top of page
PeggyBranding46.jpg

INSTAPPAKKET

SOCIAL MEDIA MARKETING

Ben jij klaar om jouw publiek te laten groeien, volgers in betalende klanten om te zetten + bekend te worden als een expert in jouw niche?! Al meer dan 2500 cursisten gingen je voor!

Nu tijdelijk i.p.v. € 57,- voor eenmalig 27,- 

Gebruik code: INSTAP27

MEER DAN 2500 + CURSISTEN

INTRODUCING

SOCIAL MEDIA MARKETING INSTAPPAKKET
 
Als je je gefrustreerd voelt omdat je door de bomen het bos niet meer ziet in het online landschap dat social media heet, je weg wilt kwijnen bij het woordje 'zichtbaarheid' en geen idee hebt hoe je jouw diensten wilt en gaat verkopen...

...dan is het tijd om jouw kop uit het zand te halen, je social media strategie (op)nieuw leven in te blazen, te vereenvoudigen en een social media kanaal op te zetten dat voor jou werkt!

Instappakket-mock-up.png
PeggyBranding51.jpg

Waarom Social Media nog niet voor jou werkt, ondanks alle tijd die je er aan spendeert...

Een onduidelijk en ineffectieve social media strategie zorgt ervoor dat je uren besteedt aan content creëren waar uiteindelijk niemand op reageert. Je doet de hard bevochten 'outreach' strategieën, probeert 10 verschillende marketing strategieën en je voelt je verward want niks lijkt te werken. Het is alsof je spaghetti tegen de muur gooit en hoopt dat er een blijft plakken. Je hebt het gevoel dat je 24/7 online moet zijn, je gezicht moet laten zien en continu 'aan' moet staan om te kunnen verkopen.

Ook heb je geen idee hoe je je kunt onderscheiden van die 100.000 andere die dezelfde niche bedienen, dus ga je twijfelen aan jezelf... is het dit allemaal wel waard? Heb ik wel echt iets nieuws te bieden? 

 

Je bent moe, geïrriteerd en op het punt van opgeven. Het kan toch allemaal niet zo moeilijk zijn?

Om jouw social media oneindig te laten groeien, te transformeren in jouw belangrijkste community en verkoopkanaal, moet je een duidelijke basis hebben van marketing en communicatie. 

MAAR ER IS EEN PROBLEEM...

Je hebt geen duidelijke online branding

Je hebt geen duidelijke online branding strategie en stijl om voor jouw bedrijf / (personal) brand te hanteren. Je content wordt niet 'herkent' waardoor je jezelf niet als expert kunt positioneren. Je voelt je onzichtbaar en onzeker.

Je probeert 10 verschillende strategieën

Je hebt geen duidelijke groei, merk of verkoop strategie. Laat staan dat je verschillende doelen meet. Je werkt zonder tools om je bevindingen te testen, evalueren of aan te passen. Je voelt je gestresst.

Je creëert 'verkeerde' content

Je weet niet of je relevante content creëert voor je niche. Dus post je maar vanalles en nog wat, in de hoop dat je publiek er dit keer wel op gaat reageren. Je voelt een hoop onzekerheid over het maken van boeiende inhoud voor jouw ideale klant.

Algoritme wat?

Je hebt geen idee van het algoritme, laat staan dat je jouw strategieën hierop baseert. 
Bovendien veranderd Social media zo snel, je kunt het niet bijhouden.

Je hebt geen idee hoe je jouw volger omzet in een klant

Je lijkt wel onzichtbaar, waarom reageert er niemand op je Stories, Reels en Instagram posts? Je communiceert je aanbod op een verkeerde manier die niet herkenbaar is of urgentie opwekt voor jouw ideale klant.

Je focust op meerdere social media platformen

Je bent bezig met het optimaliseren van verschillende social media platformen. En dit zorgt er uiteindelijk voor dat geen enkel platform100% jouw aandacht krijgt. Dit resulteert in weinig bereik.

