top of page

LIVE workshop: Claudia Koehoorn - de mindset van je klanten


Claudia Koehoorn
Claudia Koehoorn

Leuk nieuws! Claudia Koehoorn geeft op dinsdag 13 juni een LIVE masterclass in mijn groepsprogramma Business Expansion Suite.


Wil je hierbij zijn? Zorg dan dat je deelnemer wordt van mijn groepsprogramma Business Expansion Suite.


Business Expansion Suite is een 12 maanden groepsprogramma waarin we samen aan de slag gaan om jouw heldere businessmodel uit te bouwen tot een ground breaking framework waarmee jij maandelijks een terugkerend basis inkomen creëert, impact maakt op jouw klanten en ze geweldige transformaties bezorgt.


Ik organiseer regelmatig LIVE workshops of nodig gast experts uit om over hun expertise te spreken. Leer denken en handelen als een ondernemer, leer alles over Human Design en/of over Canva door officieel geverifieerde Canva expert Lynn Noppen en nog veel meer.


In deze workshop gaat Claudia je alles vertellen over omgaan met lastige situaties met klanten!


______


Allereerst: wie is Claudia?


Even voorstellen:

Ik ben Claudia Koehoorn, Neuro-Transformologist®, psychologie achtergrond en ervaringsdeskundige.


Het vrouwelijk brein kent voor mij nog weinig geheimen. Door mijn eigen levenservaringen te combineren met mijn vakkennis en praktijkervaring weet ik hoeveel rijker jouw leven kan worden als je er bewust voor kiest jezelf daarin te ontwikkelen.


Ben jij klaar met je altijd maar aanpassen aan anderen? Ben jij klaar met niet jezelf durven of mogen zijn? Hoogste tijd om je masker af te zetten en jezelf te omarmen én te laten zien zoals jij werkelijk bent.


Over de workshop:


Je mindset bepaalt 80% van je succes. Is dat waar en zo ja geldt dat in dezelfde mate voor mannen en vrouwen?


Als je met klanten werkt heb je ook te maken met de mindset van je klanten. Dit kan soms tot lastige situaties leiden, zoals uitstelgedrag of ondermijnend gedrag. Wat doe je als een klant niet luistert? Wat doe je als een klant zijn of haar onzekerheden op jou spiegelt? Of jou ergens de schuld van geeft? Hoe ga je daar mee om?


In mijn mindset workshop neem ik je mee in de verschillen tussen mannen- en vrouwen mindset, de oorzaken en de gevolgen. En natuurlijk geef ik tips en tools, zodat je dit zelf in de praktijk kunt toepassen.


Ben jij erbij op dinsdag 13 juni?


Tot dan!


Ben jij nog geen lid van de Business Expansion Suite? Hier vind je meer informatie!

Comentarios


Lees meer...
bottom of page