top of page

Automatiseer en structureer jouw bedrijf voor meer omzet en vrijheid


Als je je gefrustreerd voelt elke keer dat je tijd inruilt voor geld, 24/7 druk bezig bent om nieuwe klanten aan boord te krijgen, en geen tijd meer hebt om AAN je bedrijf te werken...

... dan is het tijd om jouw processen te vereenvoudigen, te automatiseren en een bedrijf op te zetten die voor jou werkt! Ik heb mijn tips en tricks gebundeld in een nieuw e-book.Middels dit e-book leer ik je hoe je jouw bedrijf optimaliseert, structureert en versimpelt voor meer vrijheid en meer omzet.


Wat lees je allemaal in dit e-book?


1. In het e-book gaan we het hebben over hoe je op de juiste manier naar jouw klant communiceert in de juiste fase van hun klantenreis.
Het heeft allemaal te maken met de juiste communicatie op het juiste moment.


Je kunt proberen een cursus over het lanceren van een product of dienst te verkopen... maar als je publiek niet eens een duidelijk product of dienst heeft... zien ze niet de drang om je cursus te kopen. Ze hebben andere problemen die ze eerst moeten oplossen.


Je kunt proberen een programma over mindset te verkopen aan mensen die willen afvallen... maar als je volger niet eens WEET dat succesvol afvallen een onderdeel is van hun mindset... zul je moeite hebben met verkopen.


Mijn punt is ... je moet een product of dienst hebben voor ELKE fase van de klantreis en je moet het op het juiste moment COMMUNICEREN.


2. In dit e-book gaan we dus ook kijken HOE je een product of dienst kunt ontwikkelen waar behoefte aan is ( jouw product suite) vanuit jouw ideale klant en hoe je dit kunt aanbieden in elke fase van de klantenreis (customer journey).


3. Ook ga ik je leren HOE je jouw aanbod kunt valideren, zodat je geen tijd en moeite stopt, in een aanbod dat uiteindelijk niemand wilt.


4. Ook nemen we een kijkje in het brein van jouw klant. De aankoop psychologie. Wanneer is jouw klant klaar om te kopen en door WELKE fases gaat jouw klant heen? Ik leg je uit wanneer iemand er klaar voor is om te kopen en op welk moment JIJ jouw aanbod moet presenteren.


5. En last but not least, WAAROM je bedrijf automatiseren jou veel meer rust en vrijheid geeft.


Dus.. als jij ook graag jouw bedrijf versimpelt, meer omzet wilt genereren en meer vrijheid wilt ervaren, lees dan vooral het e-book!Op jouw succes, Peggy

Comments


Lees meer...
bottom of page