top of page

Hoe combineer je funnels en je aanbod?


Hoe combineer je funnels en je aanbod?


Allereerst moet je gaan nadenken voor welk aanbod dat je hebt in je aanbodsuite, je een funnel wilt maken. Hier heb ik overigens een gratis workshop over gegeven, de link vind je in mijn bio. Sowieso een aanrader als je ook de gratis workshop van komende week gaat volgen.


Een funnel voor een high-ticket aanbod, ziet er anders uit dan voor een low-ticket aanbod. Dit heeft alles te maken met het feit dat een aankoop voor een high-ticket, meer persoonlijke aandacht nodig heeft. Denk aan een 1:1 gesprek om iemand te kwalificeren voor je aanbod.


Ik werk altijd met vier verschillende soorten verkoop funnels op basis van prijspunten:

  • gratis weggever --> kan voor het vullen van je top of funnel

  • low-ticket --> kan als evergreen ingezet worden (zonder persoonlijke elementen)

  • mid-ticket --> verkoop van je groepsprogramma of duurdere online cursus of dienst

  • high-ticket --> voor je 1:1 of VIP diensten, met focus op persoonlijke elementen

Elke funnel moet worden ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van jouw publiek en hun koopgedrag voor die investering.

In mijn LIVE workshop die ik aankomende woensdag om 10:00 geef, ga ik al deze funnels met je bespreken. Hoe zorg je er nou voor dat je funnels GOED geoptimaliseerd zijn en hoe ziet zo'n funnel er nou uit?


Ik ga uitgebreid alle 6 de funnels met je bespreken inclusief voorbeelden, tips en tricks en to-do's. Je ontvangt een werkboek om je eigen funnels uit te werken.


Het wordt echt heel waardevol. Ben jij erbij? Het is gratis.


Comments


Lees meer...
bottom of page