top of page

Je hebt een nieuw product of programma gecreëerd, en nu moet je dit gaan verkopen. Hoe? Dat doe je met behulp van deze planner.

LANCERING TOOLS, TEMPLATES PLANNER

Verhoog je omzet en maandelijks terugkerende betalingen door het beheersen van ijzersterke lanceertechnieken & strategieën, zodat jouw klantenbestand en bankrekening consistent blijft groeien.

De enige strategie die je ooit nodig zult hebben om een succesvolle lancering te plannen, die je ideale kopers aantrekt en zorgt voor herhaalbare cash injecties.

Nu van € 47,- voor eenmalig € 14,- 

Hey ondernemer.. wat als

online verkopen simpeler zou zijn 🤯?
 

Toen je besloot om je eigen onderneming te beginnen, had je verschillende vaardigheden in hetgeen wat je het liefste doet en waar je super goed in bent - fast forward naar vandaag, ben je er denk ik wel achter, dat dit niet de enige ballen zijn die je omhoog moet houden!

Naast je vak, ben je namelijk ook in 1 klap: marketeer, social media manager, planner, grafisch vormgever EN verkoper! Echter, om een winstgevend en duurzaam bedrijf op te zetten, is alleen goed zijn in je expertise uitoefenen niet genoeg. Je hebt tenslotte klanten nodig! De basis voor een winstgevend bedrijf is toch echt 'sales'. En hoe beter jij hierin bent, hoe meer succes je gaat behalen met je bedrijf. Ik snap dat verkopen misschien wel helemaal niet je ding is, maar als solopreneur, moeten we deze hoed helaas erg vaak opzetten.

In deze planner ga ik je laten zien hoe je jouw nieuwe dienst / product kunt verkopen door middel van een lancering. Je kunt namelijk een super goed product, cursus of dienst hebben neergezet, als niemand dit ziet, zal je natuurlijk ook niet verkopen.

vermenging

WAT ALS JE
 

JOUW LANCERING...

 

...onder de knie hebt!

 

​💰 Je kunt zelfverzekerd en overtuigend lanceren, omdat je precies weet WELKE tools en strategieën je moet hanteren om je lancering te laten slagen.

 

💰 Je weet precies HOE je jouw ideale klant moet opwarmen en triggeren om te investeren in hetgeen wat jij aanbiedt. Je hebt de klantreis namelijk kraakhelder.

 

💰 Je leert je aanbod te promoten op een manier die niet aanvoelt als promoten. Je klant maakt een goed doordachte beslissing, omdat je hen alle tools geeft om voor zichzelf te bepalen of jouw aanbod juist is.

 

💰 Je hebt een framework geoptimaliseerd, die je lancering ondersteunt, zodat je lead in elke fase op de juiste manier geboeid en gemotiveerd wordt, tot ze buy-ready zijn.

StudioPhylicia_Peggy_76.jpg
"Cheers to many more sales to come!"
Mosterdkleurige Sjaal

Het is er allemaal voor jou om te benutten en aan te passen aan je huidige aanbod en elk toekomstig aanbod daarna... rinse and repeat

 

💰 Breng de klantenreis in kaart, zodat je hier op kunt inspelen in je communicatie.

 

💰 Bouw autoriteit en vertrouwen op door het bepalen van de problemen, de behoeftes en de transformatie van je klanten.

 

💰 Creëer de juiste tijdlijn voor jouw lancering gebaseerd op mijlpalen en opwarm periodes.

 

💰 Je weet precies wanneer je WAT moet introduceren, zodat elke handeling voor je lead vanzelfsprekend is.

 

💰 Breng op precies het juiste moment de juiste korting en/of bonus uit en zie hoe je publiek enthousiast meedoet, wetende dat ze net een geweldige deal hebben gesloten.

💰 Creëer eerlijke urgentie en FOMO om je aanbod te lanceren.

DEZE STRATEGIEËN
RESULTEREN IN:
2.png

Let me tell you this...

Deze klanten zijn je voor gegaan...

"Deze planner heeft me geholpen een effectief lanceringplan uit te stippelen, dat me in staat stelde om op dag 1 van mijn pre-lancering 14 verkopen te realiseren en dat voordat ik het aanbod op Social Media had gezet. Dit was de meest ontspannen en LEUKE lancering tot nu toe!"

"Door de drie mijlpalen, wist ik veel beter hoe ik mijn leads moest opwarmen. Hier had ik nooit zo naar gekeken. Ik voelde tijdens de lancering van mijlpaal 2 al dat ik goed op weg was, want de deelnemers waren super enthousiast! Voordat ik lanceerde en de deuren open gingen, had ik al 6 geïnteresseerden! En dat voor een high-ticket aanbod!"

"Ik verkocht na het implementeren van de strategieën al 10x mijn aanbod na de masterclass - toen waren de deuren nog niet open!"

Creëer een lead-pijplijn die blijft stromen door de verschillende betrokkenheidstactieken toe te passen die bewezen effectief zijn. Vergroot je publiek en potentiële klanten door te leren hoe je tijdens deze evenementen kunt hosten en posten, terwijl je potentiële klanten terug leidt naar jouw platform.

Tegen de tijd dat je de deuren gaat openen, zul je je kalm, vertrouwd en vol in controle voelen.

En wat betreft je publiek? Ze zullen enthousiast wachten om toegang tot je product, dienst of cursus te krijgen. Omdat gedurende je hele live lanceringpromotie, je met absolute duidelijkheid bevestigde dat jouw aanbod het antwoord is op hun diepgewortelde verlangens.

