top of page

Samen sparren over jouw doelen voor 2023?


Samen even sparren over jouw doelen voor 2023?


Ben jij klaar om maandelijks terugkerende betalingen te ontvangen met jouw online diensten, programma's & cursussen?

Voel je een HELL YESS!?


Je wilt consistente geld injecties & je bent bereidt hier alles voor te doen om dit te bereiken.

Voel je een HELL YESS!


Alles wat ONBEKEND is wordt als 'risicovol' of 'onveilig' bestempeld. En daarom ga je bewust op zoek naar bekende problemen en ga je die eerst oplossen... Dingen waarvan we weten HOE we ze moeten oplossen.


En DIT is waar jij in je comfort zone blijft hangen en niet groeit. Want GROEI, zit in de 'onveilige en onbekende' plek...

Groei vind plaats BUITEN je comfort zone en succes vind plaats, wanneer je groeit.


Ik trek je uit je comfort zone, geef je die schop onder je kont en geef je tools en manieren die samengaan met hoe jij WILT handelen. Wat bij jou past als persoon. Niet wat voor een ander werkt, maar wat voor JOU werkt.

Ben jij toe aan een duidelijk plan met richtlijnen die jou en je bedrijf begeleiden naar meer rust, vrije tijd en een hogere omzet?


Dan nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Ben jij toe aan een duidelijk plan met richtlijnen die jou en je bedrijf begeleiden naar meer rust, vrije tijd en een hogere omzet?


Dan nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken tegen welke problemen je op dit moment aanloopt binnen jouw bedrijf.


Op basis van deze hiervan ga ik kijken welk programma voor jou geschikt is. Dus welke strategieën zijn van toepassing op jouw bedrijf?


Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je meer ideale klanten aantrekt, je bedrijf kunt versimpelen en automatiseren zodat je jouw omzet kan verhogen.


Ook kijken we naar je doelen en wat je zo snel mogelijk wilt bereiken. We kijken of jouw visie en bedrijf passen bij het programma en natuurlijk of er een match is.


Dan doe ik je een aanbod om deel te nemen aan mijn programma en samen jouw bedrijf een kickstart te geven. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Plan een gratis en vrijblijvend verkenningsgesprek met mij in via deze link.


https://calendly.com/peggyleendersnl/instavalueprogram?month=2023-01
Lees meer...

ALL THINGS BUSINESS

Cursussen

Deze programma's zijn ontworpen om je een online business 'master' te maken. Ze laten je zien hoe je een magnetisch persoonlijk merk creëert, de perfecte programmasuite, geweldige inhoud maakt, leert hoe je aan je ideale klant kunt verkopen, je online cursus of programma's kunt automatiseren en nog veel meer.

MIB - Mock-up.png
Schermafbeelding 2022-06-10 om 09.51.04.png
Volg mij

ARE WE FRIENDS YET?

bottom of page