top of page

Waarom is het slim om een online business coach in te schakelen?


Als ondernemer is het belangrijk om te investeren in jezelf en in je bedrijf. Een manier om dit te doen, is door een online business- en marketing coach in te schakelen. In dit blogpost bespreken we waarom dit een goed idee is.

Ten eerste kan een online business en marketing coach je helpen om je doelen en ambities te formuleren en om een plan te maken om deze te bereiken. Veel ondernemers weten wel ongeveer wat ze willen bereiken, maar hebben moeite om dit concreet te maken en om een plan te maken om dit te realiseren. Een coach kan je helpen om je doelen helder te krijgen en om een plan te maken om deze te bereiken.

Daarnaast kan een coach je helpen om je bedrijf op een professionelere manier te presenteren binnen jouw niche. Het is belangrijk om een goede online aanwezigheid te hebben als ondernemer, maar veel mensen weten niet precies hoe ze dit moeten aanpakken. Een coach kan je helpen om je website te optimaliseren, om je social media strategie te verbeteren en om je online zichtbaarheid te vergroten.


Dit kan leiden tot meer bezoekers op je website, meer leads en een hogere omzet.

Een ander voordeel van een online business en marketing coach is dat je samen kunt werken aan het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Veel ondernemers hebben goede ideeën, maar weten niet hoe ze deze moeten omzetten in een aantrekkelijk aanbod voor hun ideale klant. Een business coach kan je helpen om deze ideeën concreet te maken en om ze te vertalen naar producten en diensten die je kunt aanbieden. Dit kan je helpen om je bedrijf te laten groeien en om je klanten tevreden te houden.

Tenslotte kan een online business en marketing coach je helpen om je zelfvertrouwen te vergroten. Veel ondernemers twijfelen aan zichzelf en aan hun capaciteiten als het gaat om hun online aanwezigheid. Een coach kan je helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en om je te helpen om je dromen te realiseren. Dit kan je helpen om succesvoller te zijn als ondernemer en om je bedrijf naar 'the next level' te tillen.


Herken jij je hierin?

Je wilt graag een helder businessmodel uit bouwen tot een ground breaking framework waarmee jij maandelijks een terugkerend basis inkomen creëert, impact maakt op jouw klanten en ze geweldige transformaties bezorgt.

Want jij wilt niet langer ondernemen vanuit vanuit onzekerheid, stress en ‘moeten’. Maar jij wilt ondernemen vanuit een plaats van rust, structuur en een duidelijke visie. Wat resulteert in concrete resultaten, die bijdragen aan jouw langere termijn plan en dus uiteindelijk zorgen voor hogere omzetten.


Als je klaar bent om te slagen met jouw online business, blijf dan vooral even lezen!


Na jaren in de wereld van marketing en communicatie te hebben gewerkt, leerde ik al snel dat de meeste mensen gefocust zijn op de VERKEERDE problemen om hun bedrijf te laten groeien en consistent klanten aan te trekken.


Het probleem is dat jij geen duidelijke structuur, strategieën EN plan hebt binnen jouw bedrijf. Je hebt de overtuiging dat je door MOET gaan, MEER moet leren om goed genoeg te zijn om een succesvol bedrijf te hebben. Herkenbaar?

Het kernprobleem is dat jij momenteel geen concreet businessmodel hebt. Een onduidelijk en ineffectief businessmodel zorgt ervoor dat je het gevoel hebt vast te zitten in je eigen bedrijf en je blijft raden wat je volgende stap zal zijn... Je probeert 10 verschillende 'manieren' om op korte termijn geld te verdienen. Hierdoor voel je je verward over welke platformen, strategieën en structuur je moet gebruiken voor je bedrijf...niks werkt, want niks krijgt jouw volledige aandacht.


Je bent in de war over welke marketingtechnieken WEL werken, omdat de technieken die je hebt geprobeerd ingewikkeld zijn of niet authentiek aanvoelen...