PeggyBranding49.jpg

Dit Instappakket is
voor jou wanneer...

Je een bedrijf hebt die baat heeft bij online aanwezigheid.

Je jouw doelgroep wilt bereiken zodat ze jouw bedrijf online ontdekken.

Je naamsbekendheid, betrokkenheid en een online community op wilt bouwen.

Je jouw klanten toegevoegde waarde wilt bieden door waardevolle inhoud te produceren.

Je jouw bedrijf (of personal brand) als de 'go-to'-vertrouwde autoriteit binnen jouw markt wilt positioneren.

Je verkeer, leads en klanten wilt genereren via jouw social media.

In deze cursus vindt je 15+ E-books met waardevolle informatie voor jouw social media, online marketing, branding, strategieën voor groeien en verkopen.

 

Maak gebruik van de extra werkboeken, templates en sheets om jouw bevindingen bij te houden. Lees alles over content, plannen en maak gebruik van de gratis Lightroom presets!

IMG_9594.jpg
IMG_9593.jpg
Schermafbeelding 2020-08-27 om 09.09.50.
PeggyBranding14.jpg

Dit Instappakket is
NIET voor jou wanneer...

Je al best wat kennis hebt over social media en al enige tijd gebruik maakt van alle opties. Dit is echt een cursus voor beginners. Dus die nog alles aan het uitvogelen zijn op social media.

Je denkt dat alleen een strategie hebben voor succes zorgt.

Je niet online bent met jouw bedrijf en ook niet de intentie hebt om online te gaan.

Je denkt dat groei vanzelf gaat.

Je geen tijd en moeite wilt steken in jouw online strategieën en ze teksten en optimaliseren.

Over mij, Peggy

Ik help al ruim 10 jaar ondernemers met een strategisch marketing en merkverhaal dat fascineert en converteert doormiddel van een duidelijke online branding en optimale online zichtbaarheid. Sinds 3 jaar heb ik hier mijn coaching programma aan toegevoegd. Ik help online dienstverleners met het starten en opschalen van hun online bedrijf met behulp van social media, automatiseren en funnels.

Een aantal jaar geleden ben ik mijn eigen Instagram begonnen als onderdeel van mijn afstudeerproject. Ik wilde weten hoe ik mijn bereik zo groot mogelijk kon maken zodat ik wanneer ik mijn product zou lanceren, direct mijn lancering zo groot mogelijk kon opzetten. Door dit hele proces te doorlopen weet ik inmiddels alle ins en outs van social media en hoe je dus relevante (lees: kopende) volgers genereert. Ik heb naast mijn eigen bedrijf ook de kennis opgedaan binnen verschillende bedrijven waar ik verantwoordelijk was voor de online marketing en social media.

 

Wat ik ook heb geleerd is dat je helemaal niet veel volgers nodig hebt om verkopen te kunnen genereren. Middels mijn zakelijk account: @peggyleendersnl haal ik wekelijks gemiddeld 2 high-ticket klanten binnen door gebruik te maken van de juiste social verkoop strategie.

 

Wil jij dit ook leren? Dan is deze cursus de manier! 

PeggyBranding26.jpg

WIL JIJ TOEGANG TOT:

E-BOOKS

In de cursus Instappakket Social Media vind je 16+ verschillende e-books over diverse onderwerpen gerelateerd aan online marketing en sociale media. 

WERKBOEKEN

Ook vind je hier business werkboeken en hulp sheets, content kalender en content planners om zelf in te vullen.

LIGHTROOM PRESETS

Til jouw foto's naar the next level met gratis Lightroom presets met een totale waarde van € 55,- Voor de Lightroom mobiel (gratis) en desktop variant.

BONUSSEN

Als lid van het instappakket krijg je toegang tot verschillende bonussen.

Waaronder de exclusieve Facebook groep en kortingen.
 

