top of page

5 stappen om je aanbod te verkopen via InstagramHulp nodig met verkopen via sociale media? Zie deze stappen in deze blogpost als jouw Sociale Media hulp!


Stap 1: Focus op 1 core aanbod. Kies het aanbod waar jij deze maand op wilt focussen. Zorg ervoor dat je content voor deze maand ook op dit aanbod focust. Ook al je gesprekken gaan over dit core aanbod.


ALLES focust op dit core aanbod. Zorg dat je niks anders tussendoor promoot. Dit zorgt ervoor dat je focus niet 100% bij dit ene aanbod ligt. Ook zorgt dit voor onduidelijkheid bij je klanten. En als er iets NIET verkoopt, is het onduidelijkheid.


Stap 2: Werk aan meer verkeer. Zorg er alleen voor dat je zichtbaar bent voor het JUISTE publiek. Ga samenwerkingen aan mensen die jouw ideale klant als publiek hebben maar niet je directe concurrent zijn. Zorg ervoor dat je top of funnel gevuld wordt met potentiële leads.

Je kunt nog zo’n GOED aanbod hebben, als niemand dit ziet, heb je er niks aan. Wat ik vaak fout zie gaan bij klanten, is dat ze een super goed aanbod hebben, en in het begin gaan ze dit promoten en krijgen ze hun eerste klanten. Echter, na een tijdje lopen ze tegen een opgedroogd poeltje potentiële leads aan. Hun publiek is verzadigd en de hot leads, zijn al klant. Ze hebben al die tijd gefocust op verkopen, in plaats van een publiek opbouwen. Dan houdt het een keer op.


Je moet ALTIJD zorgen dat je een publiek op blijft bouwen. Het vullen van je top of funnel met potentiële leads is KEY!

Stap 3: Zorg dat je autoriteit opbouwt omtrent je aanbod. Jij bent de EXPERT. De go-to persoon. Hoe ga je ervoor zorgen dat mensen jou als expert zien?


Wat maakt jouw geloofwaardig? Waarom zouden ze jou op je woord geloven? Hoe kom jij aan je kennis en expertise? Laat dat zien.


Stap 4: Verkopen. HOE ga je jouw aanbod verkopen? Call to actions, strategie gesprekken, online webinar, masterclass, e-mailmarketing of een combinatie? Vind de juiste lancering strategie die voor JOU werkt. Liever geen live masterclass of workshop? Er zijn genoeg andere manieren om een publiek te bereiken.


Stap 5: Je onboarding proces. Denk aan het proces, wat gebeurt er als iemand klant wordt? Is het geautomatiseerd? Hoe is de klantreis? Hoe volg jij je klanten op? Denk aan het optimaliseren van de klanten ervaring en zorg ervoor dat het betaalproces simpel werkt met 0 blokkades.


Zit er ergens een error in je betaalproces, of moeten klanten 1 stap teveel doen? Dit kan al zorgen dat ze afhaken.


Deze maand kun je focussen op deze 5 stappen. Echter, is het noodzaak dat elke stap 100% klopt en geanalyseerd wordt. Daarna ga je de stap versimpelen, optimaliseren en opnieuw implementeren.


Dit is de KEY tot succes. Testen, trial en error, aanpassen en opnieuw toepassen. Alleen op deze manier weet jij wat voor JOU werkt. Want wat voor mij hoeft te werken, hoeft niet voor jou te werken.

Daarom geef ik je de tools en kennis om het zelf te implementeren, op manieren die voor jou werken en die bij jou en je aanbod passen.


Wil jij precies weten HOE je elke stap perfectioneert, uitwerkt, optimaliseert en implementeert?


In mijn 12 maanden groepsprogramma gaan we onder andere samen aan de slag om jouw verkoopplan voor 2023 duidelijk neer te zetten. Je krijgt alle tips, tricks en tools om je hoogste omzet ooit te genereren. En uiteraard sociale media hulp. In ieder geval, alle tools om je op weg te helpen!


Je bent jezelf dankbaar over een jaar, met de stappen die je hebt gezet door NU actie te ondernemen. Je gaat jouw succes niet langer uitstellen.


Tijd voor actie! Spreek ik jou binnenkort? :) Je kunt al starten vanaf €97,- (BTW verlegd) met de feestdagen deal!


Liefs, PeggyP.s. Wil je even proeven van mijn expertise? Ik heb een gratis workshop beschikbaar gesteld. ​ "Creëer & optimaliseer een succesvolle aanbod suite voor meer omzet en groei"

Aan het einde van deze workshop heb jij een duidelijke offer suite, een duidelijke customer journey en weet je hoe jij jouw klanten succesvol door jouw verschillende soorten aanbod kunt laten gaan, zodat je de lifetime value (omzet) verhoogt per klant, en ze de beste resultaten laat behalen (transformaties).

Je ontvangt een werkboek, zodat je alles direct kunt implementeren. Gratis aanmelden? Dat kan hier!

Comments


Lees meer...
bottom of page