Genereer meer online verkopen voor je cursus, programma of online dienst
top of page

Genereer meer online verkopen voor je cursus, programma of online dienst



Vaak zijn we continu opzoek naar nieuwe leads en vergeten we eigenlijk de mensen die al een lead zijn, maar bijvoorbeeld niet zijn ingestapt in je programma, cursus of DFY service een tijdje terug. Deze mensen hebben langer de tijd nodig om opgewarmd te worden, om je te vertrouwen etc. Dus geef ze die extra tijd, maar vergeet ze daarna niet!


Waar vind je nou al deze oude leads? In deze post geef ik je een aantal tips met wat je deze week moet doen om meer verkopen te genereren.

Zoek al je oude leads:
  • Oude wachtlijst voor je programma of dienst (de mensen die niet zijn ingestapt)

  • Mensen die jou in het verleden hebben gemaild over je aanbod

  • Mensen die interesse hebben getoond in je content of in je aanbod zelf

  • Mensen die NIET gekocht hebben tijdens je laatste live lancering / deal, maar wel op je e-mail lijst ingeschreven blijven en je blijven volgen op social media (er is dus nog behoefte naar een oplossing).

  • Mensen die ingeschreven stonden op je evergreen funnels maar uiteindelijk de hele automatisering hebben doorlopen

  • Mensen die al een van jouw programma’s of diensten hebben afgenomen en nu klaar zijn voor de volgende

  • Mensen die zich hebben aangemeld voor je gratis weggever en /of workshop

  • Mensen die op je maillijst staan en regelmatig op je links klikken die naar je aanbod gaan

  • Mensen met wie je contact hebt opgenomen of hebt deelgenomen aan je marktonderzoek en geen klant zijn

  • Mensen die hebben gestemd op peilingen in je stories die verband houden met het onderwerp van jouw aanbod, regelmatig reageren op jouw inhoud enz.

Stuur ze een persoonlijke e-mail of social media verzoek/bericht en nurture ze hier verder. Ga gesprekken aan, zoek haakjes om het gesprek op gang te krijgen.

Het is van belang dat jouw inhoud opnieuw voor hen verschijnt. Wellicht is NU wel de juiste tijd om die samenwerking met jou aan te gaan. Soms hebben mensen net dat extra zetje onder hun kont nodig om die beslissing te maken.

Wil je meer van dit soort tips en een concreet plan om meer verkopen te genereren met jouw online diensten? Tijd om 2023 jouw beste jaar ooit te maken? Ik zeg van wel!

In mijn 12 maanden groepsprogramma gaan we onder andere samen aan de slag om jouw verkoopplan voor 2023 duidelijk neer te zetten. Je krijgt alle tips, tricks en tools om je hoogste omzet ooit te genereren.


Lees meer...

ALL THINGS BUSINESS

Cursussen

Deze programma's zijn ontworpen om je een online business 'master' te maken. Ze laten je zien hoe je een magnetisch persoonlijk merk creëert, de perfecte programmasuite, geweldige inhoud maakt, leert hoe je aan je ideale klant kunt verkopen, je online cursus of programma's kunt automatiseren en nog veel meer.

MIB - Mock-up.png
Schermafbeelding 2022-06-10 om 09.51.04.png
Volg mij

ARE WE FRIENDS YET?

bottom of page