top of page
Quiz-Feestdagenachtergrond.png
Jouw Marketing Spirit is de...
FESTIVE VISIONAIR
Jij bent een waar POWERHOUSE, en het beste deel is - je herkent je eigen potentieel. Je bent super enthousiast en gemotiveerd wanneer het aankomt op je bedrijf.

Jij bent een ware Festive Visionair, iemand die gedijt tijdens de feestdagen. Jouw kenmerkende eigenschappen definiëren jou als een meester in het creëren van een buitengewone feestelijke ervaring voor jouw doelgroep.

 

Wat jou onderscheidt, is jouw buitengewone creativiteit, waarmee je steeds weer nieuwe en unieke marketingstrategieën bedenkt om mensen te verrassen en jouw omzet te verhogen. Wat jou drijft, is de pure inspiratie die je haalt uit de feestelijke sfeer en de energie die tijdens het seizoen heerst.

 

Je bent gemotiveerd door de drang om jouw doelen te bereiken en jouw marketinginspanningen te overtreffen. Visuele aantrekkingskracht staat centraal in jouw aanpak, want je begrijpt dat beelden de aandacht trekken en blijven hangen. Je legt vaak de nadruk op het creëren van visueel aantrekkelijke marketingmaterialen en content die een blijvende indruk achterlaten.

 

Jouw doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig, en je werkt intensief aan jouw marketingcampagnes om ervoor te zorgen dat ze op tijd klaar zijn. Je bent deadline-georiënteerd (ok ok.. soms gaat het mis, maar hey, that's life!) en houdt van uitdagingen.

 

Het is jouw verlangen om je eigen unieke pad te volgen tijdens de feestdagen, om je te onderscheiden van de concurrentie en je merk te laten schitteren. Dit is wat jou definieert als een Festive Visionair, en het is deze eigenschap die je zo succesvol maakt tijdens deze feestelijke periode.

Maar... let op!

Scherm­afbeelding 2023-09-27 om 14.09.25.png
WAT DIT ZEGT OVER JOU...

Je bent een ‘overdeliverer’.

 

Je wilt het liefst alles-in-1 aan je klanten aanbieden. Je wilt overdeliveren. Je wilt meer leveren, dan dat er verwacht of beloofd word. Je wilt de WOW-factor bij je klant opwekken. Alleen in deze context, is het een ‘WOW’ van overwhelming!

 

Net als de overwhelm die jij zelf ervaart bij het opzetten en implementeren van marketingacties, weet je potentiële klant nu ook niet WAAR ze moeten beginnen. Er zijn zoveel opties en mogelijkheden en wat is nou de beste optie voor hun?

Jij kan soms zo diep in de creatieve aspecten van de feestdagen duiken dat je de planning uit het oog verliest. Dit kan resulteren in last-minute stress en mogelijk gemiste kansen voor een effectieve marketingcampagne.

 

Het is belangrijk voor Festive Visionairs om hun ideeën te kanaliseren en te zorgen voor een evenwichtige focus op planning en uitvoering.

Hoe zorg je er nu voor dat jij geen feestkater hebt? Dat doe je door je cocktail zorgvuldig samen te stellen, met de juiste hoeveelheden en ingrediënten!

Jouw cocktail voor een winstgevend, succesvol festive marketing plan.

MIX IN...

Deze mix is ideaal voor jou als Festive Visionair omdat het je in staat stelt je creatieve geest te laten floreren door voldoende tijd te besteden aan zowel het plannen van je feestelijke activiteiten als het creëren van opvallende marketingcontent. Je zult ook voldoende aandacht kunnen besteden aan het ontwikkelen van unieke aanbiedingen en een doordachte lanceringstrategie.

Het voorbereiden van Cocktails
Cocktail_edited.png

30%

Tijdsplanning en vrije tijd focus

Cocktail_edited.png

35%

Je aanbod en lancering-strategie

Cocktail_edited.png

35% Zichtbaarheid en content

wat is er mogelijk?

