top of page
Quiz-Feestdagenachtergrond.png
Jouw Marketing Spirit is de...
FESTIVE MINIMALIST
Jij bent de Festive Minimalist, en jouw benadering van de feestdagen en marketing is heerlijk eenvoudig en stressvrij. Terwijl anderen zich druk maken over uitgebreide campagnes en ingewikkelde voorbereidingen, kies jij voor een meer relaxte aanpak.

Voor jou zijn de feestdagen een tijd om te ontspannen en even bij te komen van alle drukte. Je hebt geen behoefte aan extravagante marketingstrategieën of overmatige planning. In plaats daarvan geniet je van je downtime en laat je de magie van de kerstperiode zijn werk doen.

 

Je marketingstrategie blijft meestal hetzelfde als anders, omdat je gelooft in de kracht van eenvoud. Je kiest voor aanbiedingen en campagnes die weinig moeite vergen en geen onnodige stress met zich meebrengen. Jouw aanpak is praktisch en stressvrij, en je houdt van de eenvoudige dingen die de feestdagen speciaal maken.

 

Contentcreatie is misschien niet je prioriteit, en je houdt van last-minute improvisatie.

 

Je hebt vertrouwen in je vermogen om de feestgeest te volgen en te genieten van het unieke avontuur dat elk feestseizoen met zich meebrengt. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Voor jou is het belangrijk om te onthouden dat jouw no-nonsense aanpak waardevol is. Terwijl anderen zich haasten en stressen, bewaar jij de rust en geniet je van de feestdagen op jouw eigen manier.

 

Je minimalistische benadering brengt een gevoel van kalmte en authenticiteit in de drukste tijd van het jaar.

Scherm­afbeelding 2023-09-27 om 14.09.25.png
WAT DIT ZEGT OVER JOU...

Als Festive Minimalist, met een ontspannen houding ten opzichte van de feestdagen, kan je soms de kans missen om je marketingboodschap effectief over te brengen.

 

Door te weinig aandacht te besteden aan zichtbaarheid en content, kun je in de drukte van de feestdagen onder de radar blijven. Het is belangrijk voor Festive Minimalists om een minimale, maar doordachte marketingstrategie te behouden om hun doelen te bereiken.

Jouw cocktail voor een winstgevend, succesvol festive marketing plan.

MIX IN...

De Festive Minimalist gedijt bij een ruime hoeveelheid vrije tijd. Hoewel je minder nadruk legt op het aanbod en de lanceringstrategie, is een degelijke focus op zichtbaarheid en content nog steeds belangrijk om je boodschap effectief over te brengen zonder te overdrijven.

Het voorbereiden van Cocktails
Cocktail_edited.png

45%

Tijdsplanning en vrije tijd focus

Cocktail_edited.png

25%

Je aanbod en lancering-strategie

Cocktail_edited.png

30% Zichtbaarheid en content

wat is er mogelijk?

 • Door jouw content strategisch in te zetten, zorg je ervoor dat je opvalt, je ideale klant bereikt en dus je kop boven het maaiveld uitsteekt in alle feest drukte.
   

 • Door in te spelen op de juiste timing, zorg je ervoor dat jij eerder bent dan de rest en dus een voorsprong hebt. Dit zorgt ervoor dat jij top of mind blijft en uiteindelijk verkoopt.
   

 • Door je planning en content van te voren te maken, zorg je ervoor dat je TIJDENS de feestdagen tijd overhoudt om samen met je familie leuke dingen te doen.
   

 • Je genereert een extra cash injection, mensen zijn tijdens deze periode al bewust dat alles veel geld kost. "Dit kan er dus ook nog wel bij."
   

 • Je begint volgend jaar met een sterke basis, meerdere nieuwe opdrachten, een gevuld groepsprogramma of genoeg 1:1 klanten.

Ik wil dat jij een duidelijk verkoop plan creëert voor de feestdagen, waarmee jij maximale omzet genereert EN vrije tijd overhoudt om samen met je familie te genieten.

Uiteindelijk komt het creëren van een winstgevend plan voor Q4 neer op 3 dingen:

STAP 1

Aanbod & lancerings-strategie

Hoe kunnen we ons onderscheiden van alle anderen die verkopen tijdens deze periode? Hoe zit dat met bonussen tijdens deze periode?

Is het verstandig om de prijzen te wijzigen op basis van DE FEESTDAGEN?

Wat voor soort content moet je delen in deze periode om op te vallen in de verkoop chaos?

Hoe zorg je dat je de juiste mensen bereikt wanneer iedereen content post?

STAP 2

ZICHTBAARHEID & CONTENT

STAP 3

TijdsplanninG 
& VRIJE tijd

Hoe je het allemaal voor elkaar krijgt zodat je tijd overhoudt, om samen met je familie door te brengen. Want dat is natuurlijk waar deze periode OOK om draait?

Hoe plannen we de content, aanbod en bonussen in Q4? En hoe bereid je je hierop voor?

