top of page
Quiz-Feestdagenachtergrond.png
Jouw Marketing Spirit is de...
Jouw Marketing Spirit is de...
Jouw Marketing Spirit is de...
FESTIVE STRATEGIST
Jij bent een ware Festive Strateeg, een marketingexpert met een strategische focus tijdens de feestdagen. Als Festive Strateeg ben jij de master van storytelling, warme en gezellige marketingcampagnes die de emotie van de feestdagen perfect overbrengen.

Als Festive Strategist ben je een slimme planner. Je gaat niet overhaast te werk, maar je bereidt je maanden van tevoren voor op de feestdagen. Je houdt van een gezellige sfeer en ontspanning. Dit geeft aan dat je de waarde van rust begrijpt.

Je legt de nadruk op storytelling en het opwekken van emoties bij je publiek. Je gelooft in authentieke en emotionele content als jouw geheime wapen om een diepe connectie te maken. Je hebt oog voor detail en bent goed in het plannen van je marketingstrategieën. Je bent toegewijd aan je campagnes en zorgt ervoor dat je op tijd klaar bent.

Je waardeert de kracht van menselijke verbindingen en streeft ernaar een gezellige en betekenisvolle feestelijke sfeer te creëren in je marketinginspanningen. Als Festive Strategist ben jij de meester in het vertellen van verhalen en het raken van de harten van je publiek, wat de sleutel is tot het aantrekken van ideale klanten en het genereren van meer verkopen tijdens de feestdagen.

Scherm­afbeelding 2023-09-27 om 14.09.25.png
WAT DIT ZEGT OVER JOU...

Je bent een beetje een ‘Controlfreak’.

 

Voor de Festive Strateeg kan de feestdagen een periode van intense planning en streven naar perfectie zijn. Jij omarmt de drukte en de uitdagingen die gepaard gaan met het creëren van doordachte marketingcampagnes. Je bent een planner in hart en nieren, met een scherp oog voor detail en een niet-aflatende toewijding aan het bereiken van je doelen.

Maar hier komt het interessante: Festive Strateegs kunnen af en toe een beetje 'Controlfreaks' worden. Jouw drang naar perfectie en het beheersen van elk aspect van jouw marketingstrategie kan leiden tot een gebrek aan flexibiliteit. Zo kun je zo gefocust zijn op jouw uitgestippelde koers dat je spontane kansen en creatieve impulsen over het hoofd ziet.

 

Deze neiging om alles tot in de puntjes te willen plannen en beheersen, kan je belemmeren om je aan te passen aan onverwachte wendingen in je niche of nieuwe mogelijkheden die zich voordoen.

Daarom is het belangrijk voor jou om te onthouden dat flexibiliteit en ruimte voor creativiteit even waardevol zijn als een goed doordachte strategie.

 

Soms kunnen de meest briljante ideeën ontstaan in een moment van spontaniteit. Het is cruciaal om open te staan voor nieuwe benaderingen en te beseffen dat niet alles volgens plan hoeft te verlopen om succesvol te zijn. Door een evenwicht te vinden tussen planning en flexibiliteit, kun jij het beste van beide werelden benutten en jouw marketinginspanningen naar nieuwe hoogten brengen tijdens de feestdagen.

Jouw cocktail voor een winstgevend, succesvol festive marketing plan.

MIX IN...

Als Festive Strateeg kun je je het beste richten op een grondige tijdsplanning om de drukte van de feestdagen te beheren. Daarnaast is een evenwichtige verdeling tussen aanbod- en lanceringstrategie en zichtbaarheid en content van cruciaal belang om je marketingstrategie effectief te laten verlopen.

Het voorbereiden van Cocktails
Cocktail_edited.png

40%

Tijdsplanning en vrije tijd focus

Cocktail_edited.png

30%

Je aanbod en lancering-strategie

Cocktail_edited.png

30% Zichtbaarheid en content

wat is er mogelijk?

 • Door jouw content strategisch in te zetten, zorg je ervoor dat je opvalt, je ideale klant bereikt en dus je kop boven het maaiveld uitsteekt in alle feest drukte.
   

 • Door in te spelen op de juiste timing, zorg je ervoor dat jij eerder bent dan de rest en dus een voorsprong hebt. Dit zorgt ervoor dat jij top of mind blijft en uiteindelijk verkoopt.
   

 • Door je planning en content van te voren te maken, zorg je ervoor dat je TIJDENS de feestdagen tijd overhoudt om samen met je familie leuke dingen te doen.
   

 • Je genereert een extra cash injection, mensen zijn tijdens deze periode al bewust dat alles veel geld kost. "Dit kan er dus ook nog wel bij."
   

 • Je begint volgend jaar met een sterke basis, meerdere nieuwe opdrachten, een gevuld groepsprogramma of genoeg 1:1 klanten.

Ik wil dat jij een duidelijk verkoop plan creëert voor de feestdagen, waarmee jij maximale omzet genereert EN vrije tijd overhoudt om samen met je familie te genieten.