 • Door jouw content strategisch in te zetten, zorg je ervoor dat je opvalt, je ideale klant bereikt en dus je kop boven het maaiveld uitsteekt in alle feest drukte.
   

 • Door in te spelen op de juiste timing, zorg je ervoor dat jij eerder bent dan de rest en dus een voorsprong hebt. Dit zorgt ervoor dat jij top of mind blijft en uiteindelijk verkoopt.
   

 • Door je planning en content van te voren te maken, zorg je ervoor dat je TIJDENS de feestdagen tijd overhoudt om samen met je familie leuke dingen te doen.
   

 • Je genereert een extra cash injection, mensen zijn tijdens deze periode al bewust dat alles veel geld kost. "Dit kan er dus ook nog wel bij."
   

 • Je begint volgend jaar met een sterke basis, meerdere nieuwe opdrachten, een gevuld groepsprogramma of genoeg 1:1 klanten.

Ik wil dat jij een duidelijk verkoop plan creëert voor de feestdagen, waarmee jij maximale omzet genereert EN vrije tijd overhoudt om samen met je familie te genieten.

Uiteindelijk komt het creëren van een winstgevend plan voor Q4 neer op 3 dingen:

STAP 1

Aanbod & lancerings-strategie

Hoe kunnen we ons onderscheiden van alle anderen die verkopen tijdens deze periode? Hoe zit dat met bonussen tijdens deze periode?

Is het verstandig om de prijzen te wijzigen op basis van DE FEESTDAGEN?

Wat voor soort content moet je delen in deze periode om op te vallen in de verkoop chaos?

Hoe zorg je dat je de juiste mensen bereikt wanneer iedereen content post?

STAP 2

ZICHTBAARHEID & CONTENT

STAP 3

TijdsplanninG 
& VRIJE tijd

Hoe je het allemaal voor elkaar krijgt zodat je tijd overhoudt, om samen met je familie door te brengen. Want dat is natuurlijk waar deze periode OOK om draait?

Hoe plannen we de content, aanbod en bonussen in Q4? En hoe bereid je je hierop voor?

VOORDAT WE STARTEN - houd hier rekening mee

DIT ZIJN JOUW FEESTKATERS

Te Abstract

of Mysterieus Zijn

Als Festive Visionair kan je soms te diep in mysterie duiken, waardoor de boodschap te abstract wordt voor het publiek om het te begrijpen. Dit kan verwarring veroorzaken en potentiële klanten afschrikken. 

De oplossing: Vereenvoudig je boodschap en maak deze duidelijker. Gebruik heldere en begrijpelijke taal in je marketingcommunicatie. Leg uit hoe jouw product of dienst waarde toevoegt aan het leven van de klant in eenvoudige bewoordingen.

TeVEEL FOCUS OP VISUELE CONTENT

Hoewel visuele aantrekkingskracht belangrijk is, kan je als Festive Visionair te veel nadruk leggen op het visuele aspect en de inhoud verwaarlozen. Dit kan resulteren in prachtige, maar lege marketingcampagnes.

De oplossing: Behoud een evenwicht tussen visuele aantrekkingskracht en inhoud. Zorg ervoor dat je visuele elementen de boodschap ondersteunen en de waarde van je aanbod benadrukken. Voeg duidelijke en overtuigende tekst toe aan je visuele marketingmaterialen.

WEERSTAND TEGEN VERANDERING

Omdat jij graag in controle bent over de transformatieprocessen, kun je soms weerstand bieden aan veranderingen in je marketingstrategieën. Dit kan je belemmeren om je aan te passen aan veranderende niche of doelgroep.

 

De oplossing: Sta open voor nieuwe ideeën en veranderingen in je marketingstrategie. Houd rekening met de feedback van anderen en overweeg aanpassingen om je aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.

