top of page

Introducing: VIP 1:1 E-SUITE (done for you)


Ik heb supertof nieuws… ik ben namelijk een nieuwe ‘variant’ van mijn 1:1 traject begonnen. Na meer dan 500 1:1 coaching gesprekken, weet ik precies waar mijn ideale klant tegenaan loopt. Dat is namelijk: de struggle van alles implementeren. Denk aan systemen, technologie etc.


Dus… voor de business owner die klaar is om aan de slag te gaan met de kennis en tools MET DONE FOR YOU implementatie, ontworpen om jouw bedrijf naar nieuwe niveaus van succes en impact te brengen:


Ik introduceer de full service 1:1 VIP E- (expansion) Suite container!


VIP E-SUITE is een full-service 1:1 advies en implementatie container ontworpen om jouw bedrijf op alle vlakken op te schalen. Denk aan implementatie van tech & systemen, funnels, onboarding management, brand & web design, copywriting, marketing & verkoopstrategieën. Dit is een high level advies EN DONE FOR YOU traject.


Maar vooral met de focus op DONE FOR YOU implementatie.


Het is een 6 maanden traject waarin we samen aan de slag gaan. En ik zeg samen, omdat ik jouw input nodig heb om alles te optimaliseren voor jouw ideale klant en een bedrijf op te zetten dat bij jou past!


Je ontvangt 2 wekelijks een 1:1 spar sessie waarin we samen je business plan / bedrijf / programma suite / strategieën gaan uitwerken. Ik implementeer je tech & systemen, je funnels, je onboard management systeem, je website en koppelingen. Zodat jij alleen hoeft te focussen op het vullen van je top of funnel en klantenwerk. En uiteraard geef ik je hier het advies en de juiste strategieën voor.


We kijken samen naar je doelen en passende marketing strategieën zodat ik deze voor jou kan implementeren.


Al met al, je ontvangt compleet full-service advies, strategieën EN implementatie (done for you).


Het traject is zo ingesteld dat je zelf niks aan de implementatie van systemen en tech hoeft te doen.


Je ontvangt onder andere:


  • Strategisch Business & Management consult en advies (zodat je na de implementatie fase zelf door kunt gaan)

  • Groei / schaal consult + implementatie voor schaal

  • Operational Consult & Full Service + Implementatie

  • Marketing Consult & Strategie Implementatie (denk aan bijv. masterclasses / challenges etc.)

  • Verkoop Consult + lead pipeline implementatie


LET OP: er zijn per half jaar maar 2 plekken beschikbaar i.v.m. de grote tijdsinvestering die ik doe in jouw bedrijf.

Reageer alleen op deze aanvraag als je er klaar voor bent om ALL IN te gaan met het opbouwen van jouw autoriteit, het beheersen van verkoopstrategieën en het exponentieel verhogen van jouw top + bottom line, het uitbouwen van AMAZING klantervaringen en het volledig belichamen van jouw CEO-rol met de juiste systemen en implementatie om jou hierin te ondersteunen.


I’m not here to Play Small. And Neither should you.


Denk jij: DIT IS VOOR MIJ?


Kijk dan eens op deze pagina en boek een gratis en vrijblijvende call in met mij.


LET OP: Je kunt niet zomaar instromen. Ik wil van te voren graag een gesprek voeren zodat we samen kunnen kijken of dit traject bij jou, je bedrijf en je doelen past.

Comments


Lees meer...
bottom of page