top of page

6 redenen waarom je online bedrijf niet groeitWellicht herken jij deze problemen.


Om jouw online business te laten groeien en structureren en om consistent nieuwe klanten aan te trekken, moet je een sterke basis van marketing & communicatie beheersen...


Maar je loopt tegen een aantal problemen aan.


1. Je ruilt tijd in voor geld

Je bereikt je inkomensplafond omdat je niet meer tijd hebt om meer klanten te helpen. Dit beperkt je van het verdienen van meer geld en brand je op, omdat elke 'vrije' seconde die je hebt naar je bedrijf gaat.


2. Je bent de hele tijd bezig met verkopen

Elk vrij uur dat je niet met klanten werkt, doe je al dat zwaarbevochten conversiewerk. Deze cyclus van het handmatig creëren, verkopen en koesteren van je publiek zorgt ervoor dat je het creëren van content 'haat'. Je hebt geen tijd om je te concentreren op de groei, ontwikkeling en uitbreiding van jouw bedrijf, omdat je HEEL. DE. TIJD. content aan het produceren bent.


3. Je implementeert andermans strategieën

Je legt alle puzzelstukjes met gratis informatie op het internet bij elkaar en probeert de strategieën van ANDEREN voor jouw bedrijf te laten werken. Het kan tot op zekere hoogte werken, maar er is een verschil tussen het laten werken en weten wat echt werkt. Bijv. worstelen of het leven leiden dat je wilt.


4. Je investeert tijd en energie in teveel dingen

Je denkt dat je alle info moet consumeren van andere ‘experts’ zodat je genoeg weet om ook bepaalde resultaten te behalen. Je pakt elke kans en je investeert je helemaal arm! Je bent met 10 verschillende dingen bezig om maar snel geld te verdienen waardoor niks je volledige aandacht krijgt. Je gaat opzoek naar quick wins, je gaat je richten op dingen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt om maar verschillende manieren en opties te hebben om snel geld te verdienen. Je raakt overweldigd en gestresst, want niks werkt.


5. Je trekt jezelf in twijfel

De periodes zonder groei of vooruitgang stoppen je momentum en je vraagt je uiteindelijk af waarom je een bedrijf bent begonnen, wat al snel verandert in een gevoel van hopeloosheid en stress. Je blijft vastzitten in het hamster-wiel van gedachtes als; ik ben niet goed genoeg, mijn ideeën zijn niet uniek, je blijft jezelf continu vergelijken met andere ondernemers, waardoor je verlamd raakt en onzeker wordt.


6. Je communiceert verkeerd

Je werkt je kapot, besteedt uren, dagen en weken om mensen te overtuigen van het kopen van je aanbod. Bezwaar na bezwaar. Je wordt het zat om steeds de waarde van je aanbod uit te leggen.

HET. IS. HET. WAARD. Waarom zien mensen dat niet?


Het kernprobleem is dat jij momenteel geen concreet businessmodel hebt, een model dat de hele ervaring van het runnen van een succesvol online business omvat. Een die jouw marketing, omzet, aanbod en activiteiten volledig verenigt tot een goed lopend gestroomlijnt bedrijf. Een bedrijf dat een stabiel inkomen creëert in een steeds veranderende markt (en wereld). Een die van jou een impact volle leider maakt die zijn unieke visie onmisbaar nastreeft.

Een onduidelijk en ineffectief businessmodel zorgt ervoor dat je het gevoel hebt vast te zitten in je eigen bedrijf en je blijft raden wat je volgende stap zal zijn... Je probeert 10 verschillende 'manieren' om op korte termijn geld te verdienen. Hierdoor voel je je verward over welke platformen, strategieën en structuur je moet gebruiken voor je bedrijf...niks werkt, want niks krijgt jouw volledige aandacht.

  • Je bent in de war over welke marketingtechnieken WEL werken, omdat de technieken die je hebt geprobeerd ingewikkeld zijn of niet authentiek aanvoelen...

  • Je bent in de war omdat je content niet lijkt te werken...

  • Je hebt het gevoel dat je de hele tijd moet verkopen.. mensen overtuigen omdat ze je veel bezwaren geven...

  • Je hebt geen idee hoe je je kunt onderscheiden van de massa en dit zet je aan het twijfelen aan jezelf en wat je te bieden hebt.

Maar je WEET dat je mensen KAN helpen met je GENIOUS. Je hebt een missie. Je wilt het gevoel hebben dat je erbij hoort...

Laat mij je helpen... Laat me je een duidelijke richting, begeleiding en doelen geven.

We gaan jouw business plan optimaliseren, versimpelen en automatiseren. Je creëert een KERN aanbod, met een duidelijk winst plan. Je content en communicatie worden magnetisch, waardoor jij in een duidelijke boodschap communiceert naar jouw ideale klant, zodat jij deze makkelijk kunt onboarden.

Business Expansion Suite is een 12 maanden groepsprogramma waarin we samen aan de slag gaan om jouw heldere businessmodel uit te bouwen tot een ground breaking framework waarmee jij maandelijks een terugkerend basis inkomen creëert, impact maakt op jouw klanten en ze geweldige transformaties bezorgt. Want jij onderneemt niet langer vanuit onzekerheid, stress en ‘moeten’. Maar jij onderneemt vanuit een plaats van rust, structuur en een duidelijke visie. Wat resulteert in concrete resultaten, die bijdragen aan jouw langere termijn plan en hogere omzetten.


Wat bespreken we tijdens dit gesprek?

Voor wie is dit geschikt?

Ben jij een (net gestarte) online dienstverlener en weet je dat je nog niet het maximale uit je online business/aanbod en social media haalt en weet je dat je nog veel meer klanten kunt helpen? Dan is dit voor jou.

Wat bespreken we tijdens dit gesprek?

Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken tegen welke problemen jij op dit moment aanloopt binnen jouw bedrijf. Op basis van deze problemen ga ik kijken hoe we deze problemen kunnen oplossen. Dus welke strategieën zijn van toepassing op jouw bedrijf? ​

Ook kijken we naar je doelen en wat wil je zo snel mogelijk bereiken. We kijken of jouw visie en bedrijf passen bij het groepsprogramma en natuurlijk of er een match is.

​​

Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

​​

​​

LET OP: Deze informatiesessie is niet geschikt voor MLM's, offline bedrijven of product gebaseerde webshops.

Comments


Lees meer...
bottom of page