Jouw nieuwe toekomst

PeggyLeenders43.jpg

Je hebt de kennis om een duidelijke online strategie voor jouw bedrijf/ (personal) brand te hanteren

Je weet precies waar jouw niche volgers zich bevinden en hoe je ze kunt bereiken

Je hebt een duidelijke stijl / branding waar jouw klanten je aan zullen herkennen

Je hebt een duidelijke social mediastrategie waarop jij kan voortborduren en waarmee je relevante content creëert

Je weet hoe het Facebook en Instagram algoritme werkt en hoe je hierop in kan spelen.

Je weet hoe je volgers omzet in klanten

Je hebt de tools om jouw bevindingen te testen, evalueren en aan te passen

Je bent onderdeel van een community van like-minded  ondernemers

INHOUD ONLINE ACADEMY

21.png

E-BOOK

In dit e-book gaan we het hebben over jouw ideale volger. Deze volger gaan we opstellen aan de hand van een doelgroep onderzoek (werkboek). We gaan diep in op de externe en interne pijnpunten van jouw ideale volger. Dit is noodzakelijk om te bepalen, omdat jij hier content over gaat maken. De content gaat ervoor zorgen dat jouw ideale klant zich aangetrokken voelt tot jouw inhoud en dus eindelijk bij jou gaat kopen.

24.png

E-BOOK

In dit E-book geef ik informatie over hoe jij jouw Instagram het beste kan inrichten voor jouw (persoonlijke) doelen en / of zakelijke merk, om er uiteindelijk voor te zorgen, dat jij betalende klanten converteert.

In dit e-book werkboek leer jij:

  • Jouw Instagram doel bepalen

  • Het Instagram basis profiel opzetten

27.png

E-BOOK

In dit ebook leg ik jou alles uit over Instagram Reels, wat is het precies, hoe kun je het gebruiken en ik geef een aantal tips en tricks hoe je Reels in kan zetten om jouw diensten of services te promoten!

30.png

E-BOOK

In dit E-book ga ik in op teksten schrijven, hoe geef je dit vorm en hoe vertel je een sterk verhaal? Ook geef ik inzichtelijke tips en tricks voor het inzetten van Storytelling als communicatiemiddel voor jouw bedrijf en voor jouw Instagram onderschriften.

33.png

E-BOOK

In dit E-book geef ik informatie over de soorten doelen voor social media, die je moet bijhouden voor jouw strategie. Dit helpt bij wat jij wilt bereiken met jouw strategie voor jouw merk of bedrijf. Ook geef ik gedetailleerde uitleg over de statistieken, inclusief hoe je ze kunt meten.

36.png

E-BOOK

Als je wilt groeien met jouw bedrijf is het genereren van leads noodzakelijk. Een lead is een waardevol stukje informatie van een potentiële klant. Dit kan een e-mail adres zijn, een Instagram account of een naam. 

Het helpt met naamsbekendheid en betrokkenheid maar het zorgt met name voor verkoop van jouw product of dienst en dat is jouw uiteindelijke doel. Een onderdeel van jouw social media marketing wat echt niet kan missen. In dit E-book geef ik tips en informatie over hoe je deze leads het beste kan inzetten EN kunt genereren.

Schermafbeelding 2022-09-09 om 12.11.34.png

TEMPLATE

SOCIAL MEDIA ANALYTICS RAPPORT TEMPLATE

In deze template houd jij overzicht op welke kanalen je welke voorgangen boekt. Aan de hand van het bijhouden van de analytische gegevens.

Preset-YSLNB-voorbeeld.jpg

PRESET

LIGHTROOM PRESET (zie foto)

Download nu hier de preset die ik gebruik op mijn lifestyle account @peggyleenders - Er zit een DNG bestand in voor Mobiele Lightroom variant en een XMP voor de desktop variant. De uitleg hoe je het moet installeren zit erbij.