Uiteindelijk komt het creëren van een winstgevend plan voor Q4 neer op 3 dingen:

STAP 1

Aanbod & lancerings-strategie

Hoe kunnen we ons onderscheiden van alle anderen die verkopen tijdens deze periode? Hoe zit dat met bonussen tijdens deze periode?

Is het verstandig om de prijzen te wijzigen op basis van DE FEESTDAGEN?

Wat voor soort content moet je delen in deze periode om op te vallen in de verkoop chaos?

Hoe zorg je dat je de juiste mensen bereikt wanneer iedereen content post?

STAP 2

ZICHTBAARHEID & CONTENT

STAP 3

TijdsplanninG 
& VRIJE tijd

Hoe je het allemaal voor elkaar krijgt zodat je tijd overhoudt, om samen met je familie door te brengen. Want dat is natuurlijk waar deze periode OOK om draait?

Hoe plannen we de content, aanbod en bonussen in Q4? En hoe bereid je je hierop voor?

VOORDAT WE STARTEN - houd hier rekening mee

DIT ZIJN JOUW FEESTKATERS

Te Veel Emotie, Te Weinig Feiten

De drang om boeiende verhalen te vertellen kan soms leiden tot het verlies van focus op de belangrijkste boodschap. Het is belangrijk om de marketingdoelen niet uit het oog te verliezen.

De oplossing: Selecteer zorgvuldig welke verhalen en content je wilt delen en houd rekening met de relevantie voor je boodschap. Minder kan meer zijn, zolang de verhalen krachtig en betekenisvol zijn. Definieer duidelijk je marketingdoelen en boodschap voordat je begint met storytelling.

TeVEEL FOCUS STRATEGIE

Omdat jij graag in controle bent over de transformatieprocessen, kun je soms weerstand bieden aan veranderingen in je marketingstrategieën. Dit kan je belemmeren om je aan te passen aan veranderende niche of doelgroep.

 

De oplossing: Sta open voor nieuwe ideeën en veranderingen in je marketingstrategie. Houd rekening met de feedback van anderen en overweeg aanpassingen om je aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.

HANDEL IN HET NU

Als Festive Strategist zit je misschien al met je hoofd bij Januari Q1. Zorg ervoor dat je focus houd op Q4 en handel in het NU.

 

De oplossing: Focus op het behalen van de KPI's voor de feestdagen. Vraag jezelf altijd af: wat moet ik NU doen om meer klanten te krijgen? Het kan zijn dat je vooraf geplande strategie niet helemaal klopt. Dus ga kijk elke week of je 'on track' bent.

JOUW VOLGENDE STAPPEN

STAP 1: Download jouw persoonlijke PDF roadmap hieronder!

STAP 2: Informatie zonder implementatie geeft 0 resultaat. Speciaal voor jou heb ik een cursus ontwikkelt waarin ik je stap voor stap meeneem om jouw plan uit te werken!

Mock-Up_edited.png
Festive.png

Hi & LEUK DAT JE HIER BENT!

Mijn naam is Peggy en ik help servicegerichte ondernemers die klaar zijn om een magnetische online business op te zetten met behulp van sociale media, funnels en automatisering.

Mijn levenswerk is om alle informatie die ik heb verzameld en de situaties die ik tegenkom samen te brengen. Zodat ik anderen kan opleiden en ze ook op het hoogst mogelijke niveau kan laten komen. Ik heb deze quiz met liefde (veeel tijd en energie) samengesteld en de daaruit voorkomende antwoorden en werkboeken. Net als de videos. Ik wil dat ook jij een succes wordt en mijn tips en tricks gaat toepassen.

 

Informatie ontvangen is 1 ding, implementatie is wat het succesvol maakt. Mijn gratis informatie is geen fluf. Al zeg ik het zelf. Ik heb het strategisch samengesteld, zodat jij hier daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Het is praktisch en informatief.

 

P.s Zijn we al vrienden op Instagram? Stuur mij gerust een berichtje via de DM. Ik ben heel benieuwd wat je er van vind!

P.S. DIT is wat je kunt verwachten nu je deel uitmaakt van mijn universum...

Mijn vermoeden is dat je met deze quiz begonnen bent omdat je op zoek bent naar MEER, zonder MEER te hoeven 'doen'.

Meer geld, ja, maar ook meer vrijheid, zelfvertrouwen, duidelijkheid en de mogelijkheid om een bedrijf te creëren dat in lijn is met hoe jij je leven voor je ziet.

Het is gemakkelijk om je verloren te voelen in het web dat 'business runnen' heet, alsof je doelloos rondloopt en niemand anders hebt dan die gemene stem in je hoofd, of die laatste gratis weggever om je de weg te wijzen.

Mijn doel is om je te helpen een magneet te worden voor HETGEEN waarnaar jij verlangt, je volledige briljantie te benutten, een business te runnen die amazing voelt, en op te stijgen naar je hoogst mogelijke niveau met gemak, duidelijkheid en vertrouwen.

Houd je e-mail in de gaten voor een bericht van mij, waarin ik meer zal delen over hoe je de obstakels kunt overwinnen waarmee je momenteel te maken hebt en hoe je succes op het volgende niveau kunt bereiken.

Tot ziens aan de andere kant!

bottom of page