top of page

Workshop Canva door Lynn Noppen - She Talks BusinessSuperleuk nieuws! Op dinsdag 28 maart, geeft niemand minder dan Lynn Noppen Gecertificeerd Canva Expert @she.talks.business een Canva workshop binnen mijn groepsprogramma Business Expansion Suite!


Wil je hierbij zijn? Zorg dan dat je deelnemer wordt van mijn groepsprogramma Business Expansion Suite.


Business Expansion Suite is een 12 maanden groepsprogramma waarin we samen aan de slag gaan om jouw heldere businessmodel uit te bouwen tot een ground breaking framework waarmee jij maandelijks een terugkerend basis inkomen creëert, impact maakt op jouw klanten en ze geweldige transformaties bezorgt.


Ik organiseer regelmatig LIVE workshops of nodig gast experts uit om over hun expertise te spreken. Leer denken en handelen als een ondernemer, leer alles over Human Design en/of over Canva door officieel geverifieerde Canva expert Lynn Noppen en nog veel meer.

In deze workshop gaat Lynn je alles vertellen over Canva!


Allereerst even voorstellen: wie is Lynn?


"Mijn naam is Lynn Noppen en ik ben een Canva Verified Expert en jouw go-to girl voor alles wat te maken heeft met grafisch ontwerp, het converteren van content, marketingstrategieën en het zo leuk en gemakkelijk mogelijk maken van je leven (en bedrijf).


Behalve dat ik een moeder, wintersportliefhebber, foodie en make-upverslaafde ben, ben ik sinds 2017 bezig met het online op de markt brengen van mijn eigen bedrijven. En vandaag ben ik de marketingexpert en grafisch ontwerper achter vele succesvolle coaches en dienstverleners.


Maar dat was niet altijd zo...

Toen ik in 2017 voor het eerst begon als marketing & social media coach verspilde ik het grootste deel van mijn tijd met scrollen door Canva... Ik wist nooit hoe ik de juiste templates moest vinden, ik wist niet hoe ik on-brand moest blijven, en ik voelde me helemaal verslagen bij het aanpassen van sjablonen. Wat uiteindelijk nooit goed genoeg was...


Na 3 jaar stagneerde het Instagram-account van mijn bedrijf op 1100 volgers (voornamelijk familie en vrienden) met een zeer lage betrokkenheid en nul klanten.


Ik heb er mijn missie van gemaakt om mooie graphics te leren ontwerpen. En toen ik eenmaal leerde hoe ik ze kon combineren met mijn marketing- en inhoudskennis, gingen mijn statistieken, volgers en verkopen door het dak!


Sinds 2021 richt ik me uitsluitend op het runnen van mijn Canva-templates-lidmaatschap & Canva-templates Bootcamp-cursus en het is me gelukt om mijn Instagram-publiek te laten groeien tot 100.000 volgers (en dat worden er nog meer!), meer dan 540 klanten, studenten en leden en duizenden ondernemers op mijn e-mail lijst.


Nu kan ik niet wachten om mijn tips, tools en kennis met jullie te delen!


Zijn jullie er bij op dinsdag 28 maart?


Tot dan, liefs Lynn!"


_________


Deze workshop is dus voor jou als je struggled met Canva, alle ins- en outs wilt weten omtrent Canva - zodat je 'design' leven een stuk makkelijker wordt!


Ben jij nog geen lid van de Business Expansion Suite? Hier vind je meer informatie!

Comments


Lees meer...
bottom of page