top of page

Social Media Instappakket nu tijdelijk 27,-Ben jij klaar om jouw publiek te laten groeien, volgers in betalende klanten om te zetten + bekend te worden als een expert in jouw niche?! Al meer dan 2500 cursisten gingen je voor!


Waarom Social Media nog niet voor jou werkt, ondanks alle tijd die je er aan spendeert...

Een onduidelijk en ineffectieve social media strategie zorgt ervoor dat je uren besteedt aan content creëren waar uiteindelijk niemand op reageert. Je doet de hard bevochten 'outreach' strategieën, probeert 10 verschillende marketing strategieën en je voelt je verward want niks lijkt te werken. Het is alsof je spaghetti tegen de muur gooit en hoopt dat er een blijft plakken. Je hebt het gevoel dat je 24/7 online moet zijn, je gezicht moet laten zien en continu 'aan' moet staan om te kunnen verkopen.

Ook heb je geen idee hoe je je kunt onderscheiden van die 100.000 andere die dezelfde niche bedienen, dus ga je twijfelen aan jezelf... is het dit allemaal wel waard? Heb ik wel echt iets nieuws te bieden?

Je bent moe, geïrriteerd en op het punt van opgeven. Het kan toch allemaal niet zo moeilijk zijn?

Als je je gefrustreerd voelt omdat je door de bomen het bos niet meer ziet in het online landschap dat social media heet, je weg wilt kwijnen bij het woordje 'zichtbaarheid' en geen idee hebt hoe je jouw diensten wilt en gaat verkopen... ...dan is het tijd om jouw kop uit het zand te halen, je social media strategie (op)nieuw leven in te blazen, te vereenvoudigen en een social media kanaal op te zetten dat voor jou werkt!


Momenteel bied ik een eenmalige starters-aanbieding! Je krijgt toegang tot de Social Media Business Academy met hierin 15+ E-books met waardevolle tips en tricks voor jouw social media marketing en online branding, printbare templates, content kalender en planner en gratis Lightroom presets (filters) t.w.v. € 45,-.

Al meer dan 2500 cursisten gingen je voor! 🚀

Anne-Marie zei: “Ik ben een maand geleden met het instappakket van Peggy om wat meer grip te krijgen op het hele social media gebeuren rond mijn eigen onderneming waar ik social media pas sinds kort ben gaan toepassen. De cursus is mij goed bevallen: een actieve schrijfwijze en concrete opdrachten om je van A naar B te brengen. Eindelijk een cursus waar je iets aan hebt. Iets waar ik zelf ook voor sta in de cursussen die ik zelf aanbied. "

Jessica zei: “Jouw cursus is echt 🔥🔥🔥, ik heb de volgers strategie toegepast en er is nu zoveel interactie en reacties op mijn content en profiel! Mijn doel: IG profiel bezoeken is omhoog geschoten. Voorheen keek ik hier niet eens naar maar ik ga nu veel meer gericht mijn doelen meten en ik zie echt vooruitgang!”


Visualiseer even je nieuwe toekomst… na implementatie heb jij:

🔥 de kennis om een duidelijke online strategie voor jouw bedrijf/ (personal) brand te hanteren

🔥 dé formule om nieuwe volgers te genereren

🔥 een duidelijke stijl waar jouw klanten je aan zullen herkennen

🔥 een duidelijke social mediastrategie waarop jij kan voortborduren en waarmee je relevante content creëert

🔥 een duidelijke uitleg over het Facebook en Instagram algoritme en hoe je hiermee kan werken

🔥 de strategieën om volgers om te zetten in klanten

🔥 de tools om jouw bevindingen te testen, evalueren en aan te passen

🔥 Lightroom presets (foto filters) om jouw content naar een hoger level te tillen

🔥 de community met gelijkgestemde ondernemers om te sparren en netwerken

Dit alles voor een eenmalige en tijdelijke prijs van 👉🏻 € 27,00 i.p.v. de normale € 57,-


Wat zit er allemaal in de cursus?

➡️ Toegang tot alle E-books

➡️ Bonus: Lightroom presets (filters)

➡️ Bonus: Printbare content kalender en planner

➡️ Bonus: Printbare (en online invulbare) templates en sheets


Klik snel hier! Deze aanbieding is tijdelijk en verloopt binnenkort.Comentários


Lees meer...
bottom of page