top of page

Yes, kijk de workshop direct hieronder!

Begin direct met het vormgeven van jouw aanbodsuite! Je kunt het werkboek hieronder downloaden. Daarnaast ontvang je inloggegevens vanuit Kajabi, want in de academy staat nog een verrassing op je te wachten. Naast de workshop vind je namelijk ook 3 andere workshops! Zodat jij DIRECT een goede basis neer kunt zetten.
 
De e-mail vanuit Kajabi met de informatie over toegang verschaffen tot de online academy, zou binnen een paar minuten in je inbox moeten arriveren. (Thank you automation ;) - Niks ontvangen? Bekijk je spambox. Niet in je spam? Stuur mij dan even een berichtje! 

PeggyBranding13.jpg

VERRASSING!

Als je straks samen met mij aan je winstgevende aanbod suite gaat werken, is het verstandig om te begrijpen HOE je jouw aanbod in een online funnel gaat aanbieden / verkopen. Dus, wanneer je inlogt in de academy, vind je al mijn workshops, om ook hier direct mee aan de slag te gaan!

 

Namelijk onder andere mijn workshop:  

"Creëer jouw eigen winstgevende verkoop funnel die zorgt voor een hogere omzet en groei" 

Wanneer een aankoop een grote impact op je leven heeft, ga je een uitgebreide reis maken. Je denkt veel na over de beslissing en je hebt tijd nodig om alle stappen te verwerken. Denk aan een hoge investering.

 

Als de aankoop klein is, zoals het kopen van snoep, is er hoogstwaarschijnlijk geen reis.. je beslist ter plaatse of je snoep wilt ja of nee.

 

Wanneer je met funnels werkt, kun je deze funnel in principe over de natuurlijke klantreis van een klant heen leggen.

 

▶️ Zo versnel je het koopproces

▶️ En probeer je ervoor te zorgen dat ze jou kiezen / voor je winnen, voordat het TIJD is om zelfs ook maar te kiezen.

 

Bedenk eens hoe jij van volgers klanten maakt.

 

Heb je een intentionele funnel, of wacht je tot hun natuurlijke klantreis bij jou terechtkomt?

 

Als je hulp nodig hebt bij het implementeren van een ijzersterke funnel die ervoor zorgt dat je ideale klant zich aanmeldt, en aan het einde van de reis verwijst je ideale klant je naar nieuwe klanten?

Zorg dan dat je deze workshop kijkt!

VRAGEN? Stuur mij een DM!

Zijn we al vrienden op Instagram?
 

bottom of page