VOORDAT WE STARTEN - houd hier rekening mee

DIT ZIJN JOUW FEESTKATERS

TE BESCHEIDEN ZIJN

Het streven naar bescheidenheid en authenticiteit kan soms resulteren in marketinginspanningen die te terughoudend zijn en niet voldoende de aandacht trekken. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen bescheidenheid en het delen van de unieke waardepropositie.

De oplossing: Een mogelijke oplossing is om bescheidenheid te combineren met vertrouwen. De marketinginspanningen kunnen zich richten op het benadrukken van authentieke sterke punten en unieke kwaliteiten zonder arrogant over te komen. Dit kan worden bereikt door het delen van succesverhalen, getuigenissen van tevreden klanten en de impact van jouw producten of diensten op een nederige en geloofwaardige manier te presenteren. Hierdoor kun je de aandacht trekken en tegelijkertijd trouw blijven aan jouw bescheiden waarden.

te weinig nadruk op uniek zijn

Je kan de neiging hebben om jezelf te veel te positioneren als een gewone optie zonder voldoende nadruk te leggen op wat jou uniek maakt. Het is belangrijk om de sterke punten en differentiatie duidelijk te communiceren.

De oplossing: Communiceer duidelijk wat jou anders maakt dan de concurrentie en waarom klanten voor jou moeten kiezen. Dit kan worden gedaan door middel van krachtige merkberichten, storytelling en visuele elementen die je onderscheiden van anderen in je branche. Het is essentieel om je sterke punten te laten opvallen en potentiële klanten te overtuigen dat jij de beste keuze voor hen bent.

weerstand tegen veranderingen

Omdat jij de waarden van traditionele en eenvoudige benaderingen omarmt, kan je soms weerstand bieden aan veranderingen in marketingstrategieën die nodig kunnen zijn om te blijven concurreren.

 

De oplossing: Hoewel traditionele waarden belangrijk zijn, kan het aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en technologische ontwikkelingen essentieel zijn om relevant te blijven. Het is belangrijk om bereid te zijn om te leren en te evolueren, zelfs terwijl je vasthoudt aan je kernwaarden en eenvoudige benaderingen. Het vinden van een balans tussen traditie en aanpassing kan helpen om effectiever te zijn in je marketinginspanningen.

JOUW VOLGENDE STAPPEN

STAP 1: Download jouw persoonlijke PDF roadmap hieronder!

STAP 2: Informatie zonder implementatie geeft 0 resultaat. Speciaal voor jou heb ik een cursus ontwikkelt waarin ik je stap voor stap meeneem om jouw plan uit te werken!

Mock-Up_edited.png
Festive.png

Hi & LEUK DAT JE HIER BENT!

Mijn naam is Peggy en ik help servicegerichte ondernemers die klaar zijn om een magnetische online business op te zetten met behulp van sociale media, funnels en automatisering.

Mijn levenswerk is om alle informatie die ik heb verzameld en de situaties die ik tegenkom samen te brengen. Zodat ik anderen kan opleiden en ze ook op het hoogst mogelijke niveau kan laten komen. Ik heb deze quiz met liefde (veeel tijd en energie) samengesteld en de daaruit voorkomende antwoorden en werkboeken. Net als de videos. Ik wil dat ook jij een succes wordt en mijn tips en tricks gaat toepassen.

 

Informatie ontvangen is 1 ding, implementatie is wat het succesvol maakt. Mijn gratis informatie is geen fluf. Al zeg ik het zelf. Ik heb het strategisch samengesteld, zodat jij hier daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Het is praktisch en informatief.

 

P.s Zijn we al vrienden op Instagram? Stuur mij gerust een berichtje via de DM. Ik ben heel benieuwd wat je er van vind!

P.S. DIT is wat je kunt verwachten nu je deel uitmaakt van mijn universum...

Mijn vermoeden is dat je met deze quiz begonnen bent omdat je op zoek bent naar MEER, zonder MEER te hoeven 'doen'.

Meer geld, ja, maar ook meer vrijheid, zelfvertrouwen, duidelijkheid en de mogelijkheid om een bedrijf te creëren dat in lijn is met hoe jij je leven voor je ziet.

Het is gemakkelijk om je verloren te voelen in het web dat 'business runnen' heet, alsof je doelloos rondloopt en niemand anders hebt dan die gemene stem in je hoofd, of die laatste gratis weggever om je de weg te wijzen.

Mijn doel is om je te helpen een magneet te worden voor HETGEEN waarnaar jij verlangt, je volledige briljantie te benutten, een business te runnen die amazing voelt, en op te stijgen naar je hoogst mogelijke niveau met gemak, duidelijkheid en vertrouwen.

Houd je e-mail in de gaten voor een bericht van mij, waarin ik meer zal delen over hoe je de obstakels kunt overwinnen waarmee je momenteel te maken hebt en hoe je succes op het volgende niveau kunt bereiken.

Tot ziens aan de andere kant!

bottom of page