-strategie

Cocktail_edited.png

35% Zichtbaarheid en content

wat is er mogelijk?

 • Door jouw content strategisch in te zetten, zorg je ervoor dat je opvalt, je ideale klant bereikt en dus je kop boven het maaiveld uitsteekt in alle feest drukte.
   

 • Door in te spelen op de juiste timing, zorg je ervoor dat jij eerder bent dan de rest en dus een voorsprong hebt. Dit zorgt ervoor dat jij top of mind blijft en uiteindelijk verkoopt.
   

 • Door je planning en content van te voren te maken, zorg je ervoor dat je TIJDENS de feestdagen tijd overhoudt om samen met je familie leuke dingen te doen.
   

 • Je genereert een extra cash injection, mensen zijn tijdens deze periode al bewust dat alles veel geld kost. "Dit kan er dus ook nog wel bij."
   

 • Je begint volgend jaar met een sterke basis, meerdere nieuwe opdrachten, een gevuld groepsprogramma of genoeg 1:1 klanten.

Ik wil dat jij een duidelijk verkoop plan creëert voor de feestdagen, waarmee jij maximale omzet genereert EN vrije tijd overhoudt om samen met je familie te genieten.

Uiteindelijk komt het creëren van een winstgevend plan voor Q4 neer op 3 dingen:

STAP 1

Aanbod & lancerings-strategie

Hoe kunnen we ons onderscheiden van alle anderen die verkopen tijdens deze periode? Hoe zit dat met bonussen tijdens deze periode?

Is het verstandig om de prijzen te wijzigen op basis van DE FEESTDAGEN?

Wat voor soort content moet je delen in deze periode om op te vallen in de verkoop chaos?

Hoe zorg je dat je de juiste mensen bereikt wanneer iedereen content post?

STAP 2

ZICHTBAARHEID & CONTENT

STAP 3

TijdsplanninG 
& VRIJE tijd

Hoe je het allemaal voor elkaar krijgt zodat je tijd overhoudt, om samen met je familie door te brengen. Want dat is natuurlijk waar deze periode OOK om draait?

Hoe plannen we de content, aanbod en bonussen in Q4? En hoe bereid je je hierop voor?

VOORDAT WE STARTEN - houd hier rekening mee

DIT ZIJN JOUW FEESTKATERS

Onrealistische doelen stellen

De Festive Architect is zo gefocust op het creëren van een goede marketing en funnels, dat ze vaak te veel hooi op hun vork nemen. Dit kan leiden tot uitputting en een gebrek aan realisme over wat haalbaar is. Het is cruciaal voor Festive Architects om realistische doelen te stellen en hun energie strategisch te verdelen om burn-out te voorkomen.

De oplossing: Richt je op prioriteren en delegeren. Het is belangrijk om realistische doelen te stellen en niet alles zelf te willen doen. Overweeg om taken en verantwoordelijkheden te delegeren aan bijv. freelancers om de werklast te verminderen en burn-out te voorkomen.

GEEN MARKTONDER-ZOEK DOEN

Omdat je vaak gefocust bent op je eigen ideeën, kun je soms vergeten om uitgebreide marktanalyse uit te voeren om te begrijpen wat jouw publiek echt nodig heeft en wil.

De oplossing: Voer grondig marktonderzoek uit om de behoeften en wensen van jouw publiek te begrijpen. Ook al is dit niet altijd erg leuk.

te weinig verbinding en emoties

Je kunt de kracht van storytelling onderschatten en je te veel richten op de technische aspecten van je innovaties. Verhalen kunnen helpen bij het opbouwen van emotionele betrokkenheid bij het publiek.

 

De oplossing: Erken de kracht van storytelling en gebruik verhalen om een emotionele band met jouw publiek op te bouwen.

Jouw Business Mindset blokkade

We hebben allemaal blinde vlekken. En waarschijnlijk is Shiny Object Syndrome jouw zwakte. Je houdt er niet van om in een hokje geduwd te worden. De strijd om slechts één pad te kiezen is REAL - maar je richten op één idee tegelijk, is jouw sleutel tot het enorm versnellen van je succes.

En waneer jij die basis goed hebt neergezet, zul je vooruitvliegen en stromen naar je volgende niveau, met een soort gemak waarvan je je niet eens kunt voorstellen dat het mogelijk is. Er is dus zeker mogelijkheid voor meerdere ideeën, maar pak ze 1 voor 1 aan.

Ik zeg altijd tegen mijn klanten, als je 10 verschillende dingen aanpakt tergelijkertijd, krijgen ze allemaal ook maar 10% uitkomst. Pak je 1 ding 100% aan, dan zal de uitkomst ook 100% zijn. 

Om je volgende niveau te bereiken, moet je het pad kiezen dat je op dit moment het meest inspireert en een duidelijk, doelbewust stappenplan maken om je doelen op dat volgende niveau te bereiken. Dus laten we snel aan de slag gaan!

JOUW VOLGENDE STAPPEN

STAP 1: Download jouw persoonlijke PDF roadmap hieronder!

STAP 2: Informatie zonder implementatie geeft 0 resultaat. Speciaal voor jou heb ik een cursus ontwikkelt waarin ik je stap voor stap meeneem om jouw plan uit te werken!

Mock-Up_edited.png
Festive.png

Hi & LEUK DAT JE HIER BENT!

Mijn naam is Peggy en ik help servicegerichte ondernemers die klaar zijn om een magnetische online business op te zetten met behulp van sociale media, funnels en automatisering.

Mijn levenswerk is om alle informatie die ik heb verzameld en de situaties die ik tegenkom samen te brengen. Zodat ik anderen kan opleiden en ze ook op het hoogst mogelijke niveau kan laten komen. Ik heb deze quiz met liefde (veeel tijd en energie) samengesteld en de daaruit voorkomende antwoorden en werkboeken. Net als de videos. Ik wil dat ook jij een succes wordt en mijn tips en tricks gaat toepassen.

 

Informatie ontvangen is 1 ding, implementatie is wat het succesvol maakt. Mijn gratis informatie is geen fluf. Al zeg ik het zelf. Ik heb het strategisch samengesteld, zodat jij hier daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Het is praktisch en informatief.

 

P.s Zijn we al vrienden op Instagram? Stuur mij gerust een berichtje via de DM. Ik ben heel benieuwd wat je er van vind!

P.S. DIT is wat je kunt verwachten nu je deel uitmaakt van mijn universum...

Mijn vermoeden is dat je met deze quiz begonnen bent omdat je op zoek bent naar MEER, zonder MEER te hoeven 'doen'.

Meer geld, ja, maar ook meer vrijheid, zelfvertrouwen, duidelijkheid en de mogelijkheid om een bedrijf te creëren dat in lijn is met hoe jij je leven voor je ziet.

Het is gemakkelijk om je verloren te voelen in het web dat 'business runnen' heet, alsof je doelloos rondloopt en niemand anders hebt dan die gemene stem in je hoofd, of die laatste gratis weggever om je de weg te wijzen.

Mijn doel is om je te helpen een magneet te worden voor HETGEEN waarnaar jij verlangt, je volledige briljantie te benutten, een business te runnen die amazing voelt, en op te stijgen naar je hoogst mogelijke niveau met gemak, duidelijkheid en vertrouwen.

Houd je e-mail in de gaten voor een bericht van mij, waarin ik meer zal delen over hoe je de obstakels kunt overwinnen waarmee je momenteel te maken hebt en hoe je succes op het volgende niveau kunt bereiken.

Tot ziens aan de andere kant!

bottom of page