top of page

Genereer 500 extra leads met deze 16 direct toepasbare tips


Genereer 500 extra leads in 30 dagen
Genereer 500 extra leads in 30 dagen

Ik zeg altijd tegen mijn klanten, je TOF (top of funnel) is in je bedrijf eigenlijk een van de allerbelangrijkste elementen. Want zonder een gevulde TOF, ziet niemand wat je doet en heb je uiteindelijk geen leads meer. Daarom moet je deze altijd blijven aanvullen.


In deze blogpost geef ik je 16 tips die je direct kan toepassen om binnen 30 dagen zoveel mogelijk bereik en nieuwe leads te genereren!​​

Hierbij een paar redenen waarom het belangrijk is om je top of funnel actief te vullen:


1️⃣ Vergroting van je bereik: Door je top of funnel te vullen, vergroot je het aantal mensen dat in aanraking komt met jouw merk en jouw content. Dit betekent dat je jouw bereik uitbreidt en meer potentiële klanten aantrekt.

2️⃣ Creëren van bewustzijn: De top of funnel is het stadium waarin mensen voor het eerst kennismaken met jouw bedrijf. Door je funnel te vullen, creëer je bewustzijn rondom jouw merk, producten of diensten. Dit helpt potentiële klanten om te weten dat je bestaat en wat je te bieden hebt.

3️⃣ Opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid: Het consistent delen van waardevolle content en het actief engagen met je publiek in de top of funnel helpt bij het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid. Mensen leren jou en jouw expertise kennen, waardoor ze eerder geneigd zijn om in de toekomst met jou zaken te doen.

4️⃣ Genereren van leads: Een goed gevulde top of funnel zorgt voor een constante stroom van leads. Dit zijn potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt en die mogelijk converteren naar betalende klanten in de toekomst.

5️⃣ Optimaliseren van conversies: Door je top of funnel actief te vullen, heb je meer kansen om leads te nurturen en hen verder door je funnel te begeleiden. Dit stelt je in staat om je marketingstrategie te optimaliseren en hogere conversieratio's te behalen.


Het stelt je in staat om je bereik te vergroten, bewustzijn te creëren, vertrouwen op te bouwen, leads te genereren en uiteindelijk je conversies te optimaliseren. ​​


Start direct met deze 16 tips die je direct kan toepassen om binnen 30 dagen zoveel mogelijk bereik en nieuwe leads te genereren!​​


Doe dagelijks ten minste 3 van deze taken gedurende 30 dagen en zie je top of funnel groeien.

​​

 • Als je een gratis weggever hebt, promoot het dan dagelijks op een kanaal. Plaats een link of een afbeelding naar je gratis weggever.

 • Promoot jouw signature programma of 1:1 DAGELIJKS. Je kunt dit doen in jouw berichten op sociale media (hard sale, soft sale, c2a), blogs, video's, e-mails enz.

 • Bied upsells aan voor jouw huidige gratis weggever of klanten die zijn ingeschreven voor jouw andere programma's/cursussen

 • Deel jouw overtuigingen over wat je doet en waarom je het doet - Zorg ervoor dat je ALTIJD een call to action deelt.

 • Stuur wekelijks een e-mail naar jouw lijst met een oproep tot actie - wees creatief. Vraag mensen om te antwoorden en begin een gesprek over hoe je hen kunt helpen.

 • Deel recensies of casestudy's van mensen die met jou hebben gewerkt en resultaten hebben behaald. Deel ook screenshots.

 • Heb persoonlijk contact met ten minste twee mensen in jouw netwerk die interesse hebben getoond in jouw content.

 • Doe een random Facebook, YouTube of Instagram livestream en VERKOOP IETS

 • Vraag om verwijzingen / recensies of een introductie van eerdere klanten, collega's of vrienden

 • 48-uurs uitverkoop op een product dat al een tijdje niet verkocht is

 • Bereik 5 mensen in je IG, FB of community die goed bij je programma/cursus passen - start een gesprek

 • Werk samen met ondernemers aan een nieuwe aanbod (bonus - meerdere promoties!)

 • Plan een samenwerking met een aantal ondernemers zodat jullie allemaal je e-maillijsten kunnen uitbreiden en meer zichtbaarheid kunnen genererenHost een pop-upwebinar / masterclass/ mini training

 • Organiseer een LIVE Q&A en promoot jouw aanbieding aan het einde

 • Stuur wekelijks minstens 5 pitches voor een samenwerking met andere ondernemers

 • Stuur een spraakbericht naar mensen in jouw groep waarvan je denkt dat ze goed bij jouw huidige programma passen

Wil je precies weten HOE je deze tips en tools het beste kunt inzetten?

Wil je zelf jouw organisch marketing plan uitwerken, opstellen, analyseren, aanpassen en optimaliseren?


Dan is de Online business Toolkit voor jou geschikt.


Je kunt nu tijdelijk beginnen voor een hele lage investering van € 37,- i.p.v. € 347!


Als je niet tevreden bent, krijg je je geld gewoon terug. Ik weet wat ik aanbied en hoe HOOG de waarde is. Dus ongetwijfeld dat jij deze ROI HEEL SNEL terug hebt.


Comentários


Lees meer...

ALL THINGS BUSINESS

Cursussen

Deze programma's zijn ontworpen om je een online business 'master' te maken. Ze laten je zien hoe je een magnetisch persoonlijk merk creëert, de perfecte programmasuite, geweldige inhoud maakt, leert hoe je aan je ideale klant kunt verkopen, je online cursus of programma's kunt automatiseren en nog veel meer.

MIB - Mock-up.png
Schermafbeelding 2022-06-10 om 09.51.04.png
Volg mij

ARE WE FRIENDS YET?

bottom of page