Dus, ben jij klaar om samen een concreet businessmodel op te zetten, een model dat de hele ervaring van het runnen van een succesvol online business omvat?

Een die jouw marketing, omzet, aanbod en activiteiten volledig verenigt tot een goed lopend gestroomlijnd bedrijf. Een bedrijf dat een stabiel inkomen creëert in een steeds veranderende markt (en wereld). Een die van jou een impact volle leider maakt die zijn unieke visie onmisbaar nastreeft.


Let me introduce: Business Expansion Suite. Mijn jaartraject in groepsvorm.


Ik ga je helpen te focussen, te plannen, te implementeren, te optimaliseren en te automatiseren. Als jouw business coach. Simpel, licht en strategisch ondernemen. Je wordt magnetisch voor je droomklanten.


We doen dit aan de hand van 3 pijlers:

Attract:

Je zult jouw aanbod neerzetten of herzien en jezelf positioneren als een autoriteit in jouw niche om een community van ideale mensen op te bouwen die jou kennen, leuk vinden en vertrouwen - en van je willen kopen. De belangrijkste stap voor het fundament van jouw bedrijf is het opbouwen van jouw community van ideale klanten. Wij bekijken jouw unieke aanbod. Jouw signature framework, jouw systemen of bewezen methode waarmee je de problemen van jouw ideale klant oplost.

De 2e pijler: Structure

Hoe verkoop je jouw programma, diensten en online cursussen? Je leert alles om je online business te laten groeien en je verkopen te verhogen, en hoe je bereik genereert via een bewezen systeem.


En Pijler 3: Convert

Je hebt je publiek opgewarmd en een geweldige programmasuite gebouwd. Je bent klaar om je volgers om te zetten in klanten. Je leert direct verkopen, met een lancering verkopen, of evergreen via social media. Leer hoe je over jouw diensten kunt praten op een manier die jouw potentiële klanten ertoe aanzet te vragen HOE ze je zo snel mogelijk kunnen betalen en kunnen beginnen.

  • We hebben 1 wekelijkse groep coaching sessie voor een duur van 12 maanden, zodat je al je vragen kunt stellen. Dit zodat jij niet de druk voelt om perse bij elk gesprek aanwezig te moeten zijn, en je dus op jouw 'terms' deel kunt nemen aan het programma. Je neemt deel aan calls wanneer je hier behoefte aan hebt en eventueel vragen hebt.

  • Ik organiseer regelmatig LIVE workshops of nodig gast experts uit om over hun expertise te spreken.

  • Je krijgt ondersteuning van like minded ondernemers in het traject, zodat je er niet alleen voor staat.

Als jij een ondernemer bent die klaar is met husselen en op wilt schalen naar het volgende niveau EN echt actie wilt ondernemen, dan nodig ik je graag uit om samen een vrijblijvend gesprek aan te gaan om te kijken of dit traject voor jou geschikt is.


Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken tegen welke problemen jij op dit moment aanloopt binnen jouw bedrijf. We kijken naar je doelen en wat je zo snel mogelijk wilt bereiken. We kijken of jouw visie en bedrijf passen bij het groepsprogramma en natuurlijk of er een match is.


Dus, als je niet weet WAAR je moet starten met het opzetten van je online business, of als je je gefrustreerd voelt elke keer dat je tijd inruilt voor geld, 24/7 druk bezig bent om nieuwe klanten aan boord te krijgen, en geen tijd meer hebt om AAN je bedrijf te werken...dan is het tijd om jouw processen te vereenvoudigen, te automatiseren en een bedrijf op te zetten die voor jou werkt!


Ik ga je helpen met het opzetten van jouw algehele online business strategie, een die jouw marketing, omzet, aanbod en activiteiten volledig verenigt tot een goed lopend gestroomlijnd online bedrijf.

Spreek ik je snel? Hier lees je meer over het groepsprogramma en hier boek je een gratis en vrijblijvende call in!


Bekijk de video hieronder voor meer informatie over het groepsprogramma: Business Expansion Suite


Comments


Lees meer...
bottom of page