top of page

Hoe je Opvalt en Je Verkoop Maximaliseert tijdens de Feestdagen: 5 Stappen voor SuccesHet vierde kwartaal is vaak een drukke periode, waarin iedereen zijn aanbiedingen promoot en probeert te verkopen. Hoe kun je in deze competitieve omgeving opvallen en je hoofd boven het maaiveld uitsteken? Het succesvol plannen en uitvoeren van je feestdagenaanbiedingen vereist aandacht voor verschillende factoren. Hier zijn de 5 stappen om jouw verkoop te maximaliseren:

Stap 1: Aanbod Begin met het definiëren van je aanbod voor de feestdagen. Ga je voor een low, mid of high-ticket aanbieding? Het is slim om je low-ticket aanbod te gebruiken om mensen op te warmen voor je mid of high-ticket aanbiedingen die je bijvoorbeeld in januari 2023 of december wilt lanceren. Denk aan groepscoaching, je VIP Done For You-service, of je 1-op-1 traject.

Stap 2: Content Denk na over het soort content dat je moet plaatsen om je doelgroep op te warmen voor je feestdagendeal. Het grootste deel van je inspanningen zal gaan naar aankondigingen en herinneringen. De sleutel ligt in het bereiken van je doelgroep en hen aanzetten tot actie.

Stap 3: Timings Timing is essentieel. Hier zijn enkele tips voor het introduceren van je feestdagendeal:

  1. Begin eerder dan de concurrentie om een voorsprong te hebben.

  2. Gebruik de kracht van FOMO (Fear Of Missing Out) om interesse te wekken.

  3. Doe iets onverwachts en anders, niet om te concurreren met anderen, maar om jezelf te onderscheiden.

Stap 4: Planning Nu is het tijd om je content, aanbod en bonussen te plannen voor het vierde kwartaal. Begin met het bepalen van:

  • Het aanbod en de lengte van de aanloopperiode.

  • De introductiedatum, zoals Black Friday, Cyber Monday, of Kerst.

  • Het gebruik van mijlpalen, zoals gratis weggevers, webinars/masterclasses, of gratis challenges.

  • Het soort ondersteuning en benodigdheden dat je nodig hebt.

  • De timing voor het introduceren van bonussen.

Stap 5: Aftersales Het succes van je feestdagenaanbieding gaat niet alleen over de verkoop, maar ook over de transformatie die je klanten bereiken. Zorg ervoor dat mensen die instappen tijdens de feestdagen de gewenste resultaten behalen.

Al deze stappen worden uitgebreid behandeld in mijn online academy, waar je nu gratis toegang toe krijgt als je de quiz doet. Het is niet alleen informatief, maar ook leuk en interactief. Dus, als je dat nog niet hebt gedaan, klik op de knop hieronder en doe de quiz. Het is gratis!

👉 Doe de Quiz ➡ Wil je samen een strategisch plan maken voor je feestdagenaanbiedingen? Boek dan een vrijblijvend en gratis strategiegesprek met mij. Samen kunnen we bekijken of een van mijn programma's geschikt is voor jou.


Boek hier een gesprek. Laten we samen jouw feestdagenseizoen tot een succes maken! Liefs, Peggy Leenders

Comments


Lees meer...
bottom of page