22.png

E-BOOK

Jouw (personal) brand is DE manier om jezelf te onderscheiden van de concurrenten. Jij bent als persoon uniek en hebt jouw eigen waarden en visies. Je wilt dit natuurlijk door laten schemeren in jouw merk en in jouw profiel. Je wilt een echte CONNECTIE met jouw volgers en je wilt dat jouw volgers jou volgen om WIE jij bent en om wat jij uitstraalt. Dit e-book gaat je helpen, jou als persoon en merk duidelijk naar voren te laten komen in de content die je gaat maken.

25.png

E-BOOK

In dit E-book geef ik informatie over het Instagram algoritme en hoe jij het leert begrijpen en erop in kan spelen, zodat jij meer bereik en volgers kan genereren.

28.png

E-BOOK

Het belang van het creëren van magnetische content voor jouw social media moet je niet onderschatten. Daarom geef ik in dit E-book tips hoe je de content kwalitatief houdt en puur focust op jouw ideale klant. In dit e-book leer jij over: Content als onderdeel van jouw social media strategie, de basis voor jouw content, auteursrechten, verhoudingen van posts, ALT teksten en SEO optimaliseren.

31.png

E-BOOK

Hoe zorg je ervoor dat je jouw content vooruit kunt plannen? Welke programma's zijn hier handig voor? In dit e-book gaan we in op Creator Studio. Het gratis programma van Facebook zelf.

34.png

E-BOOK

Wanneer iemand iets doet wat jij wilt, wordt dit een conversie genoemd. De bezoeker converteert van browsen, naar het uitvoeren van de actie die jij wilt dat ze ondernemen. Een trechter (funnel) is de reeks stappen die een bezoeker moet doorlopen voordat hij de conversie kan bereiken. Het is een proces waarbij potentiële klanten door een reeks aanbiedingen worden geleid via verkooppagina's, video's en geautomatiseerde e-mails die in principe de verkoop voor jou doen. Dit wordt voornamelijk gebruikt bij passief inkomen. Denk aan de verkoop van een cursus, membership en online masterclasses.

Benieuwd hoe jij funnels in kan zetten voor jouw online marketing? Dat leer je in dit e-book.

37.png

E-BOOK

In dit E-book geef ik je de tips en tools, om omzet te genereren via Pinterest. Als je hier nog niet bekend mee bent, zou ik zeker even doorlezen, want Pinterest kan indien het goed ingezet wordt, heel lucratief zijn!

NewPreset.jpg

PRESET

LIGHTROOM PRESET

(zie foto)

Download nu hier de preset BRIGHT - Voor de lichte Instagram Feed.  Er zit een DNG bestand in voor Mobiele Lightroom variant en een XMP voor de desktop variant. De uitleg hoe je het moet installeren zit erbij.

IMG_5567.png

PRESET

LIGHTROOM PRESET

(zie foto)

Deze preset gebruik ik zelf voor fashion related foto's. Zie voor een voorbeeld de foto hierboven.

Er zit een DNG bestand in voor Mobiele Lightroom variant en een XMP voor de desktop variant. De uitleg hoe je het moet installeren zit erbij.

23.png

E-BOOK

Ben jij momenteel bezig om jouw merk online zichtbaar te maken? In dit E-book geef ik tips hoe je jouw (personal) brand ijzersterk online neer te zetten d.m.v. storytelling. Tegenwoordig gaat het niet zomaar meer over een product of een dienst. Het gaat om het verhaal dat hierbij verteld wordt. Alles wordt tegenwoordig online gedeeld. Men is geïnteresseerd in wat anderen doen en vinden het vaak erg interessant om op de hoogte gehouden te worden van diensten of producten waar hun persoonlijke interesses liggen. Hier kun jij met jouw bedrijf op in gaan spelen.

26.png

E-BOOK

Tegenwoordig moet je wat harder werken om aan nieuwe volgers te komen. In dit E-book geef ik een stappenplan prijs hoe je via een bepaalde formule gegarandeerd ideale klanten als nieuwe volgers krijgt EN hoe je ze behoudt.