Jouw Business Mindset blokkade

We hebben allemaal blinde vlekken. En waarschijnlijk is Shiny Object Syndrome jouw zwakte. Je houdt er niet van om in een hokje geduwd te worden. De strijd om slechts één pad te kiezen is REAL - maar je richten op één idee tegelijk, is jouw sleutel tot het enorm versnellen van je succes.

En waneer jij die basis goed hebt neergezet, zul je vooruitvliegen en stromen naar je volgende niveau, met een soort gemak waarvan je je niet eens kunt voorstellen dat het mogelijk is. Er is dus zeker mogelijkheid voor meerdere ideeën, maar pak ze 1 voor 1 aan.

Ik zeg altijd tegen mijn klanten, als je 10 verschillende dingen aanpakt tergelijkertijd, krijgen ze allemaal ook maar 10% uitkomst. Pak je 1 ding 100% aan, dan zal de uitkomst ook 100% zijn. 

Om je volgende niveau te bereiken, moet je het pad kiezen dat je op dit moment het meest inspireert en een duidelijk, doelbewust stappenplan maken om je doelen op dat volgende niveau te bereiken. Dus laten we snel aan de slag gaan!

JOUW VOLGENDE STAPPEN

STAP 1: Download jouw persoonlijke PDF roadmap hieronder!

STAP 2: Informatie zonder implementatie geeft 0 resultaat. Speciaal voor jou heb ik een cursus ontwikkelt waarin ik je stap voor stap meeneem om jouw plan uit te werken!

Mock-Up_edited.png
Festive.png

Hi & LEUK DAT JE HIER BENT!

Mijn naam is Peggy en ik help servicegerichte ondernemers die klaar zijn om een magnetische online business op te zetten met behulp van sociale media, funnels en automatisering.

Mijn levenswerk is om alle informatie die ik heb verzameld en de situaties die ik tegenkom samen te brengen. Zodat ik anderen kan opleiden en ze ook op het hoogst mogelijke niveau kan laten komen. Ik heb deze quiz met liefde (veeel tijd en energie) samengesteld en de daaruit voorkomende antwoorden en werkboeken. Net als de videos. Ik wil dat ook jij een succes wordt en mijn tips en tricks gaat toepassen.

 

Informatie ontvangen is 1 ding, implementatie is wat het succesvol maakt. Mijn gratis informatie is geen fluf. Al zeg ik het zelf. Ik heb het strategisch samengesteld, zodat jij hier daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Het is praktisch en informatief.

 

P.s Zijn we al vrienden op Instagram? Stuur mij gerust een berichtje via de DM. Ik ben heel benieuwd wat je er van vind!

P.S. DIT is wat je kunt verwachten nu je deel uitmaakt van mijn universum...

Mijn vermoeden is dat je met deze quiz begonnen bent omdat je op zoek bent naar MEER, zonder MEER te hoeven 'doen'.

Meer geld, ja, maar ook meer vrijheid, zelfvertrouwen, duidelijkheid en de mogelijkheid om een bedrijf te creëren dat in lijn is met hoe jij je leven voor je ziet.

Het is gemakkelijk om je verloren te voelen in het web dat 'business runnen' heet, alsof je doelloos rondloopt en niemand anders hebt dan die gemene stem in je hoofd, of die laatste gratis weggever om je de weg te wijzen.

Mijn doel is om je te helpen een magneet te worden voor HETGEEN waarnaar jij verlangt, je volledige briljantie te benutten, een business te runnen die amazing voelt, en op te stijgen naar je hoogst mogelijke niveau met gemak, duidelijkheid en vertrouwen.

Houd je e-mail in de gaten voor een bericht van mij, waarin ik meer zal delen over hoe je de obstakels kunt overwinnen waarmee je momenteel te maken hebt en hoe je succes op het volgende niveau kunt bereiken.

Tot ziens aan de andere kant!

bottom of page