top of page
Quiz-Feestdagenachtergrond.png

LET OP: De quiz is geschikt voor online dienstverleners, NIET voor WEBSHOPS!

WAT IS JOUW
Festive_edited.png
Ontdek welk Festive Marketingtype jij bent en ontvang een gepersonaliseerd marketingplan voor Q4. Zo trek je meer ideale klanten aan, behoud je meer vrije tijd en genereer je een hogere omzet.
Mock-up-Feestdagenquiz.png

​​Van het bereiken van hogere omzet tot het genieten van meer vrijheid en vrije tijd tijdens de feestdagen in Q4... Het begrijpen van jouw unieke sterke punten is de sleutel tot het creëren van meer overvloed in je online business.

Op dit moment - precies zoals je nu bent - heb je al de mogelijkheid om jouw inkomsten te verhogen, meer vrijheid te ervaren en kostbare vrije tijd terug te winnen in deze drukke periode.

Maar hoe benut je deze mogelijkheden?

 

Na het doen van deze quiz ontvang je een op maat gemaakt plan om jouw doelen te realiseren.

Laten we samen jouw pad naar hogere omzet, meer vrijheid en extra vrije tijd ontdekken. Doe nu de quiz om de eerste stap te zetten naar een succesvol 4e kwartaal.

FestiveCadeautje_edited.png

Ontvang een gepersonaliseerde Festive Marketing Roadmap met een stappenplan, geoptimaliseerd voor een hogere omzet en meer vrije tijd, gebaseerd op jouw specifieke behoeften op basis van jouw quizantwoorden.

FestiveCadeautje_edited.png

Identificeer je 'Feestkater', oftewel de obstakels, de angst of het onderbewuste geloof dat je waarschijnlijk op je huidige niveau houdt. Time to say Goodbye to Limiting Beliefs!

FestiveCadeautje_edited.png

Ontdek welke van je talenten je kunnen helpen om het soort klanten en cash injecties aan te trekken in Q4, waar je zo naar verlangt + hoe je tijd overhoudt, die je samen met je familie kunt doorbrengen.

bottom of page