Gratis live workshop: Leer hoe je een verkoop jaarplanning voor 2023 structureert en optimaliseert.
top of page

Gratis live workshop: Leer hoe je een verkoop jaarplanning voor 2023 structureert en optimaliseert.


Gratis live workshop: Leer hoe je een verkoop jaarplanning voor 2023 structureert en optimaliseert.
Gratis live workshop: Leer hoe je een verkoop jaarplanning voor 2023 structureert en optimaliseert.

In deze post een handige workshop om 2023 te kick-starten met je bedrijf! Namelijk een gratis workshop:


Leer hoe je een verkoop jaarplanning voor 2023 structureert en optimaliseert, voor een hogere omzet en meer vrijheid in je online bedrijf.


In deze workshop leer je een verkoopplanning maken voor 2023. We gaan dit doen aan de hand van 3 soorten verkopen. Namelijk: directe verkoop (denk aan 1:1 gesprekken), lanceringen (geplande open en gesloten deuren) en evergreen verkopen (verkopen gedurende het jaar). En nee, je hoeft ze echt niet allemaal te implementeren ;).


Ik ga je precies laten zien hoe je dit moet doen.


Aan het einde van deze workshop heb jij een duidelijke verkoopplanning gebaseerd op de 3 soorten verkopen. Als je van te voren je doelen goed uitwerkt en je planning op orde hebt, werk je gestructureerd naar je doelen toe, zodat je ze sneller zult behalen.


Dit betekent: een hogere omzet, meer rust en meer vrijheid in je online business.


De LIVE workshop duurt ongeveer 45 minuten, na afloop doe ik nog een LIVE Q&A zodat je vragen kunt stellen. Tijdens de workshop ontvangt je een werkboek om direct aan de slag te gaan!


Voor wie is deze workshop geschikt?

  • Je een online dienstverlener bent (helaas geen webshop-ondernemers)

  • Je tijd inruilt voor geld (tijd voor een duidelijke planning, zodat je niks lastminute hoeft te doen).

  • Je bent de hele tijd bezig met verkopen (het kan slimmer en minder vermoeiend)

  • Je hebt nog geen duidelijke verkoop planning en structuur in je bedrijf

  • Je hebt geen duidelijke verkoop doelen

  • Je hebt diverse soorten diensten / aanbod, maar weet niet hoe je dit consistent en gestructureerd kunt verkopen

  • Je wilt meer vrije tijd en niet hele dage in verkoopmodus zitten

  • Je wilt een hogere omzet


Wat is er ook voor jou mogelijk in 2023 als je direct goed start?


  • We gaan jouw jaarplanning strategisch in elkaar zetten, zodat deze 3 soorten verkoop, in elkaar overlopen. Dit resulteert in dat je nooit zonder potentiële klanten / leads komt te zitten.

  • Door jouw content en verkopen strategisch in te zetten, zorg je ervoor dat je opvalt, je ideale klant bereikt en dus je kop boven het maaiveld uitsteekt in belangrijke periodes gedurende het jaar.

  • Door met je planning in te spelen op de juiste timing, zorg je ervoor dat jij gestructureerd te werk kunt gaan en niet voor overwhelm zorgt voor jezelf maar ook bij je potentiële klanten.

  • Door je planning en doelen van te voren te implementeren, zorg je ervoor dat je tijd overhoudt om samen met je familie en vrienden leuke dingen te doen. Je bent en hoeft niet continu in verkoop modus te zijn.

  • Je genereert een paar keer per jaar een extra cash injection met live lanceringen, zodat je genoeg rust kunt pakken tijdens de maanden dat je minder hoeft te verkopen.

  • Je begint dit jaar met een sterke basis, een duidelijke structuur en planning om al je doelen waar te maken!

Wanneer? Op donderdag 5 januari om 10:00 in de ochtend. Ik zou het heel tof vinden als je erbij bent. Als je al een keer eerder een masterclass of workshop van mij hebt bijgewoond, dan weet je dat ik niet lieg, als ik zeg dat deze ook weer packed met value is!


P.s. Ja er is een re-play. Dus kun je er niet live bij aanwezig zijn? Dan ontvang je de re-play in je inbox. Echter wil je er WEL graag LIVE bijzijn, want je krijgt ook de kans om na afloop, aan mij je vragen te stellen.

Lees meer...
bottom of page