top of page

Maak van jouw podcast je nr 1 lead magneet! Workshop door Kisha Canwood.Als online ondernemers streven we altijd naar groei en uitbreiding van ons bedrijf. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om ons publiek te bereiken, ons merk te versterken en onze expertise te delen. Een van de meest effectieve methoden om dit te bereiken is via podcasts. En vandaag hebben we fantastisch nieuws voor jou! Binnen het jaarprogramma / groepsprogramma Business Expansion Suite, samengesteld door Peggy Leenders, komt de gerenommeerde podcast-expert Kisha Canwood een exclusieve workshop geven over podcasts voor online ondernemers.


Kisha Canwood - De Podcast Guru: Kisha Canwood is een gevestigde naam in de wereld van podcasts en heeft haar sporen verdiend als een van de meest gevraagde experts op dit gebied. Met haar uitgebreide ervaring en diepgaande kennis heeft ze talloze ondernemers geholpen om hun merk te versterken, een loyaal publiek op te bouwen en hun bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.


Wat je kunt verwachten: Tijdens de workshop van Kisha Canwood binnen de Business Expansion Suite wordt je ondergedompeld in de wereld van podcasts. Van het opzetten van je eigen podcaststudio tot het creëren van boeiende content en het vergroten van je luisterpubliek, Kisha deelt haar beste strategieën, tips en trucs om jouw podcastavontuur succesvol te maken.

  • Leer hoe je een overtuigend podcastconcept ontwikkelt dat resoneren met jouw doelgroep.

  • Ontdek technische aspecten zoals opnameapparatuur, editing-software en het gebruik van de juiste geluidseffecten.

  • Leer hoe je boeiende interviews afneemt en fascinerende verhalen vertelt die je luisteraars betrekken.

  • Krijg inzicht in de beste manieren om je podcast te promoten en een loyale gemeenschap op te bouwen.

  • Leer hoe je jouw podcast kunt monetariseren en omzet kunt genereren via sponsordeals en advertenties.

Business Expansion Suite: Een Jaarprogramma dat jouw groei stimuleert: De workshop van Kisha Canwood is slechts een van de vele exclusieve expert masterclasses en workshops binnen het jaarprogramma / groepsprogramma Business Expansion Suite. Samengesteld door Peggy Leenders, een autoriteit op het gebied van online ondernemen, biedt dit programma waardevolle kennis en middelen om jouw online bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.


Of je nu een startende ondernemer bent die zijn eerste stappen zet in de online wereld of een doorgewinterde professional die zijn bedrijf naar het volgende niveau wil tillen, de Business Expansion Suite biedt je de tools en begeleiding die je nodig hebt. Het programma omvat verschillende onderwerpen, zoals marketingstrategieën, verkoopfunnels, sociale media, financiële planning en nog veel meer, allemaal gepresenteerd door toonaangevende experts in hun vakgebied.


Meer lezen over Business Expansion Suite? Klik hier!

Comments


Lees meer...
bottom of page