29.png

E-BOOK

In dit E-book lees je waarom het van belang is dat je een content kalender maakt, hoe je het perfecte postplan opmaakt, de strategie die jou veel tijd gaat besparen, en je ontvangt een voorbeeld content -planner en kalender.

32.png

E-BOOK

Of je nu helemaal opnieuw begint of jouw huidige social marketingstrategie wilt verbeteren, dit e-book gaat je zeker helpen. Middels de tips en tricks leer jij: jouw doelen op social media verduidelijken en jouw algemene zakelijke doelstellingen ondersteunen.

Informatie verzamelen over de concurrentie, zodat jij voorop blijft lopen in de trends. Jouw huidige status op social media controleren. Het maken of verbeteren van jouw social media - profielen. Het ontwikkelen van een doordachte content strategie en publicatieschema waar jij je aan kunt houden. Jouw voortgang monitoren en jouw strategie waar nodig aanpassen.

35.png

E-BOOK

Wist je dat er 6 manieren zijn, om van een potentiële klant een betalende klant te maken en dat dit wetenschappelijk bewezen is? 

In dit E-book leg ik uit hoe jij jouw Instagram profiel omzet in een klanten kanaal voor jouw bedrijf of persoonlijke brand.

38.png

E-BOOK

In dit E-book geef ik uitleg over de verschillende algoritme signalen die Facebook gebruikt en een aantal tips zodat jij het Facebook-algoritme het beste voor jouw Facebook Marketing kunt laten werken en hoe je hier betalende klanten uit haalt. 

Preset-peggyl-voorbeeldkopie.jpg

PRESET

LIGHTROOM PRESET

(zie foto)

Download nu hier de preset, die ik zelf gebruik voor mijn zakelijke foto's! Zie voor een voorbeeld mijn foto's op mijn Instagram! Er zit een DNG bestand in voor Mobiele Lightroom variant en een XMP voor de desktop variant. De uitleg hoe je het moet installeren zit erbij.

WAT VINDEN DE CURSISTEN?

BENIEUWD WAT KLANTEN VAN DE ONLINE ACADEMY VINDEN?

Hieronder vind je enkele recensies van klanten. Al meer dan 2500 cursisten gingen je voor!

  • Instagram

Ik ben een maand geleden met het instappakket van Peggy om wat meer grip te krijgen op het hele social media gebeuren rond mijn eigen onderneming waar ik social media pas sinds kort ben gaan toepassen. De cursus is mij goed bevallen: een actieve schrijfwijze en concrete opdrachten om je van A naar B te brengen. Eindelijk een cursus waar je iets aan hebt. Iets waar ik zelf ook voor sta in de cursussen die ik zelf aanbied. 

 

Echter, nu ik van A naar B ben gekomen met behulp van de instapcursus wilde ik de rest van het alfabet ook op orde hebben. Ik heb wat rond gekeken op Internet naar passende oplossingen, maar uiteindelijk toch weer bij Peggy en haar academy uit gekomen. De wijze waarop zij  didactische toepassingen aanwendt om informatie over te brengen blijft voor nu het meest passend bij de manier waarop ik het beste leer. Ik heb nu weer twee cursussen aangeschaft en heb deze vluchtig doorgenomen. Ik zie nu al dat ik er geen spijt van ga krijgen. 

 

Ik raad het iedereen aan om in ieder geval een cursus te proberen. 

IMG_2038.jpg
PHOTO-2020-03-01-15-50-07_edited.jpg
PHOTO-2020-02-28-10-46-51.jpg
Schermafbeelding 2021-01-02 om 11.39.43.
PHOTO-2020-02-11-16-58-41_edited.jpg
PHOTO-2020-02-17-22-19-48_edited.jpg
Instappakket-mock-up.png

KLAAR VOOR EEN BIG RETURN
OP JOUW INVESTERING?
 
Nu tijdelijk 27,- euro i.p.v. 57,- (0% BTW verlegd)! 
Met dit pakket kan jij een sterke start maken met jouw online marketing en branding voor jouw merk of bedrijf!

bottom of page