top of page

Zit je vast in een cyclus van handmatig verkopen en koesteren van je publiek?


Elk vrij uur dat je niet met klanten werkt, doe je al dat zwaarbevochten conversiewerk.


Deze cyclus van het handmatig creëren, verkopen en koesteren van je publiek zorgt ervoor dat je het creëren van content 'haat'. Je hebt geen tijd om je te concentreren op de groei, ontwikkeling en uitbreiding van jouw bedrijf, omdat je HEEL. DE. TIJD. content aan het produceren bent.

In deze post geef ik een aantal tips en tricks die jij als online dienstverlener kunt toepassen om uit deze cyclus te breken en je bedrijf te laten groeien:


AUTOMATISEER WAAR MOGELIJK:


Kijk naar de taken die je momenteel handmatig uitvoert en bepaal welke taken geautomatiseerd kunnen worden.


Dit kan variëren van het automatisch beantwoorden van veelgestelde vragen via een chatbot tot het gebruik van e-mailautomatisering om klantrelaties te onderhouden.


FOCUS OP GROEI


Zorg ervoor dat je tijd en middelen besteedt aan activiteiten die bijdragen aan de groei van je bedrijf. Dit kan inhouden dat je meer tijd besteedt aan het creëren van content, zoals blogposts en video's, die waardevol zijn voor je publiek en die kunnen worden gebruikt om leads te genereren. Wees intentioneel hierin.


TECHNOLOGIE

Maak gebruik van technologie: Er zijn tal van technologische oplossingen beschikbaar die jou kunnen helpen bij het opschalen van je online bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan tools voor het beheren van projecten, het automatiseren van marketingactiviteiten en het optimaliseren van de conversie van je website.

LUISTER NAAR JE PUBIEK


Blijf luisteren naar je publiek: Het is belangrijk om te blijven luisteren naar je publiek en te begrijpen wat hun behoeften en uitdagingen zijn. Dit kan je helpen bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten die aansluiten bij de behoeften van je publiek.

EXPERIMENTEER EN OPTIMALISEER

Experimenteer en leer: Blijf experimenteren met verschillende marketing- en salesstrategieën om te ontdekken wat het beste werkt voor jouw bedrijf. Leer van je successen en mislukkingen en pas je strategieën aan om te blijven groeien.

Door deze tips en tricks toe te passen kun je focussen op de dingen die ECHT voor groei zorgen binnen je online bedrijf en die ervoor zorgen dat jij je bedrijf kunt opschalen.

Wil je precies weten HOE je deze dingen toepast en implementeert? Kijk dan eens naar mijn jaarprogramma.

Ik geef je de tools om te testen en te analyseren, je bevindingen te delen met de groep, je programma's te optimaliseren en te leren van jouw klanten en mij als mentor.

Ik begeleid je met het maken van de juiste beslissingen, ik leer je waar je op moet focussen om de naald in je bedrijf te verplaatsen.

De opzet van het programma, de 12 maanden toegang is met opzet zo ingedeeld. Dit geeft jou de kans om alles te implementeren op jouw tempo, wat goed aanvoelt, en wat voor jou consistent bij te houden is. Juist voor als je bijvoorbeeld hiernaast nog werkt, of een gezin te onderhouden hebt.

Je ervaart hierdoor minder stress, je voelt je niet opgejaagd en dit haalt de druk weg om het maximale uit het programma te halen binnen een bepaalde tijd.


Comments


Lees meer...
bottom of page