top of page

LIVE workshop: Verkoop jaarplanning 2023 opstellen


LIVE workshop: Verkoop jaarplanning 2023 opstellen
LIVE workshop: Verkoop jaarplanning 2023 opstellen

Waarom moet je jouw doelen stellen en uitwerken in een planning?


Ik wil dat je voor jezelf een norm stelt over wat je uit dit business jaar wilt halen en welke actie je gaat ondernemen om er te komen.


 • Wat heb je aan het einde van dit jaar gedaan?

 • Welke stappen heb je ondernomen?

 • Op welke resultaten zet je in?


Stel een aantal normen en doelen voor jezelf over hoe jij het meeste uit dit jaar gaat halen! Wees verantwoordelijk voor je eigen succes en het behalen van je eigen doelen.


A dream written down becomes a goal -
A goal broken down into steps becomes a plan -
A plan backed by action becomes reality


LET'S START!


5 januari geef ik een gratis workshop over het opstellen van jouw verkoop jaarplanning.

In deze workshop leer je een verkoopplanning maken voor 2023. We gaan dit doen aan de hand van 3 soorten verkopen. Namelijk: directe verkoop (denk aan 1:1 gesprekken), lanceringen (geplande open en gesloten deuren) en evergreen verkopen (verkopen gedurende het jaar). Ik ga je precies laten zien hoe je dit moet doen.


Aan het einde van deze workshop heb jij een duidelijke verkoopplanning gebaseerd op de 3 soorten verkopen. Als je van te voren je doelen goed uitwerkt en je planning op orde hebt, werk je gestructureerd naar je doelen toe, zodat je ze sneller zult behalen.


Dit betekent: een hogere omzet, meer rust en meer vrijheid in je online business.


Wat is er ook voor jou mogelijk in 2023 als je direct goed start:

 • We gaan jouw jaarplanning strategisch in elkaar zetten, zodat deze 3 soorten online verkoop, in elkaar overlopen. Dit resulteert in dat je nooit zonder potentiële klanten / leads komt te zitten.

 • Door jouw content en verkopen strategisch in te zetten, zorg je ervoor dat je opvalt, je ideale klant bereikt en dus je kop boven het maaiveld uitsteekt in belangrijke periodes gedurende het jaar.

 • Door met je planning in te spelen op de juiste timing, zorg je ervoor dat jij gestructureerd te werk kunt gaan en niet voor overwhelm zorgt voor jezelf maar ook bij je potentiële klanten.

 • Door je planning en doelen van te voren te implementeren, zorg je ervoor dat je tijd overhoudt om samen met je familie en vrienden leuke dingen te doen. Je bent en hoeft niet continu in verkoop modus te zijn.

 • Je genereert een paar keer per jaar een extra cash injection met live lanceringen, zodat je genoeg rust kunt pakken tijdens de maanden dat je minder hoeft te verkopen.

 • Je begint dit jaar met een sterke basis, een duidelijke structuur en planning om al je doelen waar te maken!


Voor wie is deze workshop geschikt?

 • Je een online dienstverlener bent (helaas geen webshop-ondernemers)

 • Je tijd inruilt voor geld (tijd voor een duidelijke planning, zodat je niks lastminute hoeft te doen).

 • Je bent de hele tijd bezig met verkopen (het kan slimmer en minder vermoeiend)

 • Je hebt nog geen duidelijke verkoop planning en structuur in je bedrijf

 • Je hebt geen duidelijke verkoop doelen

 • Je hebt diverse soorten diensten / aanbod, maar weet niet hoe je dit consistent en gestructureerd kunt verkopen

 • Je wilt meer vrije tijd en niet hele dage in verkoopmodus zitten

 • Je wilt een hogere omzet

WANNEER

Op donderdag 5 januari om 10:00 in de ochtend. Ik zou het heel tof vinden als je erbij bent. Als je al een keer eerder een masterclass of workshop van mij hebt bijgewoond, dan weet je dat ik niet lieg, als ik zeg dat deze ook weer packed met value is!


Ja er is een re-play. Dus kun je er niet live bij aanwezig zijn? Dan ontvang je de re-play in je inbox. Echter wil je er WEL graag LIVE bijzijn, want je krijgt ook de kans om na afloop, aan mij je vragen te stellen.

Comments


Lees meer...

ALL THINGS BUSINESS

Cursussen

Deze programma's zijn ontworpen om je een online business 'master' te maken. Ze laten je zien hoe je een magnetisch persoonlijk merk creëert, de perfecte programmasuite, geweldige inhoud maakt, leert hoe je aan je ideale klant kunt verkopen, je online cursus of programma's kunt automatiseren en nog veel meer.

MIB - Mock-up.png
Schermafbeelding 2022-06-10 om 09.51.04.png
Volg mij

ARE WE FRIENDS YET?

bottom of page