top of page

6 redenen waarom je online bedrijf niet groeit


Wellicht herken jij deze problemen. Om jouw online business te laten groeien en structureren en om consistent nieuwe klanten aan te trekken, moet je een sterke basis van marketing & communicatie beheersen... Maar je loopt tegen een aantal problemen aan.


1. Je ruilt tijd in voor geld


Je bereikt je inkomensplafond omdat je niet meer tijd hebt om meer klanten te helpen. Dit beperkt je van het verdienen van meer geld en brand je op, omdat elke 'vrije' seconde die je hebt naar je bedrijf gaat.


2. Je bent de hele tijd bezig met verkopen


Elk vrij uur dat je niet met klanten werkt, doe je al dat zwaarbevochten conversiewerk. Deze cyclus van het handmatig creëren, verkopen en koesteren van je publiek zorgt ervoor dat je het creëren van content 'haat'. Je hebt geen tijd om je te concentreren op de groei, ontwikkeling en uitbreiding van jouw bedrijf, omdat je heel. de. tijd. content aan het produceren bent.


3. Je implementeert andermans strategieën


Je legt alle puzzelstukjes met gratis informatie op het internet bij elkaar en probeert de strategieën van anderen voor jouw bedrijf te laten werken. Het kan tot op zekere hoogte werken, maar er is een verschil tussen het laten werken en weten wat echt werkt. Bijv. worstelen of het leven leiden dat je wilt.


4. Je investeert tijd en energie in teveel dingen


Je denkt dat je alle info moet consumeren van andere ‘experts’ zodat je genoeg weet om ook bepaalde resultaten te behalen. Je pakt elke kans en je investeert je helemaal arm! Je bent met 10 verschillende dingen bezig om maar snel geld te verdienen waardoor niks je volledige aandacht krijgt. Je gaat opzoek naar quick wins, je gaat je richten op dingen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt om maar verschillende manieren en opties te hebben om snel geld te verdienen.


Je raakt overweldigd en gestresst, want niks werkt.


5. Je trekt jezelf in twijfel


De periodes zonder groei of vooruitgang stoppen je momentum en je vraagt je uiteindelijk af waarom je een bedrijf bent begonnen, wat al snel verandert in een gevoel van hopeloosheid en stress. Je blijft vastzitten in het hamster-wiel van gedachtes als; ik ben niet goed genoeg, mijn ideeën zijn niet uniek, je blijft jezelf continu vergelijken met andere ondernemers, waardoor je verlamd raakt en onzeker wordt.


6. Je communiceert verkeerd...


Je werkt je kapot, besteedt uren, dagen en weken om mensen te overtuigen van het kopen van je aanbod. Bezwaar na bezwaar. Je wordt het zat om steeds de waarde van je aanbod uit te leggen.


Het is het waard! Waarom zien mensen dat niet?


Het kernprobleem is dat jij waarschijnlijk geen concreet businessmodel hebt, een model dat de hele ervaring van het runnen van een succesvol online business omvat.


Een die jouw marketing, omzet, aanbod en activiteiten volledig verenigt tot een goed lopend gestroomlijnd bedrijf. Een bedrijf dat een stabiel inkomen creëert in een steeds veranderende markt (en wereld). Een die van jou een impact volle leider maakt die zijn unieke visie onmisbaar nastreeft.


Laat mij je helpen te focussen op 1 ding tegelijkertijd. 100% focus en aandacht op 1 inkomstenstroom, zodat wanneer dit loopt, je zijtakjes uit kan gooien. Simpel, licht en strategisch ondernemen, in mijn 1:1 of samen in het groepstraject.


Momenteel heb ik een super vette Black Friday Actie voor mijn 1:1 traject, maar ook voor mijn groepstraject. Je kunt direct starten zodat je 2023 met een kick-start begint.Spreek ik jou binnenkort? :)


Liefs, Peggy

Comments


Lees meer...
bottom of page