StudioPhylicia_Peggy_18.jpg

IS DIT GESCHIKT VOOR JOU?
 

DE LANCEER

PLANNER IS VOOR JOU WANNEER...

 

💸 Je hebt een dienst, cursus, programma, groep, mastermind (een op expertise gebaseerd aanbod of dienst) die je wilt verkopen. Géén webshops.

 

💸 Je wilt niet alleen leren hoe je een lancering moet plannen, maar hoe je jouw aanbod OVERAL verkoopt (DM, E-mail, Landingspagina etc.).

 

💸 Je wilt in staat zijn om je aanbod te vertalen naar de klantreis, zodat je elk aanbod in je suite kunt lanceren.

 

💸 Je wilt alles weten over goede lanceertactieken, pre-lancering en after-sales, zodat jij je leads 100% begrijpt EN begeleidt.

 

💸 Je wilt leren hoe je kunt lanceren op een authentieke manier (jouw manier) en vanuit een makkelijke en vriendelijke flow.

 

💸 Je bent klaar om obstakels te overwinnen, kansen te creëren, samenwerkingen op te zetten en terugkerende klanten te ontvangen.

Met de bewezen methodes in deze planner, zal elke lead die door jouw lanceerproces komt, begrijpen waarom ze tot jou en jouw aanbod werden aangetrokken.

Wat resulteert in een - "Wanneer kunnen we beginnen?"

Over mij, Peggy

 

Met meer dan 10+ jaar ervaring in online marketing en sales, help ik ondernemers met het creëren van een strategisch marketing- en merkverhaal dat niet alleen fascineert, maar ook converteert. Mijn expertise ligt in het ontwikkelen van een winstgevende online strategie.

Met mijn sterke focus op online marketing strategieën en verkopen, heb ik al meer dan 600+ coaching gesprekken gevoerd met 1:1 klanten en meer dan 3000 online cursussen en programma's verkocht. Nu is het jouw beurt om te profiteren van mijn bewezen methoden en successtrategieën.

Deze planner biedt jou de tools, strategieën en kennis die je nodig hebt om van jouw online bedrijf een succes te maken en op te schalen. Het is jouw kans om te leren hoe je lanceringen effectief kunt inzetten, te ontdekken hoe je jouw aanbod kunt optimaliseren en presenteren.

Laat mij je helpen je lanceerproces te optimaliseren, zodat je jouw aanbod voor zoveel mogelijk ideale klanten kunt presenteren.

 

Ik help je met het het combineren van jouw expertise en aanbod met een verkoopstrategie.

Waar wacht je nog op? Verkopen zul je toch moeten, dan kun je er maar beter ijzersterk in zijn en comfortabel bij voelen ;).

Liefs, Peggy

StudioPhylicia_Peggy_19.jpg

Wat kun je verwachten van de planner?

Gebruik voor verschillende soorten aanbod
 

Denk aan:
Done-for-you pakketten
Do-it-Yourself Cursussen
Done-with-you trajecten

Gestructureerde planning

 

Lanceringen omvatten een veelheid aan bewegende onderdelen. Het biedt een gestructureerd kader, waarmee je jouw gedachten, acties en tijdlijnen systematisch kunnen organiseren.

Klantenreis + aanbod blueprint

 

Je aanbod uitwerken voor verkoop aan de hand van de klantenreis en het meest passende oplossingen.

Gericht marktonderzoek

Het begrijpen van jouw publiek is cruciaal. Markt Onderzoek Checklist zorgt voor grondig onderzoek en helpt bij het creëren van een op maat gemaakt aanbod, die diep resoneert met je ideale klant.

Strategie en bijhouden van mijlpalen

De Mijlpaalstrategie en Mijlpalen Checklist + Werkboek helpen bij het stellen van duidelijke doelstellingen, het opsplitsen ervan in haalbare stappen, en het effectief bijhouden van de voortgang.

Wachtlijst- en Early Bird-strategieën:Wachtlijst- en Early Bird-strategieën:

Het betrekken van potentiële klanten voor de lancering is essentieel. De Wachtlijststrategie en de Checklist voor Early Bird-promoties helpen bij het creëren van anticipatie en urgentie onder het publiek.

E-mailreeksen en funnels

 

Templates voor e-mailreeksen en funnels stroomlijnen communicatie en begeleiden leads door de koopreis, wat de betrokkenheid en conversies verbetert.

Checklijsten

De algemene lancering checklist fungeert als een uitgebreide gids en zorgt ervoor dat er geen cruciale stappen worden overgeslagen tijdens het gehele lanceringproces.

Background - website.png
Recensie Peggy LeendersRecensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy LeendersRecensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders
Recensie Peggy Leenders

NU VOOR EEN BELACHELIJKE INVESTERING... LETTERLIJK EENMALIG € 14,-

Wat heb je te verliezen? Niet tevreden? Geld terug. 💸

 

​Maar je gaat mij echt niet vertellen, dat je deze investering er niet x 50 x 100 x 1000 uit gaat halen. Want trust me - als je deze planner volgt, dan bezit je alle tools en strategieën, om je eerstvolgende lancering te skyrocken! En laat mij dan vooral weten, wat het resultaat is!!

+ je ontvangt er nog een bonus video bij, waarin in jou alles uitleg over de strategie en hoe je dus de planner het beste kunt inzetten.

Worth... priceless. You're welcome.

StudioPhylicia_Peggy_22.jpg
NL Lanceringsplanner - Ads  Mock-ups.png

KLAAR VOOR EEN BIG RETURN
OP JOUW INVESTERING?

Nu van € 47,- voor eenmalig 14,-

bottom of page